Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vetka реально-реально, хоча ніхто не знає що буде за рік, але поки що майже на 100% банк у державній власності вклади Форума хто виплачує? Газм"яс Укргаз в 1й десятці списку Квестора серед зберігальних банок. Найвищий відсоток зараз по строковому з продовженням, особливо в валюті. Можна вибрати конкретну дату закінчення угоди.
stargazer После объявления ликвидации Форума, выплачивает Укрсиббанк. Там вообще печалька )))) Есть желание - почитайте ветку Форума. Я вообще зарекалась связываться с банком, но из-за того, что мне депо в валюте выдали в гривне по 9,47, хочу хоть немного покрыть затраты и гривню положить на пол-года. На какой лучше депозит? Спасибо. Еще вопрос, я из-за работы смогу быть в банке только пол-шестого вечера, а у них касса до 17,30. Они откроют депозит сегодня или откажут из-за вечернего времени, как думаете?
olgerd Спасибо за овно банк )))) Я была новичок, и была уверенна, что Форум немецкий до сих пор ))) а оказался... Теперь я суперпроффи, шишки набиты )))) шучу.
vetka якщо Ви в них ще нічого не маєте, то можете не встигути. договір на картку депо угода, всякі там анкети15-20 хв. мінімум, зв"язок з сервером,
можете задзвонити в найближче відділення і поцікавитися. Але на мою думку він добрий саме для валюти, гривня не такий високий дохід, зате надійно.
Є ще картка Прозапас, де фіксується ставка на рік з капіталізацією щомісяця, дається до 2018 року. Неіменна нічого не коштує. http://www.ukrgasbank.com/ukr/personal/ ... pro-zapas/ вона має певні хитрощі, щоби гроші йшли по максимальні ставити, докладати треба в кінці місяця, а забирати суму, чи відсоток на початку. Ставка менша ніж строкові вклади, але в будь який момент ви можете забрати свої гроші, сплативши комісію 0,5 відсотка від суми зняття. Або періодично раз на три місяці забирати певну суму, і переводити в валюту.