ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
тогда значит надо заставлять чтобы голосовали. Я например 28.25 поставил рано.
если каждый будет выступать. То я могу выступить: В прошлый раз подсчитали по завышенному курсу обменок, НО альфа продавал 28.14. А подсчитали по 28.35 или по 28.39.
Мне уже ответили что по курсу обменок только, но тут для справедливости надо банки, так как, нету сейчас того что было 12.12, а реально было 15.20
Поздоровляємо переможців IV етапу конкурсу за четвертий квартал: І місце - proftpd66 з похибкою трохи більше 20 копійок і виходить на перше місце в абсолютному рейтингу ІІ місце - prodigy з похибкою трохи менше 45 копійок ІІІ місце - Faceless з похибкою трохи менше 50 копійок
Прогнози на кінець грудня, приймаються до кінця дня 17.12
никак не может быть победителем квартала тот, кто пропустил хотя бы один прогноз (а тут целых 2)...в таком разе победителем может даже тот , кто голосовал 1 раз (и занял первое место) и дальше ему нет смысла голосовать (зачем ухудшать позицию)
п.с. не признаю такие результаты
Посмотрим на результаты когда будут, ранее таких ситуаций не было, и в правилах не учли
Поздоровляємо переможців IV етапу конкурсу за четвертий квартал: І місце - proftpd66 з похибкою трохи більше 20 копійок і виходить на перше місце в абсолютному рейтингу ІІ місце - prodigy з похибкою трохи менше 45 копійок ІІІ місце - Faceless з похибкою трохи менше 50 копійок
ІІ місце - prodigy з похибкою трохи менше 45 копійок
ІІ місце - prodigy з похибкою трохи менше 45 копійок