ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 465466467468469 ... 1738>
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 00:11

чик написав:Vitl, Snoopik
та несерьёзно, так почти каждый про себя думает, но за 4 месяца первый раз сдал :roll: я пока покупать не буду, почмотрим...

Ты прав, каждому из нас часто кажется, что не в попад.А я верен своей тактике.Сегодня в П24 по 26,31 немного закинул и пополнил депо, кот чз декаду заканчивается.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 00:18

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

orest написав:Ну і треба памятати, що Садовий і Самопоміч першими потрапили під серйозний каток нової системи "євроінтеграторів"... Реноме успішних господарів-середньоклашок був підірваний підступним ударом з-за рогу мішком сміття.

Майте міру або зніміть рожеві окуляри!
Які ж це "успішні господарі", яких можна підірвати мішком сміття :). Успішність господаря якраз і проявляється у чистоті ;)
Остаточно питання "Самопомочі" для мене закрилось виборами в Кривому Розі - http://news.liga.net/articles/politics/ ... m_roge.htm
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 00:24

V2 написав:
  orest написав:Ну і треба памятати, що Садовий і Самопоміч першими потрапили під серйозний каток нової системи "євроінтеграторів"... Реноме успішних господарів-середньоклашок був підірваний підступним ударом з-за рогу мішком сміття.

Які ж це "успішні господарі", яких можна підірвати мішком сміття :). Успішність господаря якраз і проявляється у чистоті ;)
Остаточно питання "Самопомочі" для мене закрилось виборами в Кривому Розі - http://news.liga.net/articles/politics/ ... m_roge.htm

Кстати, я не погружаюсь сильно в политику, но согласен с тем, что выборы в Кривбассе сильно уронили самопомичь.И по праву, т к там не стеснялись с лозунгами - мы с запада прийдём и порядок наведём.Я убеждён, что наша страна только на словах едина.К сож есть большой разрыв.И единство можно достигнуть только при уважении друг друга.А при насаждении своих порядков ничего не получится, кроме того, что получили с грохотом под сраку.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 00:28

чик

В трамвае за Саакашвили заспорились.Опять же, не силён в политике, поэтому спрошу твоё мнение о вашем лидере грузинского происхождения.Как ты его оцениваешь.Вот Продиджи, твой земляк плохо оценивает.А многие считают Михо очень талантливым реформатором.Какое у тебя сложилось мнение.Будем считать, что сег отставка есть нек фундамент для курса.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 02:37

Один з поглядів

Обдурений інструмент. Чому пішов Саакашвілі
http://espreso.tv/article/2016/11/07/ob ... aakashvili
V2
4

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 02:59

Очкарик написав:.............
Кожна сім"я має більш-менш сталий споживчий кошик (не намальований). Питання до колєг таке: наскільки здорожчали ваші кошики у гривнях останнім часом. Мої спостереження за моїм кошиком дают результат близько 30% з початку року, що геть не корелює з індексом спожичих цін.

И что Вас удивляет?
Индекс госстатовский, а 30% Вы посчитали сами.
Верить госстатовским цифрам, касающимся социальной сферы - себя не уважать (в большинстве случаев, но бывают исключения - в основном, когда надо "разоблачить" попередныкив).
Свой индекс сегодня назвать не готов, постараюсь прикинуть завтра-послезавтра. Но один пример - покупал термобелье (укр. произв.) год назад по 450 грн., посмотрел сейчас то же самое - 690.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 03:17

Vitl написав:чик

В трамвае за Саакашвили заспорились.Опять же, не силён в политике, поэтому спрошу твоё мнение о вашем лидере грузинского происхождения.Как ты его оцениваешь.Вот Продиджи, твой земляк плохо оценивает.А многие считают Михо очень талантливым реформатором.Какое у тебя сложилось мнение.Будем считать, что сег отставка есть нек фундамент для курса.

Не берусь оценивать Михо, но обсуждение в трамвае несколько детсадовское. Политик, кот. "не понимал" ограниченность возможностей губернатора - смешно читать. Если не понимал, то это не политик. Мне сложно обсуждать Саакашвили - обстановку в Одессе представляю себе не очень хорошо, но на что он рассчитывал, соглашаясь на эту должность, понять не могу.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:18

ЛАД написав:
  Очкарик написав:.............
Кожна сім"я має більш-менш сталий споживчий кошик (не намальований). Питання до колєг таке: наскільки здорожчали ваші кошики у гривнях останнім часом. Мої спостереження за моїм кошиком дают результат близько 30% з початку року, що геть не корелює з індексом спожичих цін.

И что Вас удивляет?
Индекс госстатовский, а 30% Вы посчитали сами.
Верить госстатовским цифрам, касающимся социальной сферы - себя не уважать (в большинстве случаев, но бывают исключения - в основном, когда надо "разоблачить" попередныкив).
Свой индекс сегодня назвать не готов, постараюсь прикинуть завтра-послезавтра. Но один пример - покупал термобелье (укр. произв.) год назад по 450 грн., посмотрел сейчас то же самое - 690.

Так о чем говорить,если даже у НБУ есть разделение на базовую и небазовую инфляцию.
"Базова інфляція у ІІІ кварталі 2016 року сповільнилася швидше,
ніж очікувалося (до 6.3% р/р у вересні). Основними чинниками
уповільнення базової інфляції стали:
- вторинні ефекти від зниження цін на окремі сирі продукти
харчування;
- зміцнення курсу гривні в попередні місяці;
- стійке поліпшення інфляційних очікувань на наступні 12
місяців, що відбулося зокрема завдяки проведенню виваженої
монетарної та фіскальної політики.
Висока база порівняння сприяла сповільненню зростання цін
на непродовольчі товари, що входять до складу базового ІСЦ
(до 7.1% р/р у вересні). Зокрема вагомий внесок у зниження
річних показників базової інфляції мало уповільнення
зростання цін на одяг та взуття (до 9.2% р/р). Крім того, на тлі
укріплення курсу гривні в попередні місяці спостерігалось
уповільнення зростання цін або навіть зниження цін на деякі
імпортовані товари, у т. ч. фармацевтичну продукцію, медичні
товари та обладнання, аудіотехніку та фотоапаратуру.
Зниження цін на окремі сирі продукти харчування та
уповільнення зростання цін на інші сприяло стриманому
зростанню цін на продукти харчування базового ІСЦ

Зростання вартості послуг базового ІСЦ у ІІІ кварталі
залишилося практично незмінним – 8.7% р/р у вересні.
Зокрема, попри сезонне подорожчання освітніх курсів,
зростання цін на послуги освіти уповільнилось (до 13.8% р/р).

Небазова інфляція наприкінці ІІІ кварталу 2016 року дещо
прискорилась у річному вимірі (до 9.0% у вересні порівняно з
5.9% у червні).
Насамперед прискорилося зростання цін і тарифів, що
регулюються адміністративно, – до 13.6% р/р у вересні.
Зокрема, як і очікувалося, серед компонент адміністративної
інфляції основний внесок мало підвищення цін і тарифів на
послуги ЖКГ. Так протягом кварталу суттєво зросли тарифи на
постачання гарячої води (у липні), холодну воду та каналізацію
(у серпні), електроенергію (у вересні)."

Т.е. официалы в индекс спожив. цін включают даже расходы на освіту.Понятно почему выходит 12 %.
Кроме того все это усредненно.Одни сидят на картошке и топят бесплатными дровами с посадки,а другие предпочитают ежедневно рыбу,мясо и гречку и запивать бургундским вином с икоркой.
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:30

V2 написав:

Вітаю. У мене рожеві окуляри? Я записаний у головні всепропальщики ресурсу, з середини вересня практично "невїздний" в "Контекст...". А Ви про рожеві окуляри. :shock: Почитайте, будь-ласка, що писав про вибори в Кривому Розі viewtopic.php?p=3516943#p3516943 Цього виявилося не достатньо адже Самопоміч не Свобода і злочинів і зловживань не допускають (є винятки, але не масові). Постійний тиск на недоолімп з вимогами змінити виборче законодавство і сформувати справедливу ЦВК після Кривого Рогу, спровокували уже події на Грибовецькому сміттєзвалищі. Думаю, колись ми дізнаємося правду про ці події.
Тепер прочитайте, що писав про соціально-політичні чинники тут viewtopic.php?p=3756605#p3756605. Можна прочитати уважно і все повідомлення, бо після нього мені і виписали "вовчий квиток". Гляньте, що маємо уже зараз і подивитеся через два-три місяці.
Я не буду зараз нічого розписувати, не має часу, та й тут не місце для політичних суперечок, адже про економіку-валюту почитати на ресурсі уже немає де. Думаю ті 1,5-3 тис переглядів в день тут якраз і є від тих, хто хоче почитати по темі а не перепости новин. А якщо вже хочете щось аргументувати, то підійдіть до цього серйозно, а не однією цитатою.
П.С. Не агітую за якусь політсилу чи конкретну особу, Боже збав. Просто прошу глянути на питання ширше і критичніше. Повторю щераз те що говорю часто: все що роблять США вони роблять не тому, що ми їм так важливі, все тільки у світлі конфлікту з педерацією. Тому: якщо наші будуть далі займатися фігньою амери можуть і рукою махнути, нам всім треба думати і зважувати, основну роботу за нас ніхто не зробить, не завіжди виписані рецепти - саме те що допоможе най ефективніше.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6801 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:47

orest написав:Я записаний у головні всепропальщики ресурсу,

Шановний orest! А хіба це не так? ;)

orest написав:Почитайте, будь-ласка, що писав про вибори в Кривому Розі viewtopic.php?p=3516943#p3516943

А якщо вже хочете щось аргументувати, то підійдіть до цього серйозно, а не однією цитатою.

Підійшов, відписав ось тут - viewtopic.php?p=3526644#p3526644

orest написав:та й тут не місце для політичних суперечок, адже про економіку-валюту почитати на ресурсі уже немає де.

Погоджуюсь, тому дискусію на політичну тему тут припиняю.
p.s. про "Самопоміч" кілька постів вище хіба не Ви написали чи Quod licet Iovi (Jovi) non licet bovi? ;)

p.p.s. В Кривому Розі "Самопоміч" лягла під Вілкула. Про що ще можна говорити щодо цієї політичної сили :mrgreen:
V2
4

Профіль

1
1
  #<1 ... 465466467468469 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти