|
Укргазбанк (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 25 бер, 2009 10:13
burdik написав:Шановні представники Укргазбанку, вже пройшов тиждень після того, як закінчився мій валютний депозитний договір з банком.
В день закінчення договору я написав заяву-вимогу проповернення моїх грошових коштів, яку працівники відділення зареєстрували. Тоді ж я написав повідомлення у книгу скарг та пропозицій на сайті банку та у цьому форумі про неповернення моїх грошових коштів та попросив представника банку відреагувати на моє повідомлення. На наступний день представник УГБ написав повідомлення на форумі, що моє питання буде розглянуто і вирішено.
На повернення допозиту я чекаю до цих пір. З представників банку ніхто зі мною з власної ініціативи не зв"язується, а коли я телефоную у відділення, то мені повідомляють, що в касі валюти немає.
Що мені робити далі? Я очікую на відповідь по моїй заяві, для того щоб звернутися в суд в порядку наказного провадження, але маю передчуття, що представники банку оскаржать судове рішення і доведеться судитися з банком в порядку позовного провадження. В цьому випадку розгляд моєї позовної заяви може затягнутися десь на півроку, знову ж таки завдяки предсавникам відповідача.
Між іншим, я дійсно вірю в те, що з банком все буде гаразд, це питання лише часу. Це станеться або завдяки тому, що банк дійсно стане частково державним, або п. Горбалю доведеться його продати. Думаю, що покупці на цей банк знайдуться. Проте, коли три місяці тому укладав депозитний договір, розраховував на те, що після закінчення строку дії договору, я зможу ними вільно розпоряджатися.
На цьому форумі я слідкую за повідомленнями з 23.02.2009 року. Ловлю себе на думці, що я розчарований повідомленнями представників банку, які лише обіцяють розібратися в ситуації та просять вибачення за спричинені незручності. При можливо правильній стратегії банку щодо перешкоджання відтоку коштів, що діє на даний час та порушує умови договорів з клієнтами, в ЗМІ відсутня будь-яка офіційна інформація від керівництва банку щодо строків цієї незаконної стратегії, дієвих законних заходів, що здійснюються на покращення ситуації, непопулярних заходів що стосуються робочого часу та зарплати працівників банку, загальної кількості неповернутих позичальниками коштів банку і прикладів ефективних дій адміністрації банку для їх поверенення (реструктуризації виплат, реалізації заставного майна), майбутніх добровільних дій банку по відшкодуванню шкоди заподіяної клієнтам внаслідок порушення банком своїх договірних зобов"язань. Абсолютна більшість інформації про справи банку поступає лише від форумчан, при тому всьому, що значна їх активна частина є зацікавлені працівники банку, що видають себе за звичайних клієнтів, відносно яких банк виконує свої зобов"язання. А тому чим далі, тим менше віриш у позитивні повідомлення щодо банку.
Знаю, що є шляхи ефективного повернення коштів, наприклад, щоденне постійне перебування у відділеннях або філії банку та наглядна антиагітація присутнім клієнтам неможливості виконати банком своїх зобов"язань, тим самим перешкоджання нормальній роботі працівниками банку, що буде викликати у них ще більшу, ніж та що є нервозність. Надсилання скарг, як мнимих, так і підставних у прокуратуру, міліцію, СБУ, секретаріат Президента, омбудсмену, НБУ на конкретних керівних працівників відділень та філії банку та контроль за своєчастністю і повнотою їх розгляду. Свідомо не пишу тут про ті незаконні дії, що можуть вчинити вкладники для дезорганізації роботи установ банку, але й вони можливі.
Особисто я не маю наміру вдаватися до зазначених шляхів, так як працюю і немаю на це часу, вважаю їх недостойними та такими, що порушать права ні в чому не винних працівників банку. Проте маючи певний досвід не виключаю проведення таких дій від інших доведених до відчаю вкладників, інтереси яких порушені банком.
Шановні представники банку, після закінчення строку депозитного договору я вже прочекав цілий тиждень, який нічого крім нервового напруження мені не приніс. Кошти, що не повертає банк, мені на даний час нагально потрібні, це при тому, що на початку квітня у мене закінчуються ще два валютні депозити в УГБ, і яких, як я розумію, чекає доля першого. Сподіваюся, що це повідомлення не пройде для Вас непоміченим і Ви допоможете мені у вирішенні мого питання.
Уважаемый burdik, Ваши данные были переданы и находятся на рассмотрении у руководства. О результатах сообщим дополнительно.
-
Укргазбанк
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 10:16
vitos написав:Кстати активы действительно неплохие и сбалансированные по объемам с пассивами, только вот по срокам  и в этом собственно главная проблема.
Дайте, пожалуйста, ссылку на проблемные сроки.
-
Senai
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 10:25
Хам, у вас все 75 оставленных здесь сообщений аналогичные данному?
Кстати, я не нашёл в толковом словаре слова "чеснозаработанные".
Если его выбросить из последней фразы, получится "После этого можете смело бежать к ближайшему банкомату и снимать свои ........................... деньги."  В том что мне удастся снять СВОИ деньги я и сейчас не сомневаюсь.
Это что какое-то мошенничество& Нет слова - нет "заработанных" денег?
-
Senai
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 10:36
Santalina написав:Так для общего розвития,хочу сообщить что банк розширяет лимиты на карточках по депозитам которые туда "упали" после 16.03.09 в сумме до 30 тыс грн. Мне розширили лимит на карте, благо сумма небольшая,депозит закончился 18.03.09. сегодня без проблем забрала,  только подождать пришлось 30 мин.,пока лимит розширят.... 
Специально зарегился, чтобы спросить - КАК ЭТО СДЕЛАТЬ?
На что ссылаться в разговоре с работниками своего отделения, если они скажут, мол, что не в курсе дела?
-
ОдинКритянинСказал
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:08
Шановні представники банку, після закінчення строку депозитного договору я вже прочекав цілий тиждень, який нічого крім нервового напруження мені не приніс. Кошти, що не повертає банк, мені на даний час нагально потрібні, це при тому, що на початку квітня у мене закінчуються ще два валютні депозити в УГБ, і яких, як я розумію, чекає доля першого. Сподіваюся, що це повідомлення не пройде для Вас непоміченим і Ви допоможете мені у вирішенні мого питання.[/quote]
Уважаемый burdik, Ваши данные были переданы и находятся на рассмотрении у руководства. О результатах сообщим дополнительно.[/quote]
Это Вам ответ банка за доверие. Они решают разрешить Вам пользоватся своей собственостью или нет. На лицо нарушение ст 41. Конституци Украины и как минимум статей 10 ГКУ.
А решение будит в зависимости на сколько и куда Вы успели пожаловаться. И скорее будит отрицательное,чем положительное Вам озвучат завтра после "Поради аравлiння".
-
limonchik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:11
ОдинКритянинСказал написав:Santalina написав:Так для общего розвития,хочу сообщить что банк розширяет лимиты на карточках по депозитам которые туда "упали" после 16.03.09 в сумме до 30 тыс грн. Мне розширили лимит на карте, благо сумма небольшая,депозит закончился 18.03.09. сегодня без проблем забрала,  только подождать пришлось 30 мин.,пока лимит розширят.... 
Специально зарегился, чтобы спросить - КАК ЭТО СДЕЛАТЬ? На что ссылаться в разговоре с работниками своего отделения, если они скажут, мол, что не в курсе дела?
Они так скажут.
Почитайте форум за 16-18 марта. Все поймете.
-
limonchik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:16
Сегодня закончился вклад - больше 30 000 грн.
Уже начислили на карточку - и основную сумму, и проценты.
Начинаем бомбить банкоматы
Позитивный момент - что даже после введения ВА эти деньги будут доступны.
-
cardinal
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:25
limonchik написав:ОдинКритянинСказал написав:Santalina написав:Так для общего розвития,хочу сообщить что банк розширяет лимиты на карточках по депозитам которые туда "упали" после 16.03.09 в сумме до 30 тыс грн. Мне розширили лимит на карте, благо сумма небольшая,депозит закончился 18.03.09. сегодня без проблем забрала,  только подождать пришлось 30 мин.,пока лимит розширят.... 
Специально зарегился, чтобы спросить - КАК ЭТО СДЕЛАТЬ? На что ссылаться в разговоре с работниками своего отделения, если они скажут, мол, что не в курсе дела?
Они так скажут. Почитайте форум за 16-18 марта. Все поймете.
Они ничего не сказали, выдают по 1000. За эти дни 10+++ страниц, если Вы знаете ответ, можете его просто сказать? )
-
ОдинКритянинСказал
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:34
Специально зарегился, чтобы спросить - КАК ЭТО СДЕЛАТЬ?
На что ссылаться в разговоре с работниками своего отделения, если они скажут, мол, что не в курсе дела?[/quote]
Они так скажут.
Почитайте форум за 16-18 марта. Все поймете.[/quote]
Они ничего не сказали, выдают по 1000. За эти дни 10+++ страниц, если Вы знаете ответ, можете его просто сказать? )[/quote]
Какая сумма?
-
limonchik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 11:36
limonchik написав:Специально зарегился, чтобы спросить - КАК ЭТО СДЕЛАТЬ?
На что ссылаться в разговоре с работниками своего отделения, если они скажут, мол, что не в курсе дела?
Они так скажут. Почитайте форум за 16-18 марта. Все поймете.[/quote] Они ничего не сказали, выдают по 1000. За эти дни 10+++ страниц, если Вы знаете ответ, можете его просто сказать? )[/quote] Какая сумма?[/quote]
20 000 гривен на карточке осталось, после того, как пары тысяч снял
-
ОдинКритянинСказал
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему