|
|
![]()
Ну не пойму откуда такие наивные берутся! Вы реально верите что при "номинальном Януковиче" было бы большинство в раде и посыпалась бы ПР? Вы бы увидели Межигорье и дом Пшенки? Портновы-суды-пшенки... ФСБшники командующиее СБУ, УДО, МО. Уже подтверждено, что они все были гражданами России... Неужели вы верите что это спонтанная реакция Путина? Да всё это планомерно готовилось годами, а жертва, наполовину заглоченная удавом, встрепенулась и вырвалась... Ну сколько можно так тупить! ![]() Кажется, проясняется один из сценариев развития событий. Путин согласился создать комиссию по расследованию (ОБСЕ), это хорошо. Плохо то, что он может организовать для комиссии кровавую показуху.
Информация от татар:
![]() 1. Революція була наслідком чогось чи просто сотням тисяч українців нічого робити і окремі з них навіть поплатились за це життям ?
Можливо ви в силових структурах працюєте яким уріжуть зарплату чи розформують "Беркут" чи на якогось Курченка чи стоматолога ? В іншому разі погано розумію причинно-наслідковий зв'язок з революцією.
Тобто частково оновлена влада (ВР ніхто не змінював) може почати військові дії і безпорядки на вулицях ? Я правильно перефразував Ваше речення ?
Розкол ? Не бачу логічного зв'язку з революцією. Вибори президента 25 травня 2014. Вам революція знову дала можливість вплинути на формування влади у цій державі. Чи ви вірите, що ви ще на щось в цій державі впливали і на виборах можна було обрати когось не із банди з ПР ? Ви хочете, щоб від вас не залежало ваше життя ? Немає питань - не приходьте на вибори, не протестуйте, живіть так як вам де дозволить влада. Демократія вам дає такий дозвіл на відміну від диктатури. . Та ви що. Банківська система в Україні останні 4 роки в чудовій формі. Акції USCB -50%, BAVL -50%. Банки заробили купу бабла і готові до будь-яких потрясінь. Та ні, Росія мирна держава. Вона ніколи ні на кого не нападала. Ну яка ж це імперія ? Там і народ один "русские". Там інших народів не було і немає. То кляті бандерівці на Україну напали. У вас там напевно уже бандерівці на вулицях звірства вчиняють, з дітей кров п'ють, жінок ґвалтують. І НАТО іже з ними Що за ознаки вільнодумства ? Яке таке мнєніє ? На завод і к станку ! Не хочете ? Може поїзди в Київ не їздили ? Може колію розмило ? А слабо закидувати ДАІшників з автоматами коктейлями молотова щоб прорватися хоч якось на майдан і висловити свою думку ? А слабо віддати життя за ідею, яка ще не відомо ким і як буде втілюватись ? Не хочете ? Для того в Києві люди життя віддавали, щоб ви своє мнєніє на виборах ще могли висловити ! Хоча, якщо їх зараз підняти з могил і показати їм ваше теперішнє мнєніє... Далі би ми як наркомани отримували від Росії дозу кредиту і жили би добре, а діти потім... Да ладно там діти, головне роботу не втратити зараз, а після нас хоч трава не рости. Є пропозиція міняти систему без зміни проросійського царя ? Ой, Ви могли звернулись до царя (почую кожного), може би він послухав вас про зміну системи, взяв би та й змінив, а ми поспішили, його скинули і уже систему ніяк не змінити. Та ваш цар сам втік, бо в штани наробив. Тепер з Росії кукурікає ![]() Так от шановний, я знаю, що ви вмієте думати, аналізувати, не рідко навіть краще за багатьох форумчан, принаймні щодо дій емітентів на УБ. Хочеться побачити DjPavel -а, який думає головою, а не емоціями не лише в питаннях, які стосуються безспосередньо УБ. А не вмієте, то не пишіть дурниць. Якщо я не правий,то вкажіть мені на мої помилки. Нехай навіть в такій же інтонації, як тут пишу я.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор
|
|