|
Вперед, за скарбами гетьмана! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:33
bub-har написав: Козак-характерник написав:На гривнедепо треба стрибати і знімати останні вершки з БС,
Согласен,но только до конца лета!
Оце питання актуальне. Думаю ще. Схиляюся ризикнути і гривнедепозитити наповну. До 2019. Але прийматиму рішення в серпні. Тоді гривнедепо завершуються. Або в валюту стрибну і на стовпчик валютний. Або продовжу гривнедепозитити.  Тре заюзати всі жирні стовпчики. А далі мабуть стрибати з БС в бетон або біток.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 13 кві, 2017 18:37, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:37
brainybird написав:покупать эти квартиры желающих не много. раньше можно было сдавать в аренду. а сейчас с такой коммуналкой. кто ее оплатит... и ведь это еще не предел...
С такими ставками из бс-много толстосумов выведут свои депозиты и будут вкладывать в недвигу! И на счёт аренды-у нас что студенты перевелись-будут скидываться и снимать по 3-5 чел на комнату! Хостел -рулит!
-
bub-har
-
-
- Подякував: 530 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:41
bub-har написав: brainybird написав:покупать эти квартиры желающих не много. раньше можно было сдавать в аренду. а сейчас с такой коммуналкой. кто ее оплатит... и ведь это еще не предел...
С такими ставками из бс-много толстосумов выведут свои депозиты и будут вкладывать в недвигу! И на счёт аренды-у нас что студенты перевелись-будут скидываться и снимать по 3-5 чел на комнату! Хостел -рулит!
Я вирішив придбати хату в новобудові. Сучасне житло. Але у Львові ціни на новобудови кусаються, а на перефірії доступні. Переїду на свіже повітря, а хату у Львові здам в оренду. Плаватиму в озері, на рибалку піду, шашлики смажитемему, подалі від міської метушні... 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 13 кві, 2017 18:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:41
Козак-характерник написав:Схиляюся ризикнути і гривнедепозитити наповну. До 2019.
Я лично не верю в стабильный курс бумаги до 2019 года!Лично я до конца августа в Шарике,а потом на жирный валютный столб в приват и до конца декабря-а там видно будет!
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:45
bub-har написав: Козак-характерник написав:Схиляюся ризикнути і гривнедепозитити наповну. До 2019.
Я лично не верю в стабильный курс бумаги до 2019 года!Лично я до конца августа в Шарике,а потом на жирный валютный столб в приват и до конца декабря-а там видно будет!
А я вірю. Вище 30 навряд чи буде. Можна накручувати на гривнедепо і не рипатися під час певних коливань. Якщо ринок землі запрацює, то бабло поллється у Неньку і не виключаю 25 помацяти. Плюс приватизація і інші реформи. Вихід на нові запозичення. Я плани вище викладав.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:47
Козак-характерник написав:Я вирішив придбати хату в новобудові. Сучасне житло. Але у Львові ціни на новобудови кусаються, а на перефірії доступні. Переїзду на свіже повітря, а хату у Львові здам в оренду. Плаватиму в озері, на рибалку піду, шашлики смажитемему, подалі від міської метушні...
Отличный вариант-лишь бы недвига была ликвидная! Из БСУ -скоро сваливать нужно! А недвига-стабильный доход и баба лера будет непочём!-ляпота 
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:51
Козак-характерник написав:А я вірю. Вище 30 навряд чи буде. Можна накручувати на гривнедепо і не рипатися під час певних коливань. Якщо ринок землі запрацює, то бабло поллється у Неньку і не виключаю 25 помацяти. Плюс приватизація і інші реформи. Вихід на нові запозичення.
Ну дай то Бог!это если нам Мвф будет и дальше наливать! Но всё же есть мнения-что $ к концу года будет под 30
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:54
bub-har написав: Козак-характерник написав:А я вірю. Вище 30 навряд чи буде. Можна накручувати на гривнедепо і не рипатися під час певних коливань. Якщо ринок землі запрацює, то бабло поллється у Неньку і не виключаю 25 помацяти. Плюс приватизація і інші реформи. Вихід на нові запозичення.
Ну дай то Бог!это если нам Мвф будет и дальше наливать! Но всё же есть мнения-что $ к концу года будет под 30
А куди Заходу подітися?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2017 18:57
Козак-характерник написав:Ну так. Але моніторити ситуацію тре завжди. В будь якому плані можуть бути зміни. Взагалі то я живі гроші полюбляю. Але раз банкстери вирішили знищити сословіє золотогоршочників, то тре шукати інший струмєнти, для пошуку скарбів гетьмана...
-Вкладыввать во что-то всегда риск-но я быподождал,пока недвига ещё подешевеет и вкладывался бы в недвигу-в бс уже не будет дохода!А недвига-это конечно долгосрочное вложение!
-
bub-har
-
-
-
-
Профіль
-
-
|