ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
ниже 27 на нале уверенно не закрепились, "поедаю капелюх" путем самоблокирования собственных комментариев на данной ветке, сроком на 2 недели.
на последок: с 5 декабря ожидаю динамический спуск к 26,5 на нале (26 под большим сомнением)
2Тихон (по докапитализации):
Як зазначається, протягом 2016 року найбільші 20 банків повинні будуть забезпечити показники достатності основного капіталу на рівні 4% та адекватності регулятивного капіталу на рівні 5%.
"Досягнення нормативу адекватності регулятивного капіталу на рівні 10% дозволено до кінця 2018 року. Банки, які не зможуть повною мірою та в установлені терміни виконати програму докапіталізації, будуть визнані неплатоспроможними
Четыре банка, проверенных регулятором из топ-20, не нуждались в увеличении капитала, пять – досрочно выполнили докапитализацию в полном объеме. Два банка из тех, что проходили диагностику (ПАО "Фидобанк" и ПАО КБ "Крещатик") выведены с рынка, пять – уже выполнили программу докапитализации на 2016 год и намерены выполнить ряд обязательств до 2018 года.
"К 2017 году Национальный банк планирует закончить диагностику и утвердить планы докапитализации еще 40 банков Украины. А до конца июня 2017 года НБУ осуществит целевую оценку жизнеспособности и потребности в капитале остальных банков Украины"
я не то чтобы спорю, просто списывать фактор докапитализации преждевременно. к тому же своими глазами видел про уравнялово для всех банков по срокам, ума не приложу куда потерял
Corpocrator написав:ниже 27 на нале уверенно не закрепились, "поедаю капелюх" путем самоблокирования собственных комментариев на данной ветке, сроком на 2 недели.
Жестко Вы с собой ИМХО, не стоит. Отыграли не только банки, но и аграрии. Остался наш недоолимп и Санта Клаус с Дедом Морозом. Я не жду уже в этом году 26, да и 26,5 - за счастье было бы. Откупаюсь по чуть-чуть...
Corpocrator написав:ниже 27 на нале уверенно не закрепились, "поедаю капелюх" путем самоблокирования собственных комментариев на данной ветке, сроком на 2 недели.
на последок: с 5 декабря ожидаю динамический спуск к 26,5 на нале (26 под большим сомнением)
2Тихон (по докапитализации):
Як зазначається, протягом 2016 року найбільші 20 банків повинні будуть забезпечити показники достатності основного капіталу на рівні 4% та адекватності регулятивного капіталу на рівні 5%.
"Досягнення нормативу адекватності регулятивного капіталу на рівні 10% дозволено до кінця 2018 року. Банки, які не зможуть повною мірою та в установлені терміни виконати програму докапіталізації, будуть визнані неплатоспроможними
Четыре банка, проверенных регулятором из топ-20, не нуждались в увеличении капитала, пять – досрочно выполнили докапитализацию в полном объеме. Два банка из тех, что проходили диагностику (ПАО "Фидобанк" и ПАО КБ "Крещатик") выведены с рынка, пять – уже выполнили программу докапитализации на 2016 год и намерены выполнить ряд обязательств до 2018 года.
"К 2017 году Национальный банк планирует закончить диагностику и утвердить планы докапитализации еще 40 банков Украины. А до конца июня 2017 года НБУ осуществит целевую оценку жизнеспособности и потребности в капитале остальных банков Украины"
я не то чтобы спорю, просто списывать фактор докапитализации преждевременно. к тому же своими глазами видел про уравнялово для всех банков по срокам, ума не приложу куда потерял
Разные нормативы,разные группы банков , разные сроки.Плюс требования к цифре норматива постепенное(0%-5%-10%).Учитывая,что первой двадцатке принадлежит 90 % всех активов БС,то основные суммы акционерами уже заведены/перенесены со счета на счет. Также надо учитывать,что и реф практически вернули (кроме Привата). По курсу.27 - не пробиваем.Как только прием становится ниже 27-ми пропадает принос и с другой стороны активизируется покупка. До 1.12 осталось два дня.Если за эти пару дней не пробьем,тогда даже и не знаю когда. Еще мы не видели бюджетную гривну и думаю что она полезет в аккурат с начала декабря. Кстати, Приват тоже не верит в пробитие дна. Чтобы не обвинили меня в том,что загоняю,предлагаю ответить на вопрос :что изменилось или за счет чего,каких новых открывшихся факторов,гривна должна ревальвировать ? Единственное что вижу - это потребность экспорта бОльше продавать валюты из-за роста цен на тарифы ,сырье и комплект. для обеспечения своего производства.
orest написав:Всім привіт! До активної компанії по спонуканню до виїзду з країни дієвого і активного населення уже додався і лжеадам. Прокоментував, не втримався viewtopic.php?p=3864604#p3864604 Підтвердження моїх прогнозів по долару в світі від поважних людей http://www.forexpf.ru/news/2016/11/28/b ... 7-god.html Політична ситуація у нас набирає обертів, як і попереджав. Уже і Садовий вийшов на екрани і не тільки. Грядуть серйозні компромати і звинувачення. П.С. Нагадую, 30 листопада ОПЕК, на якому, швидше всього, ні про що не домовляться.
Привет. Орест, ты смелый человек, но себе дороже зачастую получается мараться о грязь.Все они потом норовят напасть и укусить.Я выработал иммунитет и не воспринимаю. А доллар потихоньку падает...
Та я не для плюсиків пишу і не для медальок. Не завжди пишу, те що думаю. От в суботу відповів Ріплею на подібний заклик виїжджати, повисіло трохи більше двох годин і витер. По перше, обговорювали лікарів, а є форумчани-лікарі, не хотів, щоб образилися, по друге частинами сказане там я вже писав раніше... Коли вже якась тема-ідея ріже очі тривалий час, викриваю максимально, бо зараз багато шкідливих ідей обгортають в яскраві папірці і тулять через інформресурси... Ходять слухи, що скоро Гонтарева подасть у відставку. Під гарантії, що її не посадять. Її місце займе не людина президента, а шестірка певного олігарха, який обєднається з шоколадним і спробує допомогти справитися з теперішньою ситуацією (не з загрозами з москви а з загрозами з іншої столиці). Один з олігархів недавно очолив політичну силу, про що я тут попереджав раніше. Також ходять слухи, що ОПЗ може "купити" Ярославський (термін "приватизації" продовжили майже до середини січня), тобто, Коломойський зацікавився чимось іншим. Чи переходить остаточно на іншу сторону барикад Якщо це все відбудеться, то в період свят, їх чи наших (залежно від того, чиєї реакції чи протидії недоолімп боїться більше). Прогнозувати копійчані рухи курсу зараз не беруся. Тихон правий, все в ручному режимі, поки свої не відкупляться. Тобто, до кінця року курс без особливих потрясінь, якщо не буде суттєвих зовнішніх впливів. Максимум на ЧР - 27,5-27,8 (якщо орієнтуватися на лжеадама) коли повалить основна маса спи...спіонереної бюджетної грн. Жара почнеться з середини січня. Повністю зайшов у дол, першу частину вибраного для себе шляху виконав, тому спокійний (груднева порція піде на свята-подарунки своїм і на фронт). Подальші дії буду коригувати в залежності від процесів і прогнозів після українського рамадану (від Романа до Йордана).
- за кухарку буду рад, если окажется правдой.Пока опровергают.Но это так всегда. - за коломойского, ради выгоды может и с шоколадным подружиться, тем более слухи о Гонтаревой не на обычной почве развала бс. а на почве конфликта по привату - нахальнющий приват опять поставил 27,10 на падающем фоне.А моя сегодня выручку выручил...и не стал покупать
Жестко Вы с собой ИМХО, не стоит.
Что то многие стараются тут подкрепиться чем нибудь вкусненьким.Коллеги прекращайте устраивать из темы ресторан Шютка.Корпократор, мы вам не подписываем так сказать отпуск, пишите.Как раз вашего стиля и данных в теме мало. С ув.
Інформація про відставку голови Національного банку України Валерії Гонтаревої не відповідає дійсності, повідомили УНІАН у прес-службі НБУ. «Ця інформація не відповідає дійсності», - повідомив представник прес-служби, коментуючи відповідні публікації в ЗМІ. Раніше про те, що голова НБУ найближчим часом залишить свою посаду, повідомив сайт «24» з посиланням на свої джерела в Адміністрації президента та в Національному банку.
Детальніше читайте на УНІАН: http://economics.unian.ua/finance/16491 ... tuvav.html + по версии сайта24 одна из причин отправки Го в отставку - Приват. + рейтинг Привата не повысили до рейтинга страны + у Привата депоставки по валюте на уровне подвальной Платины и значит. выше рынка + курс П-24 сегодня выше рынка и Приват пылесосит зелень на МБ. + САМ пошел в политику,видно этот шаг назрел Вообщем,как в известном фильме :"началась какая-то нездоровая канитель вокруг НБУ и Привата".
Тихон написав:Інформація про відставку голови Національного банку України Валерії Гонтаревої не відповідає дійсності, повідомили УНІАН у прес-службі НБУ. «Ця інформація не відповідає дійсності», - повідомив представник прес-служби, коментуючи відповідні публікації в ЗМІ. Раніше про те, що голова НБУ найближчим часом залишить свою посаду, повідомив сайт «24» з посиланням на свої джерела в Адміністрації президента та в Національному банку.
Детальніше читайте на УНІАН: http://economics.unian.ua/finance/16491 ... tuvav.html + по версии сайта24 одна из причин отправки Го в отставку - Приват. + рейтинг Привата не повысили до рейтинга страны + у Привата депоставки по валюте на уровне подвальной Платины и значит. выше рынка + курс П-24 сегодня выше рынка и Приват пылесосит зелень на МБ. + САМ пошел в политику,видно этот шаг назрел Вообщем,как в известном фильме :"началась какая-то нездоровая канитель вокруг НБУ и Привата".
Моє джерело інформації - не "білий шум" в ЗМІ. Питання для роздумів 1. Чи існує зараз більшість у ВР для прийняття любого справді важливого рішення, тим більше, якщо воно піде проти бажання олігархів? Хто може допомогти створити таку ситуативну більшість зараз? 2. Чи можливо зараз відновити співпрацю з МВФ? Як наступного року віддати 3 млрд уо зовнішніх боргів і перепозичити внутрішні? 3. Чому активізувався Саакашвілі, чи є він самостійним? Хто може допомогти президенту протистояти проти тандему Саакашвілі-Садовий? 4. Чому зірвали допит в пятницю? Чому завгар сьогодні не вилив хоча б трилітрову банку г...на на кролів-зайців енд ко, що було абсолютно очікувано? 5. Що за "пук мозгом" був сьогодні від генпгггокугога? 6. Чому Кучма заговорив про вихід з переговорної групи, хто його може замінити? Чому саме зараз, коли вплив Європи США слабне у звязку з їх внутрішніми тимчасовими проблемами?
orest написав:Моє джерело інформації - не "білий шум" в ЗМІ. Питання для роздумів 1. Чи існує зараз більшість у ВР для прийняття любого справді важливого рішення, тим більше, якщо воно піде проти бажання олігархів? Хто може допомогти створити таку ситуативну більшість зараз? 2. Чи можливо зараз відновити співпрацю з МВФ? Як наступного року віддати 3 млрд уо зовнішніх боргів і перепозичити внутрішні? 3. Чому активізувався Саакашвілі, чи є він самостійним? Хто може допомогти президенту протистояти проти тандему Саакашвілі-Садовий? 4. Чому зірвали допит в пятницю? Чому завгар сьогодні не вилив хоча б трилітрову банку г...на на кролів-зайців енд ко, що було абсолютно очікувано? 5. Що за "пук мозгом" був сьогодні від генпгггокугога? 6. Чому Кучма заговорив про вихід з переговорної групи, хто його може замінити? Чому саме зараз, коли вплив Європи США слабне у звязку з їх внутрішніми тимчасовими проблемами?
Моё мнение такое, может неправильное 1. Большинства нет. Думаю БПП может злягаться с регионалами. Могут играть в плохого и хорошего полицейского 2. МВФ отказался от сотрудничества. Отдавать не собираются. Как это обставить - пока не знают. 3. Почему именно сейчас активизировался Михо? - Не знаю. Бороться с ним могут БПП+ПР 4. Плохо отрепетировали это представление. Ну и немного всё-таки вылил 5. Не слежу за его творчеством, это какой-то непонятный артхауз 6. Кучма видит, что пахнет жареным, и хочет слинять сейчас, чтоб потом не могли его обвинить в том, что переговорная группа ничего не достигла
А где ответы смотреть? Прошу Вашего мнения по этим вопросам Не совсем понял, к чему Вы ведёте. Прошу раскрыть мысль, или дать ещё подсказок