|
Инвестиции на рынках США. ETF. |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Суб 09 тра, 2020 18:07
St/2 написав:Почему interactivebrokers? IB списал убыток клиентам за отрицательную цену нефти. Цена вопроса 103 млн дол.
интересное кино. наверное у них по исполнению траблы были. а то если каждому компенсировать то кровать поломается
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 тра, 2020 00:37
Доброго дня, шановні колеги. Чи має хтось досвід торгівлі через ІБ інтрадей? Який тип рахунку и тарифний план відкривати для інтрадей? Я планую частину депозиту приблизно 3к використовувати для активної торгівлі щодня ( бо боюся померти від скуки від пасивного інвестування), угодами по 200-500 долл. Платити за угоду в 300 долл по фіксед прайс ван доллар це вже занадто. А в тайред план 0.35 долл, але здається є ще додаткові комісії. Не можу до кінця розібратися. Є жива адекватна людина з досвідом торгівлі інтрадей? Відгукніться б-ласка сюди або в лічку. Дякую. А підтримка в ІБ реально гімно, в Екзанте набагато краща, як власне і тарифи.
-
bulldog-zp
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 16:21
trololo написав: St/2 написав:Почему interactivebrokers? IB списал убыток клиентам за отрицательную цену нефти. Цена вопроса 103 млн дол.
интересное кино. наверное у них по исполнению траблы были. а то если каждому компенсировать то кровать поломается
ПО не подготивили к отрицательным ценам, поэтому Томас Петерфи и взял долги на себя. А вот почему они не внесли изменения при том, что биржа за несколько дней до этого изменила регламент в связи с возможностью отрицательных цен, остается вопросом. У нас на заводе уже бы крайнего нашли и расстреляли за это.
-
EvgeniyL
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 16:28
bulldog-zp написав:Доброго дня, шановні колеги. Чи має хтось досвід торгівлі через ІБ інтрадей? Який тип рахунку и тарифний план відкривати для інтрадей? Я планую частину депозиту приблизно 3к використовувати для активної торгівлі щодня ( бо боюся померти від скуки від пасивного інвестування), угодами по 200-500 долл. Платити за угоду в 300 долл по фіксед прайс ван доллар це вже занадто. А в тайред план 0.35 долл, але здається є ще додаткові комісії. Не можу до кінця розібратися. Є жива адекватна людина з досвідом торгівлі інтрадей? Відгукніться б-ласка сюди або в лічку. Дякую. А підтримка в ІБ реально гімно, в Екзанте набагато краща, як власне і тарифи.
По-моему для интрадей нужно от 25к на счету. Тип margin дает право покупать в долг (определись нужно ли тебе, многие категорически против). Тариф tired при таких суммах будет выгодней, за сделку 0.33-0.38 дол (по крайней мере в штатах).
-
EvgeniyL
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 19:19
EvgeniyL Доброго дня. Короткий коментар. Євро/долар: дві зворотні операції на суму 20К кожна, комісія $2 за операцію. Купівля акцій: сума операції 13К, комісія $0,17.
PS. Чи можливо відключити плече і торгувати виключно своїм коштом? Помітив, що при купівлі євро за базову валюту рахунку кошти брокера не використовувались. А от при купівлі акцій підключилась маржинальна програма, хоча власних коштів достатньо. Це такі у них загальні умови роботи?
Буду вдячний за відповідь.
-
ib_investor
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 20:00
ib_investor написав:Купівля акцій: сума операції 13К, комісія $0,17.
Що купили якщо не секрет? В найнижчі комісії наскільки мені відомо акція один цент
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 тра, 2020 20:19
Ukrainian Я перепрошую, за всієї поваги, ще не готовий публічно обговорювати торгові ідеї. Вважаю це поганим знаком для торговлі. Відповідаючи на Ваше питання - все залежить від обраного тарифного плану. Я поки вивчаю особливості. У особистому кабінеті можна змінювати тарифний план, тому хочу спробувати обидва варіанти для остаточного рішення.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 тра, 2020 17:07
Makepeace написав:3. Обьяснение от руки куда буду инвестировать (это вообще абсурд), но увидел в одном видео что еще некоторые банки требуют это. 4. Подходящую платежку для банка (ту что генерирует IB надо подредактировать), дописать сумму, вместо Сообщение для получателя - Назначение платежа, в самом назначении после номера счета и ФИ, дописать серию/номер загранпаспорта, to buy shares.
После трех дней сражений у меня тоже получилось! Финмониторинг потребовал в Объяснении написать что покупаемые акции являются не ниже инвестиционного кредитного рейтинга, добавить адрес всех компаний, количество и сумму приобретаемых акций. Валютный контроль попросил в назначении платежа добавить название, количество и сумму акций. Бред, но пришлось написать сочинение на вольную тему. Лучше пишите, что будете покупать акции одной компании - меньше текста.
-
aptxa
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2020 20:50
aptxa
Это в киевском отделении было?
-
NDV
-
-
- Подякував: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2020 16:56
Продав через 15 хвилин після відкриття BA, BAC. Зараз бачу, що зарано  Але дуже хотілося відчути профіт. Майже 3К за тиждень. Наступне завдання для себе бачу - навчитися тримати профіт і не позбавлятись його за першої ліпшої можливості. Хоча, хто знає. Може на такому ринку брати мінімальний профіт є правильною тактикою. Буду вдячний за коментарі.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
|