|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 26 січ, 2010 14:12
budivelnik написав:Отже з чотирьох пунктів змогли вибрати тільки один . Розрахунок правильний , тих хто мене тут не долюблює на порядок більше ніж тих хто хоча б нейтрально відноситься , тому дешева реклама гарантована + дискредитація моїх прогнозів .
Во первых, следите за языком. Я вас еще никак не называл, вы же меня на этом форуме успели наградить "клерком" и теперь "собакой". Во вторых - я стройку на 4-х не предлагал, поэтому и не защищаю.  Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.
-
ant_sever
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 січ, 2010 14:33
Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.
1 Відсутність знань по чомусь іншому ніж ай-ті  + хотів написати " на злодії шапка горить " але перелякався  , а то Ви ще подумаєте що я Вас злодієм назвав  А присказку
Собака гавкає , а караван іде - в Вашому віці пора вже було знати , в противному випадку я себе виходить що верблюдом назвав .
2 Хочете геометрію , нехай Вам буде геометрія
Маємо прямокутник будинку з вершинами А,В,С,Д , сторони А-В , В-С , С-Д , Д-А -є фасадами , А-С , В-Д - діагоналями .
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною фасаду А-В будинку , то А-В буде освітленою цілий день , В-С - після обіду , , Д-А- освітленною до обіду -С-Д- буде практично постійно в тіні ( 1 з 4 - в тіні )
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною ліагоналі А-С будинку , то А-В буде освітленою до обіду , В-С - після обіду , , Д-А , С-Д- буде практично постійно в тіні ( 2 з 4 - в тіні )
3 Всі інші варіанти є проміжними між цими двома.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 січ, 2010 15:08
budivelnik написав:Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.
1 Відсутність знань по чомусь іншому ніж ай-ті  + хотів написати " на злодії шапка горить " але перелякався  , а то Ви ще подумаєте що я Вас злодієм назвав  А присказку Собака гавкає , а караван іде - в Вашому віці пора вже було знати , в противному випадку я себе виходить що верблюдом назвав . 2 Хочете геометрію , нехай Вам буде геометрія Маємо прямокутник будинку з вершинами А,В,С,Д , сторони А-В , В-С , С-Д , Д-А -є фасадами , А-С , В-Д - діагоналями . Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною фасаду А-В будинку , то А-В буде освітленою цілий день , В-С - після обіду , , Д-А- освітленною до обіду -С-Д- буде практично постійно в тіні ( 1 з 4 - в тіні ) Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною ліагоналі А-С будинку , то А-В буде освітленою до обіду , В-С - після обіду , , Д-А , С-Д- буде практично постійно в тіні ( 2 з 4 - в тіні ) 3 Всі інші варіанти є проміжними між цими двома.
У вас в посте шла речь про собственника, а не про фасад. Другое дело если делить не по диагоналям, то собственники будут иметь по две половины фасада каждый. а значит вместе с северным фасадом будут иметь или западный или востчный. Если делить по диагоналям - чтобы было соотношение 1собственник-1фасад, то будут треугольные квартиры? Вы такие делаете? С вас извинения...budivelnik написав:Ширина дороги мін 4 м 3 Орієнтація вікон , в одного з власників участку гарантована відсутність сонця круглодобово . 4
-
ant_sever
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 січ, 2010 15:34
budivelnik написав:Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.
1 Відсутність знань по чомусь іншому ніж ай-ті  + хотів написати " на злодії шапка горить " але перелякався  , а то Ви ще подумаєте що я Вас злодієм назвав  А присказку Собака гавкає , а караван іде - в Вашому віці пора вже було знати , в противному випадку я себе виходить що верблюдом назвав . 2 Хочете геометрію , нехай Вам буде геометрія Маємо прямокутник будинку з вершинами А,В,С,Д , сторони А-В , В-С , С-Д , Д-А -є фасадами , А-С , В-Д - діагоналями . Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною фасаду А-В будинку , то А-В буде освітленою цілий день , В-С - після обіду , , Д-А- освітленною до обіду -С-Д- буде практично постійно в тіні ( 1 з 4 - в тіні ) Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною ліагоналі А-С будинку , то А-В буде освітленою до обіду , В-С - після обіду , , Д-А , С-Д- буде практично постійно в тіні ( 2 з 4 - в тіні ) 3 Всі інші варіанти є проміжними між цими двома.
Г-н "Будивэльнык" решил прочитать лекцию по инсоляции. Браво. Меня всегда радовали ПГСники в поверхностном знании материала и безапелляционностью тона.
-
СТУДЕНТ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 січ, 2010 21:28
Г-н "Будивэльнык" решил прочитать лекцию по инсоляции. Браво. Меня всегда радовали ПГСники в поверхностном знании материала и безапелляционностью тона.
Студент Ви вважаєте що ай-тішники або фінансисти краще розбираються в плануванні будинків або інсоляції ніж ПГСники
Для невтаємничених ПГС це:
Промышленное
Гражданское
Строительство
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 січ, 2010 21:46
У вас в посте шла речь про собственника, а не про фасад. Другое дело если делить не по диагоналям, то собственники будут иметь по две половины фасада каждый. а значит вместе с северным фасадом будут иметь или западный или востчный. Если делить по диагоналям - чтобы было соотношение 1собственник-1фасад, то будут треугольные квартиры? Вы такие делаете? С вас извинения
Не весь фасад , а по одном-два вікна на фасаді , тому однозначно що дві кімнати ( нехай навіть в різних власників ) практично на 90 % світлового часу будуть в тіні .
Так що вибачатись стосовно планування мені нічого , а стосовно присказок так я вже пояснював що ні Вас ні себе не збирався причисляти до тваринного світу
А взагалі ця суперечка виїденого яйця не варта , розробити варіант в якому я не правий - раз плюнути  , варіант в якому Ви не праві - так само 
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 26 січ, 2010 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 січ, 2010 21:47
budivelnik написав:Г-н "Будивэльнык" решил прочитать лекцию по инсоляции. Браво. Меня всегда радовали ПГСники в поверхностном знании материала и безапелляционностью тона.
Студент Ви вважаєте що ай-тішники або фінансисти краще розбираються в плануванні будинків або інсоляції ніж ПГСники Для невтаємничених ПГС це: Промышленное Гражданское Строительство
может вы тогда и ВК и ТГВ сможете расшифровать? а то мы настолько тупые..... 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 січ, 2010 22:01
budivelnik написав:У вас в посте шла речь про собственника, а не про фасад. Другое дело если делить не по диагоналям, то собственники будут иметь по две половины фасада каждый. а значит вместе с северным фасадом будут иметь или западный или востчный. Если делить по диагоналям - чтобы было соотношение 1собственник-1фасад, то будут треугольные квартиры? Вы такие делаете? С вас извинения
Не весь фасад , а по одном-два вікна на фасаді , тому однозначно що дві кімнати ( нехай навіть в різних власників ) практично на 90 % світлового часу будуть в тіні . Так що вибачатись стосовно планування мені нічого , а стосовно присказок так я вже пояснював що ні Вас ні себе не збирався причисляти до тваринного світу  А взагалі ця суперечка виїденого яйця не варта , розробити варіант в якому я не правий - раз плюнути  , варіант в якому Ви не праві - так само 
Почти принято  Но мушку надо еще немного отработать натфилем. Чтобы заусенец не осталось.
ИМХО самое тяжелое в доме на 4 семьи - найти 3 семьи компаньонов при нынешней ситуации.
Если бы мы с супругой нашли еще хотя бы одну пару - думаю уже бы подбирали участок. К сожалению - ни у кого из нуждающихся в собственной крыше друзей нет денег. 
-
ant_sever
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 січ, 2010 22:18
Почти принято Но мушку надо еще немного отработать натфилем. Чтобы заусенец не осталось.
Може постараємось не прокручувати пістолет 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 січ, 2010 22:23
ant_sever написав:Если бы мы с супругой нашли еще хотя бы одну пару - думаю уже бы подбирали участок. К сожалению - ни у кого из нуждающихся в собственной крыше друзей нет денег. 
Ант, признаться, я столкнулся совсем недавно с такой же задачей
Сбросьте, пожалуйста, мне в личку, Ваш skype/emai, .
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|