Ціни на нерухомість в містах і селах України

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213141516 ... 24>
Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2016 20:57

Re: Ціни на нерухомість в містах і селах України

....знаю, що скажете про це! - але всеодно - будинок і ціна - красава!!! :D
.....було б це перше чи друге(максимум) село від Львова - брав би не задумуючись!!!! :D
....обов"язково гляньте фото!!!!!!
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/budy ... 1416/4833/
Будинок 30 км від Львова, газ, світло, вода, 42 сот., літня кухня, кладовка, стайня, стодола, підвал, гараж, огорожа.............

розташування:село Убині
тип нерухомості:Будинок

матеріал стін:цегла
поверх / кількість поверхів:2 поверх / 2 поверхового
площа загальна / житлова / кухня:214 / 140/ 20 м2

ціна:20 000$ :shock:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 вер, 2016 14:30

Долярчик
На фото багато чого класно виглядає, в натурі не завжди так.
Ну і чого не можу зрозуміти, як в такому будинку може не бути санвузла? Його в описі нема, як і на фото, є тільки вода. Значить нема. Продавці не забувають вказати його наявність.
Передивився і поспілкувався по багатьох вариантах, де пишуть "євроремонт", все виблискує, "заходь і живи". А в туалет треба на вулицю бігати до "євровбиральні" з диркою на ямі. Нафіга люди будують будинок 200м2 з паркетом, якщо вбиральня на вулиці?
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 вер, 2016 21:31

Досягти недосяжне! ))

vak написав:Долярчик
Ну і чого не можу зрозуміти, як в такому будинку може не бути санвузла? Його в описі нема, як і на фото, є тільки вода. Значить нема. Продавці не забувають вказати його наявність.
Передивився і поспілкувався по багатьох вариантах, де пишуть "євроремонт", все виблискує, "заходь і живи". А в туалет треба на вулицю бігати до "євровбиральні" з диркою на ямі. Нафіга люди будують будинок 200м2 з паркетом, якщо вбиральня на вулиці?

.....ну ця справа - поправима :wink: ......але мене "підносить в ейфорію" - площа!-площа!- і ще раз площа!!! :D ....і будинку...... і взагалі - території!!!
....таке, щоб було за 5-10км від Львова - брав би 100%!!!
.........але ТАКОЇ халяви поблизу міста Лева - щось не видно! :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 вер, 2016 21:56

Долярчик написав:

.....ну ця справа - поправима :wink: ......але мене "підносить в ейфорію" - площа!-площа!- і ще раз площа!!! :D ....і будинку...... і взагалі - території!!!

Як на мене, якщо "потягнете" обслуговувати-добудовувати таку площу, то 5-10, або 30-40км вже не велика різниця. +15-20хв на авто, а мож.і менше в одну сторону. Серед переваг чим далі - тим спокійніше. Інакше навіщо потрібен будинок. Як на мене, свій будинок це коли не бачиш і не чуєш сусідів, можна усамітнитися і щоб повз не їздили автівки туди-сюди. Якось так.
А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 вер, 2016 22:03

vak написав:
  Долярчик написав:

Як на мене, якщо "потягнете" обслуговувати-добудовувати таку площу, то 5-10, або 30-40км вже не велика різниця. +15-20хв на авто, а мож.і менше в одну сторону. Серед переваг чим далі - тим спокійніше. Інакше навіщо потрібен будинок. Як на мене, свій будинок це коли не бачиш і не чуєш сусідів, можна усамітнитися і щоб повз не їздили автівки туди-сюди. Якось так.
А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.

.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу! :mrgreen:

.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- :mrgreen: - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2016 10:55

tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2016 11:10

vak написав:

А відстань то таке. Винаймали будинок в селі за 6км.від Кременчука, було дуже зручно, але вплив міста не давав сільского спокою. Зараз винаймаємо в 30км. від Полтави в глухому селі. Спочатку думали оце влізли, але за пару міс. адаптивались і пів-години на авто до Полтави давно не проблема. Правда, мені, нажаль нема потреби на роботу кожен день їздити в силу обставин.[/quote]

.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу! :mrgreen:

.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- :mrgreen: - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!![/quote]

Убині далеко від Львова,це тобі не Дубляни.
Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2016 19:59

....і заживемо і ми , браття.............як у "Конча-заспі"!

tobias написав:http://img26.olx.ua/images_slandocomua/300746762_3_644x461_prodam-dom-prodazha-domov-za-gorodom_rev009.jpg

http://img08.olx.ua/images_slandocomua/269259460_7_644x461_prodazha-doma-novye-petrovtsy-vyshgorod-95-gotovnost-bez-komissii-_rev010.jpg

http://img06.olx.ua/images_slandocomua/351380642_4_644x461_dom-pgt-borodyanka-nedvizhimost_rev002.jpg

http://img16.olx.ua/images_slandocomua/321205732_4_644x461_prodam-dom-nedvizhimost.jpg

http://img25.olx.ua/images_slandocomua/327346016_7_644x461_obmen-dom-pod-kievom-na-kvartiru-ili-avto-.jpg

http://img07.olx.ua/images_slandocomua/371734934_4_644x461_prodam-dom-nedvizhimost.jpg

http://img28.olx.ua/images_slandocomua/267437728_1_644x461_noviy-zatishniy-sonyachniy-budinok-u-starih-petrivtsah-8-sotok-kiv.jpg

За $50-100 тис. в Київській області можна придбати недобудовані або без ремонту будинки площею 200-400 м2.

....дуже гарні будинки :D ..........тільки, як на мене - то трохи завеликі(ну той, що я приводив вище - теж трішки великуватий)........опалювати навіть, твердопаливним котлом.......здається, дорогувато(хоч точно не знаю)
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2016 20:10

Досягнути недосяжне! ))

Flicker написав:.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!

.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!!

===============================

Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.[/quote]

.....мені краще або в Винниках.......або по трасі на Івано-Франківськ(бо робота на Сихові)..............але ні в Давидові, ні в Шоломиї......не зустрічав будиночки(в хорошому стані, або новобуди без ремонту) - до 20 тис.$$ :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2016 20:11

ДОСТУПНЕ ЖИТЛО!!! )))

Долярчик написав:
  Flicker написав:.....ото-то!.....а їхати 30км по ПОГАНИХ дорогах до ОКРАЇНИ міста, а потім ще до місця роботи ЩОДНЯ..........- ні це нагле вбивство свого часу!

.....і мені не потрібно "тишини" сільської - мені потрібно "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"- - не дороге.........хоч в місті хоч за межами, але щоб відносно не далеко роботи!!!

===============================

Там такі ціни всюди,краще вже по Стрийському шосе по трасі взяти за 20.

.....мені краще або в Винниках.......або по трасі на Івано-Франківськ(бо робота на Сихові)..............але ні в Давидові, ні в Шоломиї......не зустрічав будиночки(в хорошому стані, або новобуди(двушки) без ремонту) - до 20 тис.$$ :roll:[/quote]

....от лише у Винниках "таке" зустрів :)
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 24>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей