ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Vitl написав:Я не такой простой, как кажется.Списков у меня масса, начиная с бывших палат Квестора (а ты знаешь, что это такое ), продолжая Импринтером, и даже из последних по Бинимовичу(кстати, где ты наш коллега пропавший). На самом деле всё гораздо проще.В процессе эволюции успешный человек приходит к тому, что депозит это атавизм.Имея значительные средства нет нужды в процентах, взамен на мнимую сохранность и очень вероятный геморрой с возвратом.Вот и всё.
А я - простой, списки Квестора помню и свару, после которой он ушел, тоже
Недепозитный заработок имеет смысл начиная с определенной суммы, по 100баксов инвестировать ?
А наличка таки пробила 22,50 до 22,45...
куда можно инвестировать сейчас ? полное отсутствие инструментов
Мої вітання. Нарешті в ЗМІ зявилося те, про що я раніше говорив (вереснева місія МВФ) http://apostrophe.com.ua/news/economy/2 ... nyie/37688 Алекс в "Контексті..." і на материнській з підштаників вискакує, вже й ескорт йому організували. Цинізм "реформаторів" просто бісить, але немає часу боротися з мінстецями. Надіюся на адекватність читачів і учасників всіх цих ресурсів.
someone написав:куда можно инвестировать сейчас ? полное отсутствие инструментов
Только рисковые.Т е на удачу, с малой вероятностью успеха.Примерно как в рулетке, поставить на кр или чёрное легко и вероятность 50%.А поставьте на число...Зато выигрыш значительный. Вариант самый простой.Дожидаетесь роста курса доллара ещё, сливаете все заначки, и на гривнедепо на максимальный % эдак на годик минимум.Курс за год падает до 17, проценты капают = всё в шоколаде. А вообще инвестировать можно ойойой аж куда.Можете влиться в долю к неформальным копачам и переправщикам янтаря за бугор.Выхлоп обещают где то в 2 раза от вложений.За ходку, в теч месяца, т е 1200% годовых.Ну и т д.
orest написав:Мої вітання. Нарешті в ЗМІ зявилося те, про що я раніше говорив (вереснева місія МВФ) http://apostrophe.com.ua/news/economy/2 ... nyie/37688 Алекс в "Контексті..." і на материнській з підштаників вискакує, вже й ескорт йому організували. Цинізм "реформаторів" просто бісить, але немає часу боротися з мінстецями. Надіюся на адекватність читачів і учасників всіх цих ресурсів.
Цинізм "реформаторів" просто бісить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как вам законопроекты об амнистии атошников за лёгкие и СРЕДНЕЙ тяжести преступления.А также о конфискации имущества за ЛЮБОЕ преступление, причём и у родственников.Страна в виде правящей верхушки поехала с глузду.
Snoopik написав:orest Вітаю, Орест! Все іде до того сценарію, який описаний вами. Окрема подяка за графік, щодо базових економічних процесів, він ілюструє і мої думки. Особисто додав би ще необхідність девальвації в районі 20-30%, як необхідною складовою і бюджетної політики на наступний рік.
Привет.20-30-хороший у тебя аппетит Я не против, только птичку жалко. ПС птичка - это выплата по фику
Vitl Привет, Витл! Да, что-то наш "родитель ветки" совсем пропал То мои шаманские прикидки до весны, девал в районе 20-30%%. Но это так, вариант, ты же знаешь. А ту инвестицию я уже давно списал и зафиксил убыток. Что б потом в следующем квартале записать прибыль Рост наклюнулся, на каких уровнях тормознут? Самый популярный расклад от гуру - остановка на следующей недели от 23 с небольшим откатом и стабилизацией до выборов. Потом рост - у каждого свой - от цифер 23.5 и до 27-28. Неужели все так легко читается? "Не верю!" (с) Но жду
orest написав:Мої вітання. Нарешті в ЗМІ зявилося те, про що я раніше говорив (вереснева місія МВФ) http://apostrophe.com.ua/news/economy/2 ... nyie/37688 Алекс в "Контексті..." і на материнській з підштаників вискакує, вже й ескорт йому організували. Цинізм "реформаторів" просто бісить, але немає часу боротися з мінстецями. Надіюся на адекватність читачів і учасників всіх цих ресурсів.
Цинізм "реформаторів" просто бісить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как вам законопроекты об амнистии атошников за лёгкие и СРЕДНЕЙ тяжести преступления.А также о конфискации имущества за ЛЮБОЕ преступление, причём и у родственников.Страна в виде правящей верхушки поехала с глузду.
В продовження. І на рахунок перемирря між олігархами до виборів, про яке я писав раніше. Про перемирря домовилися, але кожен в нашій країні з дуже прадавніх часів старається бути рівнішим і особливішим за інших. І інформація просочується http://www.rbc.ua/rus/analytics/lozhkin ... 00522.html Так просто це все не минеться. Матрас повинен бути як омога товстішим.
Нічого нового, тільки те, про що я давно мріяв: Красти кожному з зазначених персонажів тяжче буде, монополія на владу на тривалий час відійшла від наших політиків до ненаших. Коректніше - перепливла океан. Загрози курсу в тому не бачу.
Попереднє Ваше посилання турбує . Крім "маяків", МВФ вимагає "бджоли проти меду", а бджоли опираються. Мені, чомусь, дуже шкода наших "варягів" -Квіташвілі та інших... Будемо дивитися...
Очкарик Вітаю усіх! Висновок один, і його зрозуміли вже всі, і по обидві стороні океану - з цими пройдохами каші не звариш! Лише повна заміна Президента, Ради, Кабінету. Тому до спокою нам ще далеку (у сенсі гривневих інструментів), що спонукає не полишати консервативної стратегії інвестування - матрас онли