оно и видно... вчера записали на сегодня: время с 14 до 15...
пришёл в этом интервале, а там живая очередь человек 20, накуя такая запись нужна...
перезаписался в КЦ на завтра...
|
|
![]() Re: УкргазбанкВалюту выдают как часы. проценты получаю в кассе с расходным ордером. карточки не действуют... да. еще по-моему у них нет связи между отделениями. т.е. просто зайти и получить в любое отделение по дороге не получится
![]() Re: Укргазбанкт.е. выплата процентов и тела депо на текущий счет? он хоть бесплатный или есть комисс за обслуживание? ![]() Re: УкргазбанкУ меня Прозапас открыт и текущий счет в одном отделении без проблем получал летом в другом отделении валюту т.ч. связь есть ![]() Перше знайомство!ГазМяс ім. Міккі Мауса приємно здивував. Прийшов на виплату по Трасту сьогодні, попередньо зареєструвавшись. Черги не було. Підійшов до панянки, та уточнила чи записувався? Я ствердно відповів...
![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Припущення! Можливо хотіла втюхати Драйв, бо думала, що спонсор завітав і не знає банківську кухню. А вже коли я отримав під розпис карту і почав встановлювати ліміти і уточнювати тарифи, то в спішному порядку оформила рахунок за тарифом "Економ", а карта залишилася в мене під "Драйв старт". Бо почервоніла з лиця якось, коли почав детально про тарифи допитувати...Хто що думає з цього приводу, панове? П.С.2. А так вже завантажив мобільний застосунок і вимкнув смс-інфо... ![]()
![]() Козак-характерник
Це ПЭремога - Ти отримав вплати по хФонду. Це ЗРада - ти не отримав "живу" гот1вку. "Теперь ты еще за ними (деньгами) полгода бегать будешь, чтобы их получить" © Кот Матроскин PS все кто оставлял деньги в агенте переходил в статус обычного вкладчика , правами которого банк крутит как хочет. КХ - это уже потеря навыков. ![]()
|
|