Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
....знаю, що скажете про це! - але всеодно - будинок і ціна - красава!!! .....було б це перше чи друге(максимум) село від Львова - брав би не задумуючись!!!! ....обов"язково гляньте фото!!!!!! https://vashmagazin.ua/nerukhomist/budy ... 1416/4833/ Будинок 30 км від Львова, газ, світло, вода, 42 сот., літня кухня, кладовка, стайня, стодола, підвал, гараж, огорожа.............
розташування:село Убині тип нерухомості:Будинок
матеріал стін:цегла поверх / кількість поверхів:2 поверх / 2 поверхового площа загальна / житлова / кухня:214 / 140/ 20 м2
Долярчик На фото багато чого класно виглядає, в натурі не завжди так. Ну і чого не можу зрозуміти, як в такому будинку може не бути санвузла? Його в описі нема, як і на фото, є тільки вода. Значить нема. Продавці не забувають вказати його наявність. Передивився і поспілкувався по багатьох вариантах, де пишуть "євроремонт", все виблискує, "заходь і живи". А в туалет треба на вулицю бігати до "євровбиральні" з диркою на ямі. Нафіга люди будують будинок 200м2 з паркетом, якщо вбиральня на вулиці?
vak написав:Долярчик На фото багато чого класно виглядає, в натурі не завжди так. Ну і чого не можу зрозуміти, як в такому будинку може не бути санвузла? Його в описі нема, як і на фото, є тільки вода. Значить нема. Продавці не забувають вказати його наявність. Передивився і поспілкувався по багатьох вариантах, де пишуть "євроремонт", все виблискує, "заходь і живи". А в туалет треба на вулицю бігати до "євровбиральні" з диркою на ямі. Нафіга люди будують будинок 200м2 з паркетом, якщо вбиральня на вулиці?
.....ну ця справа - поправима ......але мене "підносить в ейфорію" - площа!-площа!- і ще раз площа!!! ....і будинку...... і взагалі - території!!! ....таке, щоб було за 5-10км від Львова - брав би 100%!!! .........але ТАКОЇ халяви поблизу міста Лева - щось не видно!
vak написав:Долярчик На фото багато чого класно виглядає, в натурі не завжди так. Ну і чого не можу зрозуміти, як в такому будинку може не бути санвузла? Його в описі нема, як і на фото, є тільки вода. Значить нема. Продавці не забувають вказати його наявність. Передивився і поспілкувався по багатьох вариантах, де пишуть "євроремонт", все виблискує, "заходь і живи". А в туалет треба на вулицю бігати до "євровбиральні" з диркою на ямі. Нафіга люди будують будинок 200м2 з паркетом, якщо вбиральня на вулиці?
.....ну ця справа - поправима ......але мене "підносить в ейфорію" - площа!-площа!- і ще раз площа!!! ....і будинку...... і взагалі - території!!! ....таке, щоб було за 5-10км від Львова - брав би 100%!!! .........але ТАКОЇ халяви поблизу міста Лева - щось не видно!
Як на мене, якщо "потягнете" обслуговувати-добудовувати таку площу, то 5-10, або 30-40км вже не велика різниця. +15-20хв на авто, а мож.і менше в одну сторону. Серед переваг чим далі - тим спокійніше. Інакше навіщо потрібен будинок. Як на мене, свій будинок це коли не бачиш і не чуєш сусідів, можна усамітнитися і щоб повз не їздили автівки туди-сюди. Якось так. А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.
Як на мене, якщо "потягнете" обслуговувати-добудовувати таку площу, то 5-10, або 30-40км вже не велика різниця. +15-20хв на авто, а мож.і менше в одну сторону. Серед переваг чим далі - тим спокійніше. Інакше навіщо потрібен будинок. Як на мене, свій будинок це коли не бачиш і не чуєш сусідів, можна усамітнитися і щоб повз не їздили автівки туди-сюди. Якось так. А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.
.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!
.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!!
Як на мене, якщо "потягнете" обслуговувати-добудовувати таку площу, то 5-10, або 30-40км вже не велика різниця. +15-20хв на авто, а мож.і менше в одну сторону. Серед переваг чим далі - тим спокійніше. Інакше навіщо потрібен будинок. Як на мене, свій будинок це коли не бачиш і не чуєш сусідів, можна усамітнитися і щоб повз не їздили автівки туди-сюди. Якось так. А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.[/quote]
.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!
.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!![/quote]
Убині далеко від Львова,це тобі не Дубляни. Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.
За $50-100 тис. в Київській області можна придбати недобудовані або без ремонту будинки площею 200-400 м2.
....дуже гарні будинки ..........тільки, як на мене - то трохи завеликі(ну той, що я приводив вище - теж трішки великуватий)........опалювати навіть, твердопаливним котлом.......здається, дорогувато(хоч точно не знаю)
Flicker написав:.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!
.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!!
===============================
Убині далеко від Львова,це тобі не Дубляни. Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.[/quote]
.....мені краще або в Винниках.......або по трасі на Івано-Франківськ(бо робота на Сихові)..............але ні в Давидові, ні в Шоломиї......не зустрічав будиночки(в хорошому стані, або новобуди без ремонту) - до 20 тис.$$
Flicker написав:.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!
===============================
Убині далеко від Львова,це тобі не Дубляни. Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.
.....мені краще або в Винниках.......або по трасі на Івано-Франківськ(бо робота на Сихові)..............але ні в Давидові, ні в Шоломиї......не зустрічав будиночки(в хорошому стані, або новобуди(двушки) без ремонту) - до 20 тис.$$ [/quote]