Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik Маэстро, признайтесь честно, какой удельный вес взяток чиновникам в Вашем квадратном метре при решении вопросов по землеотводу и утверждении проектно-сметной документации, а также на этапе приёмки дома в эксплуатацию госкомиссией? Слабо? Только честно.
А иметь собственные мысли полезно для мозга. Он тогда думать начинает.
Прочитав Вас і подумав , де ж помилився І відразу знайшов
2 Відсутність грошей в 80 % , при незмінній масі в загальному , говорить про збільшення кількості в 20 % , а це 1 000 000 млн населення
1 000 000 населення для нашої держави не 20 % , а 2 % . а далі все вже відштовхується від цього 1 000 000 Як для програміста , Ви робите дуже багато помилок ( математичних ) і часто не можете зловити логічний ланцюжок роздумів Отже я працюю виключно для тих хто в стані оплатити мою роботу , для тих хто не в стані працює держава за ті суми які я виплачую в вигляді податків .
Вас напевно не здивує , що 90 % жінок України в житті не куплять собі білизну за 150 євро , чи перстень з діамантами , так само як і те , що 90 % мужчин не будуть купувати текілу чи кубинські сигари замість пріми і самогону, тому й не дивно що виробники цих продуктів не звертають увагу на крики двірника Пупкіна :
Кожному мужику по текілі , кожній жінці по мужику який може подарувати італійську білизну Так само й я не звертаю увагу на викрики тих хто своєю працею не довів що він може купити житло , яке потім передасть в спадок своїм дітям-внукам-правнукам , практично в такомуж стані як і купив + ріст ціни на яке за 20 років перевищував ріст золота
признайтесь честно, какой удельный вес взяток чиновникам в Вашем квадратном метре при решении вопросов по землеотводу и утверждении проектно-сметной документации, а также на этапе приёмки дома в эксплуатацию госкомиссией? Слабо? Только честно.
В мене тому ціна така низька , що я обійшов це питання кардинально 1 Купую готову земельну ділянку ( ніяких хабарів , бо купую в приватної особи по ринковій ціні )
2 Затверджую проект будинку в сільраді ( як правило тому в кого купую землю виставляю умову , щоб він спочатку поміняв проект свого будівництва на мій проект , він місцевий , в селі як правило голова сільради кум-сват-брат до всіх )
3 Будую
4 Здаю в експлуатацію ( тут складніше , але за 10-20 доларів за кв м житлової площі здам хоч корівник під житло )
Таким чином в ціні продажу вартість послуг по документах сягає не вище 3 % , в найгіршому варіанті 5 % , друге питання що по часу здача в мене як правило займає більше часу ніж будівництво .
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 15 січ, 2010 13:36, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Отже я працюю виключно для тих хто в стані оплатити мою роботу , для тих хто не в стані працює держава за ті суми які я виплачую в вигляді податків . Вас напевно не здивує , що 90 % жінок України в житті не куплять собі білизну за 150 євро , чи перстень з діамантами , так само як і те , що 90 % мужчин не будуть купувати текілу чи кубинські сигари замість пріми і самогону, тому й не дивно що виробники цих продуктів не звертають увагу на крики двірника Пупкіна : Кожному мужику по текілі , кожній жінці по мужику який може подарувати італійську білизну
Працюйте, працюйте.
Ну а мы в свою очередь, работаем в своей сфере, за что и получаем денежный доход, наблюдая как среднестатистическая 2-шка в спальнике сползла с 160 000 у.е. в августе 2008 к 75 000 у.е. в наше время. И это судя по хотелкам реалт.юа, а не по реальным сделкам
budivelnik написав:1 Відсутність грошей - міф , як було приблизно 150 млрд в обороті так іє 2 Відсутність грошей в 80 % , при незмінній масі в загальному , говорить про збільшення кількості в 20 % , а це 1 000 000 млн населення
1. Денег в обороте может и столько же. Вот только цены в 1,5-2 раза выше. А покупательная способность в 1,5-2 раза ниже, соответственно.
2. Кроме Киева жизни нигде нет? Зачем этим 20% нужно новое жильё? У них старого валом.
Ну а мы в свою очередь, работаем в своей сфере, за что и получаем денежный доход, наблюдая как среднестатистическая 2-шка в спальнике сползла с 160 000 у.е. в августе 2008 к 75 000 у.е. в наше время. И это судя по хотелкам реалт.юа, а не по реальным сделкам
Так что працюйте
.
Так і в мене сповзла з 850 за квадрат до 600 в 2009 , а зараз побачимо куди піде далі , я виставив по 650 .
Якщо в гривнях то ланцюжок слідуючий
курс________ 5,05--8,20---8,00
$ за метр___850----600-----650
грн за метр__4205-4920---5200
Не смію питати , а за результати Вашої діяльності заробітну плату Вам в яких одиницях виплачують , + якщо можна намалюйте таку саму табличку , тільки замість вартості квадратного метра , вставте вартість своєї зарплати . А вже після цього подивимось .
budivelnik написав:Прочитав Вас і подумав , де ж помилився І відразу знайшов
2 Відсутність грошей в 80 % , при незмінній масі в загальному , говорить про збільшення кількості в 20 % , а це 1 000 000 млн населення
1 000 000 населення для нашої держави не 20 % , а 2 % . а далі все вже відштовхується від цього 1 000 000 Як для програміста , Ви робите дуже багато помилок ( математичних ) і часто не можете зловити логічний ланцюжок роздумів
Не поняла. Так вы определитесь - вы ошибаетесь, или я ошибаюсь?
А вы не думаете, что ваша логическая цепочка логична только для вас? А для остальных людей с другими мнениями она абсолютно алогична?
1. Денег в обороте может и столько же. Вот только цены в 1,5-2 раза выше. А покупательная способность в 1,5-2 раза ниже, соответственно. 2. Кроме Киева жизни нигде нет? Зачем этим 20% нужно новое жильё? У них старого валом
Тут все ясно ,
1 з Ваших слів ціни на все виросли в 1,5-2 рази , а на житло залишились , отже збільшилась привабливість для покупців + збудували в два рази менше отже покупців потрібно в два рази менше . На лице збільшення привабливості в 4 раз в порівнянні з іншими товарами :D
2 Щодо Києва , не знаю на цій чи паралельні гілці приводив статистику , згідно з якою в Києві в 22/17 = 1,3 раза гірша забезпеченість житлом ніж в середньому по Україні , це при тому що середньостатистичний киянин в 1,5 рази багатший середньостатистичного українця
http://www.gorstat.kiev.ua/p.php3?c=445&lang=1 + не забудьте в Києві не 2,6 млн жителів , а 3,5 млн
Не поняла. Так вы определитесь - вы ошибаетесь, или я ошибаюсь?
Я помилився набравши один зайвий нолик . Замість 2 % , набрав 20 % , все інше там вірно
хорошо. Я ведь даже в пропорцию не вникала.
Суть моего вопроса была в другом - насколько вы считаете эксклюзивные люди к вам приходят покупать? А вы эту суть замяли:) Хотя прекрасно поняли. Все же ответьте - вы считаете привилегированными людьми общества тех, кто вам деньги за метры принес? Или же они обычные, и почему - то не вписались в те 2% (или 3% или 5%) , а просто им деньги с небес упали?