|
|
Купувала тут каско, все влаштовує Купувала тут каско, все влаштовує. Принаймні невеликі ушкодження (розбита фара) доволі швидко покривають - за один день.
Підкажіть, їду за кордон не на своєму авто Підкажіть, їду за кордон не на своєму авто. На кого треба оформлювати страховку - на себе чи на власника?
ггигрома Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи покриває ваше страхування виявлення гігроми і її видалення? Це ж непередбачувана хвороба. Дякую.
медстрахування Придбали тут нещодавно з донькою медичне страхування. За кордоном з дитиною нелегко, особливо коли дитина хворіє. Зателефонувала в службу підтримки, коли доньці стало зле, і операторка не тільки до лікаря записала, а ще й морально підтримала. Відчути турботу дуже важливо, дякую службі підтримки за це
Що за страхівка і скільки коштує? самокат Добрий день. Чи можна у вас застрахувати електросамокат дитячий? прошу відповісти на номер 063-63-54-222
Re: Арсенал Страхование Це що? У Арсенала є задоволені клієнти? Мій досвід не такий райдужний. Виплат не отримала! Ані копійчини! Більше не зв'язуюсь з цією страховою! І нікому не раджу!
Re: Арсенал Страхование З минулого року клієнт страхової Арсенал Страхування, все влаштовує. Особлива подяка службі підтримки, молодці, завжди швидко відповідають і все зрозуміло пояснюють.
класний сервіс Приємно здивована сервісом та обслуговуванням.
Допомагала мені вирішити моє питання Олеся Григоріївна, дуже дякую їй. Відповіла на всі питання мої та допомогла як найшвидше завершити процес страхування . Дуже приємні враження залишилися. Дякую
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||