ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Те у кого очень чувствительна точка сидения не вызывают доверия.Один тут ещё недавно про курс 100 распинался.Потом вдруг пооткрывал гривнедепозиты и сразу на 20 съезжает.Чистая зависимость и отсутствие объективности. ПС то дерьмо. кот вбросили уже в этом году керманичи - приват, 3200, блокада....... оно с лагом в полгода выплывет.Главное чтобы с гривнедепо не сдрыснуло большинство.
В мене зараз точка сидіння: 50% під грушею в ойро. 50% в БС. З того що в БС 50% ойро, 50% гривня. Ніякої заангажованості. Планую частку ойро в БС конвертувати в гривню. Тільки бздо влітку (депо закінчується). Мабуть в опалювальний сезон вже конвертну. Ще не вирішив. Думаю! До 2019 вище 28 грн.за бак в середньому не буде. Тіко можливі коливання.
Козак-характерник написав: В мене зараз точка сидіння: 50% під грушею в ойро. 50% в БС. З того що в БС 50% ойро, 50% гривня. Ніякої заангажованості. Планую частку ойро в БС конвертувати в гривню. Тільки бздо влітку (депо закінчується). Мабуть в опалювальний сезон вже конвертну. Ще не вирішив. Думаю! До 2019 вище 28 грн.за бак в середньому не буде. Тіко можливі коливання.
Ну я конечно с юмором т с.Итого гривни 25%.Думать о том, сколько будет за бак нет смысла, т к это просто непредсказуемо.Текущий курс плюсминус 10% даже обсуждать нет смысла.Для тех кто в гривне даже 30 не так уж и страшно - 10% потерь или частично гасится доходом с депо.Кто в валюте начхать на проценты, т к они мизерные.Поэтому ситуация почти патовая.Но ведь есть вероятность выше 30...и не малая.Когда стерилизованные гривны выйдут на валютный рынок, когда звр начнут таять на погашение долгов, то 30 даже будет маловато.И совсем не хочется встретить это в гривне.Кто считает, что быстро заберёт из БС большую сумму тот наивен.Там сразу ВА начнутся, программы по оздоровлению, моратории, нет денег в кассе, банкомат по 100 грн в сутки и т д - проходили.А время идёт и час Ч всё ближе
Vitl написав:Для тех кто в гривне даже 30 не так уж и страшно - 10% потерь или частично гасится доходом с депо.Кто в валюте начхать на проценты, т к они мизерные.Поэтому ситуация почти патовая.Но ведь есть вероятность выше 30...и не малая.Когда стерилизованные гривны выйдут на валютный рынок, когда звр начнут таять на погашение долгов, то 30 даже будет маловато.И совсем не хочется встретить это в гривне.
Гривню стерілізуватимуть до 2019. Плюс, мінус 15% туди-сюди. Можна гойдатися і ловити хвилі, а можна тупо накручувати % на гривнедепо.
Vitl написав:Для тех кто в гривне даже 30 не так уж и страшно - 10% потерь или частично гасится доходом с депо.Кто в валюте начхать на проценты, т к они мизерные.Поэтому ситуация почти патовая.Но ведь есть вероятность выше 30...и не малая.Когда стерилизованные гривны выйдут на валютный рынок, когда звр начнут таять на погашение долгов, то 30 даже будет маловато.И совсем не хочется встретить это в гривне.
Гривню стерілізуватимуть до 2019. Плюс, мінус 15% туди-сюди. Можна гойдатися і ловити хвилі, а можна тупо накручувати % на гривнедепо.
знал бы прикуп - жил бы в Сочи (с) Ну тута головне не промахнутись зі своїми прогнозами, бо тоді за помилки потрібно буде монетками розраховуватись. Особисто я, майже на 100% у $$$ ... з депо виносю монетки, тому що під цей мізер невиправданий ризик
Скупердяй написав:Особисто я, майже на 100% у $$$ ... з депо виносю монетки, тому що під цей мізер невиправданий ризик
Так ось щоб під мізер не тримати валюту, треба гривнедепозитити...
Банкстерам наші грошики знадобляться коли вийдемо з цього грошового коматозу : а)підемо угору.Угору піде бетон,бізнес...Як результат банкам не буде вистачати грошей для кредитування.Якщо захід все не покриє своїми грошима,то бакстер повернеться знову до золотогоршочника і ставки вгору. б)підемо донизу.Прискореня інфляції з девалом.Купуй сьогодні,бо завтра буде дорожче.Прискориться оборот грошей.Ставки вгору.
Рано чи пізно,але ми підемо чи вгору,чи донизу.Все залежить від влади.Неможна одну й саму тактику проводити бескінечно довго.З часом вона себе вичерпує.ІМХО,зараз і є такий момент. Всі свої гроши доречно поділити на: - ЗВР сім ї (заощадження на наступні періоди,на чорний день,на великі покупки...Це має бути у валюті,бо ситуація того потребує,та всі великі покупки в нас рахуються у валюті) - гроші для заробітку,для бізнесу (Це здебільшого гривня). Кожен сам вирішує долю однієї та другої частки в залежності від своїх можливостей,темпераменту,приоритетів та потреб. Проте на перепутті,коли може бути зміна тактики та стратегіі(вибачаюсь за шаблон,але в нас стратегії нема,нема в державі стратегів зараз) чіпати та розконсервовувати свої ЗВР дуже ризиковано,бо навіть ТАМ докорінно не знають як будуть змінювати тактику ,а про наслідки речь взагалі не йдеться.
Всем привет.Вопрос честной компании - почему трудовые мигранты должны будут вернуться в Украину после введения безвиза .Сейчас идёт такое обсуждение и соотв вопрос об их внутреннем трудоустройстве.Хорошо ли это или плохо...для курса.Я пока вообще не понял что для них изменится.
Где обсуждение? Трудовых мигрантов могут выжимать на родину местные (их) популисты, чтобы не создавали конкуренцию местным бездельникам. Процесс, возможно, идет в Чехии, где ще - не знаю... Пробой 26,8 засчитан? Я, чесногря, по чуть-чуть покупаю. Работа не позволяет отвлекаться на арбитраж, а депозиты строгая жена не позволяет )) Остаюсь по-прежнему в СВН.
Где обсуждение? Трудовых мигрантов могут выжимать на родину местные (их) популисты, чтобы не создавали конкуренцию местным бездельникам. Процесс, возможно, идет в Чехии, где ще - не знаю... Пробой 26,8 засчитан? Я, чесногря, по чуть-чуть покупаю. Работа не позволяет отвлекаться на арбитраж, а депозиты строгая жена не позволяет )) Остаюсь по-прежнему в СВН.
На обозревателе Коновалюк...поищи если интересно и не лень...
Та 99% адекватных людей в свн.Я как то писал, что не в свн в осн те, у кого нет других доходов.Ну и тупые говорящие - наша валюта грывня и мы в ней усё считаем. Пробой засчитан - на момент 26,78 продажа у Гагарина http://kurs.kharkov.com/ Для меня он один из индикаторов, как форумный коллега и как быстро реагирующий на ситуацию.