тоже закончился вклад и выдали карточку...
неужели никто не придумал, как можно снять деньги быстрее чем каждый день по 120 уе?
и еще вопросик, может я ошибся и у них всетаки есть валютный банкомат?!
|
|
Мега Я уже посмотрел и разместил золотой на полгода по окончании срока снял и весьма доволен результатами. Новый размещайте сами раз уж вам так не ймется. Кстати активы действительно неплохие и сбалансированные по объемам с пассивами, только вот по срокам
ФОТОДОКАЗАТЕЛЬСТВОhttp://keep4u.ru/imgs/b/2009/03/24/be/be18108ef7f78cf658.jpg
доказательство что бывают лимиты при закрытии депизита более 1000 грн. (Хоть картинки научусь вставлять в сообщения Для об'єктивностіВ Дніпропетровській філіі на цьому тиждні елетронні платежі ходять день у день,
тільки нажаль довіру до банку вже остаточно підірвано
Re: ФОТОДОКАЗАТЕЛЬСТВОТак для общего розвития,хочу сообщить что банк розширяет лимиты на карточках по депозитам которые туда "упали" после 16.03.09 в сумме
до 30 тыс грн. Мне розширили лимит на карте, благо сумма небольшая,депозит закончился 18.03.09. сегодня без проблем забрала,
Шановні представники Укргазбанку, вже пройшов тиждень після того, як закінчився мій валютний депозитний договір з банком.
В день закінчення договору я написав заяву-вимогу проповернення моїх грошових коштів, яку працівники відділення зареєстрували. Тоді ж я написав повідомлення у книгу скарг та пропозицій на сайті банку та у цьому форумі про неповернення моїх грошових коштів та попросив представника банку відреагувати на моє повідомлення. На наступний день представник УГБ написав повідомлення на форумі, що моє питання буде розглянуто і вирішено. На повернення допозиту я чекаю до цих пір. З представників банку ніхто зі мною з власної ініціативи не зв"язується, а коли я телефоную у відділення, то мені повідомляють, що в касі валюти немає. Що мені робити далі? Я очікую на відповідь по моїй заяві, для того щоб звернутися в суд в порядку наказного провадження, але маю передчуття, що представники банку оскаржать судове рішення і доведеться судитися з банком в порядку позовного провадження. В цьому випадку розгляд моєї позовної заяви може затягнутися десь на півроку, знову ж таки завдяки предсавникам відповідача. Між іншим, я дійсно вірю в те, що з банком все буде гаразд, це питання лише часу. Це станеться або завдяки тому, що банк дійсно стане частково державним, або п. Горбалю доведеться його продати. Думаю, що покупці на цей банк знайдуться. Проте, коли три місяці тому укладав депозитний договір, розраховував на те, що після закінчення строку дії договору, я зможу ними вільно розпоряджатися. На цьому форумі я слідкую за повідомленнями з 23.02.2009 року. Ловлю себе на думці, що я розчарований повідомленнями представників банку, які лише обіцяють розібратися в ситуації та просять вибачення за спричинені незручності. При можливо правильній стратегії банку щодо перешкоджання відтоку коштів, що діє на даний час та порушує умови договорів з клієнтами, в ЗМІ відсутня будь-яка офіційна інформація від керівництва банку щодо строків цієї незаконної стратегії, дієвих законних заходів, що здійснюються на покращення ситуації, непопулярних заходів що стосуються робочого часу та зарплати працівників банку, загальної кількості неповернутих позичальниками коштів банку і прикладів ефективних дій адміністрації банку для їх поверенення (реструктуризації виплат, реалізації заставного майна), майбутніх добровільних дій банку по відшкодуванню шкоди заподіяної клієнтам внаслідок порушення банком своїх договірних зобов"язань. Абсолютна більшість інформації про справи банку поступає лише від форумчан, при тому всьому, що значна їх активна частина є зацікавлені працівники банку, що видають себе за звичайних клієнтів, відносно яких банк виконує свої зобов"язання. А тому чим далі, тим менше віриш у позитивні повідомлення щодо банку. Знаю, що є шляхи ефективного повернення коштів, наприклад, щоденне постійне перебування у відділеннях або філії банку та наглядна антиагітація присутнім клієнтам неможливості виконати банком своїх зобов"язань, тим самим перешкоджання нормальній роботі працівниками банку, що буде викликати у них ще більшу, ніж та що є нервозність. Надсилання скарг, як мнимих, так і підставних у прокуратуру, міліцію, СБУ, секретаріат Президента, омбудсмену, НБУ на конкретних керівних працівників відділень та філії банку та контроль за своєчастністю і повнотою їх розгляду. Свідомо не пишу тут про ті незаконні дії, що можуть вчинити вкладники для дезорганізації роботи установ банку, але й вони можливі. Особисто я не маю наміру вдаватися до зазначених шляхів, так як працюю і немаю на це часу, вважаю їх недостойними та такими, що порушать права ні в чому не винних працівників банку. Проте маючи певний досвід не виключаю проведення таких дій від інших доведених до відчаю вкладників, інтереси яких порушені банком. Шановні представники банку, після закінчення строку депозитного договору я вже прочекав цілий тиждень, який нічого крім нервового напруження мені не приніс. Кошти, що не повертає банк, мені на даний час нагально потрібні, це при тому, що на початку квітня у мене закінчуються ще два валютні депозити в УГБ, і яких, як я розумію, чекає доля першого. Сподіваюся, що це повідомлення не пройде для Вас непоміченим і Ви допоможете мені у вирішенні мого питання.
Луганск. Платежи уходят день в день. Ситуация не ухудшается. В отделении спокойно. Банкоматы работают. Лимит пока по 1000 в день. Уже хорошо что нет плохих новостей.
Уважаемый! В Вашем возвании уже кроются ответы на многие вопросы. К тому же Вы не внемательно читаете форум. Дело в том, что банк хотели купить еще осенью, но не купили, не буду это коментировать. В ближайшее время он точно ни каму не нужен. Далле. Ваш вклад привышает 30 грн, 4$, или 3 евро. По Протаколу КАПО от 16 марта банк ни вкоем случае не вернет Вам Ваш вклад пока не появится новый протакол. Подписаноый правлением и двумя деректорами депортаментов. Не бойтесь судится. Вы выиграете дело. Плюс получите за моральный и материалный ущерб, а банку положете минус в репутацию т.к депозитные договора и суды публичные. Думаю как только банк получит копию искового заявления Вам перезвонят.
это заметно с первого взгляда. Посмотрите на кредитно-инвестиционный портфель. Средства практически поровну разложены по нескольким видам кредитования. Из этого можно сделать вывод, что решение о размещении инвестиций принималось по чёткому плану, с целью максимально уменьшить риски потерь. И посмотрите результаты других банков - у большинства имеют место перекосы. Это говорит о том, что кредиты выдавались бездумно - куда прёт на сей момент, лишь бы отдать.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||