Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Уважно вислухайте пораду Балашова. Важливий фактор вибору місця проживання, якщо гроші у Вашому житті мають велику вагу.
Нижче наведений список усіх міст України (станом на 1 липня 2016 року), а також їх наявне населення за даними Всеукраїнського перепису населення 5 грудня 2001 року та статистичного збірника «Чисельність наявного населення України» Державного комітету статистики України станом на 1 січня 2014 року.
Населення міст на 2001 рік подане в межах на 1 січня 2003 року, населення 2014 року — в межах на 1 січня 2014 року. За цей період межі міст могли змінитися. Наприклад, у 2003 році зі складу Чернівців було виділене село Новий Киселів, у 2009 році до складу міста Запоріжжя було включене смт Тепличне (населення 2001 року — 2626 осіб), до складу Кривого Рогу включено селище Степне, у 2012 році низка населених пунктів Дергачівського і Харківського районів включена в межі Харкова тощо.
tobias написав: Уважно вислухайте пораду Балашова. Важливий фактор вибору місця проживання, якщо гроші у Вашому житті мають велику вагу.
Нижче наведений список усіх міст України (станом на 1 липня 2016 року), а також їх наявне населення за даними Всеукраїнського перепису населення 5 грудня 2001 року та статистичного збірника «Чисельність наявного населення України» Державного комітету статистики України станом на 1 січня 2014 року.
Населення міст на 2001 рік подане в межах на 1 січня 2003 року, населення 2014 року — в межах на 1 січня 2014 року. За цей період межі міст могли змінитися. Наприклад, у 2003 році зі складу Чернівців було виділене село Новий Киселів, у 2009 році до складу міста Запоріжжя було включене смт Тепличне (населення 2001 року — 2626 осіб), до складу Кривого Рогу включено селище Степне, у 2012 році низка населених пунктів Дергачівського і Харківського районів включена в межі Харкова тощо.
...може дивно, але я вже такого роду "роликів" і книжок надивився і начитався не мало! ....і так, правильно Балашов говорить, що потрібно ДУМАТИ, як і на що хотіли б потратити гроші люди, в яких їх багато ......і запропонувати їм товар, або послугу, яка їм буде потрібна!- на яку вони ЗАХОЧУТЬ потратити свої гроші!
...так от! - я вже 2-3 роки думаю над тим питанням і...... 1)...є тільки варіанти з ВЕЛИКОЮ(як для мене) сумою вкладу в ті ідеї, яку(суму) я і не потягну! 2)...а ідеї, для яких потрібно, наприклад, вложення коштів до 10кує.$$ - не приходять в голову і все! ...особливо думаю над тими ідеями/бізнесами, в які ВЛОЖИВ свої кошти, а сам особисто РІДКО буваєш присутній при ньому(бізнесі)......контролюєш переважно в "телефонному режимі"!.....а сам, тим часом, займаєшся своїм особистим життям.......сім"єю........відпочинком......чи ІНШИМ бізнесом!
Конкретні заперечення "теорії про вплив людей і капіталів на території і міграцію" є? 1. Глобальний процес на територіях де є(поки що) гроші збільшується кількість населення. 2. І навпаки - збільшується населення >> територія насичується грошима.
Можна оцінювати кількість населення за 5, 10, 25 років. 99% що це придумав не громадянин України Б., а якийсь західний економіст. Побудував на цьому кар'єру і можливо отримав Нобелівську премію з економіки.
З цієї теорії є важливий наслідок. Ціни на нерухомість в короткостроковому періоді(1-3 роки) зростають тільки в тих містах, де існує приріст населення.
В Києві "зростання" або утримування цін відбувається штучним чином. Діють глобальні чинники. В Києві інерційний процес з часів СРСР. Зростання на рік 10-20 тис. Зі всієї України "витискають" населення і капітал щоб ріс Київ. Скільки це триватиме, може тривати? В Києві середня ЗП 200-500 євро. В сусідніх країнах 800-1500 євро. Куди поїдуть молоді і мобільні 1-3 млн українців в наступні 10 років? Більшість з молоді 16-25 років володіє 1-3 іноземними мовами.
Звичайно за рахунок 1.6 млн переселенців зі сходу Львів, інші міста України зростають. Переселенці зі сходу добряче допомогли містам центру та заходу! Фактично 14 і 15 рік на цьому і росли.
1)-"еліта" - купує квартири "для себе"? - мабуть ні, або одиниці, - бо живуть переважно в заміських будиночках! 2)-"еліта" - купує для здачі в оренду? - мабуть ні, бо зараз - НЕ вигідно! 3)-"середній клас" - купує "для себе"? - мабуть ні, бо "середній клас" - збіднів, і немає ЩО "скирдувати", а ті, що залишились "на плаву", то - або ВЖЕ купили, або ще будуть чекати "дешевія" 4)- "пересічні" - ....дивляться, щоб їм вистарчило коштів заплатити "комуналь" - а про квартиру - лише мріють!
1)-"еліта" - купує квартири "для себе"? - мабуть ні, або одиниці, - бо живуть переважно в заміських будиночках! 2)-"еліта" - купує для здачі в оренду? - мабуть ні, бо зараз - НЕ вигідно! 3)-"середній клас" - купує "для себе"? - мабуть ні, бо "середній клас" - збіднів, і немає ЩО "скирдувати", а ті, що залишились "на плаву", то - або ВЖЕ купили, або ще будуть чекати "дешевія" 4)- "пересічні" - ....дивляться, щоб їм вистарчило коштів заплатити "комуналь" - а про квартиру - лише мріють!
.......мабуть, таки вартує чекати "дешевія"
Беззаперечно, тому активізувалися по всім гілкам заганяли у бетон. Бак і ойро - наші найкращі друзі!
А я считаю. что в мае и начале лета. рынок немного оживился. покупатели сильно сбивали цены ( В Черкассах цену устанавливал покупатель). переселенцы немного подкупили. у меня знакомые из луганска купили за 7 тыс.дол 2-х комн. в Чигирине (по-моему район Орбиты. но не Орбита). купили квартиру в центре Полтавы 1 комн. за 13тыс.дол. убитую правда. но это то что пару лет назад стоило 30-35-ть штук
brainybird написав:А я считаю. что в мае и начале лета. рынок немного оживился. покупатели сильно сбивали цены ( В Черкассах цену устанавливал покупатель). переселенцы немного подкупили. у меня знакомые из луганска купили за 7 тыс.дол 2-х комн. в Чигирине (по-моему район Орбиты. но не Орбита). купили квартиру в центре Полтавы 1 комн. за 13тыс.дол. убитую правда. но это то что пару лет назад стоило 30-35-ть штук