|
Вперед, за скарбами гетьмана! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Сер 03 сер, 2016 16:29
airmax78 написав:Если уже быть до конца точным, то ставку они могут пересмотреть в любой момент, уведомив вкладчика за 10 календарных дней через свой сайт. Если в течение этих 10 календарных дней вкладчик письменно направляет в банк несогласие с новой ставкой, то депозит вкладчику возвращается с начислением первоначально установленной ставки. Т.е. происходит досрочное расторжение без потери %%. Меня такой вариант вполне устраивает.
Слабо верится в щедрость без подвоха от пушистых банкстеров.Зачем платить больше?Если сейчас не брезгуют нарушением офиц. доков,то все банкстеры давно подстраховались пунктами в деподоках. Мы с ними как никак по разные стороны,каждый хочет друг на друге заработать.Поэтому в нынешней ситуации особой надежды не пополняшки не питаю - дадут хорошо,нет н.и.х.с.н. А по поводу госов.У каждого свое мнение и каждый вправе делать со своими деньгами что пожелает.Я лично не верю нынешнему Олимпу,переступят-проглотят и глазом не моргнут.Комун тарифы в пример.Как я тогда могу верить госам ?Прижмет -отберут,отдадут гривней,ассигнациями и проч. лабудой.Туда только гривна.Вот по ней гарантия 100%.Вот только вопрос сколько она будет стоит в случае шухера.Ведь никто из нас не знает что у них там на уме.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Сер 03 сер, 2016 18:19
Тихон написав:А ставки к НГ уйдут еще ниже ,если не будет обвала курса.
Девал прийди! Дайош 15% по валюті і 100% по гривні! Тарюсь ойро на пікнічкові монетки.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2016 19:32
Козак-характерник написав: Тихон написав:А ставки к НГ уйдут еще ниже ,если не будет обвала курса.
Девал прийди! Дайош 15% по валюті і 100% по гривні! Тарюсь ойро на пікнічкові монетки.
никакого девала не будет, уже с 10 августа отменяют паспорт при покупке и продажах валюты до 150 тыс грн в банках, и второе, ставки во многих банках на след.недели еще упадут. Видимо по ставкам идем к Европе .... во многих уже банках Европу переплюнули, предлагают всего до 1%
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 08:27
Raymond написав: Козак-характерник написав: Тихон написав:А ставки к НГ уйдут еще ниже ,если не будет обвала курса.
никакого девала не будет, уже с 10 августа отменяют паспорт при покупке и продажах валюты до 150 тыс грн в банках, и второе, ставки во многих банках на след.недели еще упадут. Видимо по ставкам идем к Европе .... во многих уже банках Европу переплюнули, предлагают всего до 1%
0,01% наше фсьо! 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 08:35
Знаю кількох людей що під 0 тримають ще й оплата щота 30бкс/міс, і нічогоЮ задоволені, останні роки тільки примножили капітал не менше наших гривнодепщиків...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 10:49
chipmunk Значить гарне джерело примноження і це не банківський депозит. До речі, ті люди ягуарів випадково не мають? 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 сер, 2016 12:47
машинки різні 
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:38
chipmunk написав:Знаю кількох людей що під 0 тримають
в тому дивного нічого нема. я й сам знаю кількох. питання в тому чи знають вони мене? думаю це не мій варіант тримати під ноль. p/s товариство яке відношення має відміна паспорту до девалу? не нагадаєте з якою метою вводили предявлення па спортів?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 сер, 2016 07:45
Banderlog написав: chipmunk написав:Знаю кількох людей що під 0 тримають
в тому дивного нічого нема. я й сам знаю кількох. питання в тому чи знають вони мене? думаю це не мій варіант тримати під ноль. p/s товариство яке відношення має відміна паспорту до девалу? не нагадаєте з якою метою вводили предявлення па спортів?
пачпорт не була вагомою проблемою, на черному ринку бери ні хачу, якщо у банкстерів - то можна або обійти 10 різних лихварів, бо прийти у відділення з 10 чоловіко-пачпортами 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 07:52
З пачпом було казна-що його то вводили, то відмінили(бо копії виявилося юзались з недоброю метою і схоже не раз два  ) бегемот на них забив зразу й назавжди... У важкі часи правда бачив в банках нерезів без пачпи, дещо невдоволених такою фішкою продажу...
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
|