|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:06
Суть моего вопроса была в другом - насколько вы считаете эксклюзивные люди к вам приходят покупать? Якщо по доходам , то по Київським міркам доходи моїх покупців не великі  , якщо по соціальному статусу - також жодних чиновників або корупціонерів , футбольний тренер ( 1 ліга ) , три підприємці ,жіночка яка працює в італії і квартиру купила дочці ,наймолодшому з цих 37 + молода сімя ( продали земельну ділянку яка залишилась у спадщину ) З іншого боку доходи цих людей на мій погляд знаходяться в діапазоні 10 000 - 15 000 грн на сімю в місяць ( виключаючи молодят , але там вдвох працюють( приблизно 2000 + 4000 + мама жінки допомагає ) вы считаете привилегированными людьми общества тех, кто вам деньги за метры принес
А в чому привілеї цих людей  В тому що вони змогли заробити + накопичити . Так у будь кого є ця сама привілея . Спочатку заробіть , а на що Ви збиретесь потратити це вже не моя проблема , хоча я своєю роботою постараюсь Вам довести що купівля нерухомості не найгірший спосіб витрачання грошей в цій державі .
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 15 січ, 2010 14:10, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:08
Пишу как заинтересованный в приобретении и, соответственно, падении цент на квадратометр.
Зря на будивельника гоните. Человек реально что-то делает, организовал своё дело, строит, водит дополнительное количество предложения на рынок. Не надо его критиковать. Человеку видней какую цену ставить и что она включает. А ваше дело - зарабатывать эту сумму. Либо тихо проходить мимо. Почему не зарядить максимальную цену если покупают? Перестанут покупать - пересмотрят и цену. Рынок всё урегулирует, а не истерики на форумах.
-
Bons
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:15
budivelnik написав: ціни на все виросли в 1,5-2 рази , а на житло залишились  , отже збільшилась привабливість для покупців
поднялись цены на ТПН в первую очередь
по этому к примеру на стройматериалы цены упали, бо песок кушать не будешь
следовательно свободная часть доходов сократилась, в том числе и предназначавшаяся для РН
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:17
budivelnik написав:признайтесь честно, какой удельный вес взяток чиновникам в Вашем квадратном метре при решении вопросов по землеотводу и утверждении проектно-сметной документации, а также на этапе приёмки дома в эксплуатацию госкомиссией? Слабо? Только честно.
В мене тому ціна така низька , що я обійшов це питання кардинально 1 Купую готову земельну ділянку ( ніяких хабарів , бо купую в приватної особи по ринковій ціні ) 2 Затверджую проект будинку в сільраді ( як правило тому в кого купую землю виставляю умову , щоб він спочатку поміняв проект свого будівництва на мій проект , він місцевий , в селі як правило голова сільради кум-сват-брат до всіх  ) 3 Будую 4 Здаю в експлуатацію ( тут складніше , але за 10-20 доларів за кв м житлової площі здам хоч корівник під житло  ) Таким чином в ціні продажу вартість послуг по документах сягає не вище 3 % , в найгіршому варіанті 5 % , друге питання що по часу здача в мене як правило займає більше часу ніж будівництво .
Т.е. не совсем понятно, проект меняет собственник земельного участка, который Вы уже выкупили? И что, ему согласовывают проект на строительство многоквартирного жилого дома, для строительства которого нужна лицензия ? А ГАСК ? Ведь без него строительство не начинается. Кому даётся разрешение на начало строительства ГАСКом ? И как принятое местным советом решение о разрешении проектно-изыскательных работ Пупкину согласовывается с разрешением ГАСКа на начало строительства Вашей фирме ? Просветите.
Востаннє редагувалось Vinipooh в П'ят 15 січ, 2010 14:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Vinipooh
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:20
Bons написав:Рынок всё урегулирует, а не истерики на форумах.
так он и регулирует - минус 27% за 2009 год, дали буде
а открывать глаза людям сомневающимся, которым АН мозги запудрили, наш гражданский долг
(собственно АН уже занимают, по известным причинам, описанным еще несколько месяцев назад, ту же позицию - вниз)
или предлагаете молча наблюдать за макаронным аппаратом?))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:28
1 Я будую приватний будинок на одну особу , при чому в проекті відразу закладаю можливість поділу його на багатоквартирний
2 Дозвіл отримую на приватну особу яка будує з допомогою ліцензованої будівельної організації ( замовник я )
3 Продаю будинок в ідеальних частках ( 1 продаж 1 % , кожен слідуючий 5 % від суми продажу - податки мої , 1% держмито + 1 % пенсійний + 1 % послуги нотаріуса покупець )
4 Тих 10-20 доларів йде на переведення приватного будинку в якому проживає кілька власників в багатоквартирний .
Нюансів звичайно багато , для будівництва в межах обласного центру схема практично не підходить , але все в межах чинного законодавства .
PS
Я просив би форумчан надалі не задавати питань які можуть становити мою комерційну таємницю , або приватну таємницю моїх клієнтів .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:32
поднялись цены на ТПН в первую очередь по этому к примеру на стройматериалы цены упали, бо песок кушать не будешь следовательно свободная часть доходов сократилась, в том числе и предназначавшаяся для РН
Так і РН скоротився що в кількісному , що в грошовому виразі в 1,5-2 рази , при незмінній гривневій вартості квадратного метра .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:39
budivelnik написав:Так і РН скоротився що в кількісному , що в грошовому виразі в 1,5-2 рази , при незмінній гривневій вартості квадратного метра .
вы о сделках или введенных в эксплуатацию квадратах?
бо если об объемах сделок то там не в два раза, а в несколько раз сокращение
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:39
Андрей_В написав:Bons написав:Рынок всё урегулирует, а не истерики на форумах.
так он и регулирует - минус 27% за 2009 год, дали буде или предлагаете молча наблюдать за макаронным аппаратом?))
Очень хорошо и комфортно верить в сказку, которую придумал сам себе...
Цена в долларах упала на 30%, а гривна упала на 60%
Такому падению цен на жилье можно было бы радоваться, если бы хоть сколько нибудь значимая количественная часть населения могла похвастаться увеличением доходов в гривнах, я уже молчу про долларовый доход...
-
deldim
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 січ, 2010 14:41
Тем не менее остались кое-какие сбережения. Они и пошли в ход, когда цены упали.
-
burmister
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|