Підозрюю, завтра не проголосують
|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)Судний день: що означає ухвалення закону про Вищий антикорупційний суд для президентських і парламентських виборів-2019
Підозрюю, завтра не проголосують ![]()
На сколько понял статью, это в интересах ППА, НЕ проголосовать.Тогда курс удивит приятными цифрами - 25 и потом 35. ![]() ![]()
Когда загорелась лодка, плывущая в ледяной воде, только безумец радуется теплу. ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)кстати одной из причин почему курс подскочил может быть не терки с Данилюком а то что было погашение ОВГЗ. Точно на память не помню дату но в начале месяца точно должны быть не плохие выплаты.
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)Очевидно, що в нас в країні нічого не можна стверджувати на 100%, але є такі думки:
1. Данилюк - людина МВФ і ідуть його не просто так (цікаво чи дадуть йому можливість сьогодні виступити?) 2. я вже пояснював значне посилення щобищевідкрити в разі во премєра ексгенпгокугога. І ось таке не просто так робиться 3. Не варто розглядати все, що відбувається в країні тільки через призму внутрішніх чинників, адже протистояння Вашингтону і Берліну для нас більш важливе. Чомусь зустрічей на найвищому рівні між Києвом і Берліном (а перед тим і з Віднем) було дуже багато. Я якось раніше писав про трабли України при зближенні з однією з сторін вище згадуваних. Тепер фрау може допомогти тим, хто допоможе тут виграти в її з карликом боротьбі проти Вашингтону і купити. Мільярд чи навіть кілька не проблема для неї, підкине грошенят ЄС чи Австрія, або Кіпр чи ще хтось (не тільки ж США чи Японії можна)... Очевидно, що це як варіант... І в любому випадку ні 25 ні 35 я не бачу. Навіть якщо не проголосують сьогодні (адже можуть і щось проголосувати, а потім через КС пропустити і затягнути на рік-півтора) бачиться динамічний перехід з 26 на 27-27,5 і під кінець року (можливо з жовтня) початок наступного 28,5-29... П.С. Надіюся, нікого не перевантажив софістикою і маловагомими чинниками? ![]() Востаннє редагувалось orest в Чет 07 чер, 2018 10:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() бачиться наступної неділі, чі місяца? таки бачєння, це гірше ніж нічого не бачити, тобто маєчня. як я бачів так і сталося, за АКС рада проголосувала, Гройсман нікуди не йде, Данілюка звільнили. Курс буде стабільним, як можливо дольше, бачу до початку, або навіть кінця вересня ніяких переходів на 27 до жовтня не буде ![]() когда сливался по 28,75 никто не знал, что курс 26 будет уже через месяц ![]() для откупа вполне годится 26,5/7, если меньше -бонус ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)мвф может вспомнить этот момент в дополнение к другим моментам - якобы у вас тарифы не подняты, в бюджете проблемки, +обезглавленный минфин, ваш и.о. не прокатит - транш не ваш; по аналогии с и.о. нацбанка. Еще отчет гройсмана в зраде, отложенный в марте-апреле на июнь - хотя могут и "забыть" (или просто забИть ![]() А вообще зеленый танк нынче начинает обеспечивать гораздо большую степень покоя чем стремание в гривне (особенно в плане фиксации прибыли от сезоных качель; а "текущая" гривна может и подождать). Хотя и роста серьезного тоже вроде и не вижу в этом году, пока что. Востаннє редагувалось Alex2007 в Чет 07 чер, 2018 16:11, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Друже, про рівні в 25 і 35 на цій сторінці не я писав, це перше, я тільки коментував думку Вітла. Про перехід на рівень 27 я чітко написав що це станеться в разі не прийняття закону про антикорупційний суд. Вартувало б уважніше слідкувати за ходом загальної дискусії, якщо ведете діалог в такій категорично критичній формі. ![]()
|
|