Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
shpulja написав:Доброго дня мені потрібно замінити номер телефону для оповіщення з банку, до кого звернутись підскажіть. Спасибі.
До відділення
если есть срочный депо и есть телефон начальника отделения ,то могут поменять хоть сразу , а подписать заявление сможете , когда например приедите за получением процентов по вкладу ( личная договоренность ) . В противном случае , посещение отделения обязательно .
Козак-характерник написав: От тут маленька непоняточка трапилася. Розраховував отримати карту під депо тариф "Економ", а паняночка сказала, що оформила мені "Драйв старт", запевняючи, що там лише 5 грн. на місяць за обслуговування, безкоштовне смс і безкомісійне зняття в будь якому банкоматі. І можна не платити ті 5 грн, якщо зняти гроші з карти до кінця місяця, бо абонку знімають в кінці місяця. Ну добре, не став сперечатися, хоча розраховував отримати інший продукт. Прийшов додому і почав переглядати тарифи по тому "Драйв старт", а там мама дАрАгАя... 7 грн абонки, комісія 0,7% за зняття в рідних банкоматах і ще більше не в рідних, коміс за касу...кАпєц... Думав піти сваритися завтра, але вирішив уточнити тариф на гарячці, там запевнили, що в мене тариф "Економ". Я кажу, що в мене на карті написано "Драйв старт" і менеджер то саме казала, а мені, що не може такого бути. Що то було? Чи панянка плаває в тарифах, бо навіть по Драйву неправильну інформацію надала, чи...
П.С. Припущення!
Можливо хотіла втюхати Драйв, бо думала, що спонсор завітав і не знає банківську кухню. А вже коли я отримав під розпис карту і почав встановлювати ліміти і уточнювати тарифи, то в спішному порядку оформила рахунок за тарифом "Економ", а карта залишилася в мене під "Драйв старт". Бо почервоніла з лиця якось, коли почав детально про тарифи допитувати...Хто що думає з цього приводу, панове?
На карті Драйв старт написано, але тариф "Економ" на гарячці запевняють...
П.С. Може таке бути, щоб карта призначена до тарифу "Старт Драйв" була прив'язана до тарифу "Економ"?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 06 січ, 2017 13:20, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник Карточка такая как на фото, написано драйв старт. В отделении быстрячком дали подписал тариф по карте. Мне мой экземпляр не дали. Усомнился. Позвонил на горячку, сказали, что "Эконом" и смс-банкинг подключен за 60 коп/смс трата и 15 коп/см за зачисление. Отключить возможно, но через отделение. Но сомнения есть...