У Мін'юсті пропонують взяти мігрантів в обмін на «безвіз»

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 678910 ... 14>

Чи згодні ви, щоб Україна взяла на себе квоту однієї з країн ЄС на розселення мігрантів задля запровадження безвізового режиму?

У Мін'юсті пропонують взяти мігрантів в обмін на «безвіз» 1.9 5 120
1. Так
8%
9
2. Ні
93%
111
Всього голосів : 120
Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 10:13

из одной жо*пы попасть в другую
Polly

Подякував: 0 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 10:14

Иммигранты разбегутся, в Германии им пособие дают покруче чем зарплата в Украине а тут с поселенцами Донецка разобраться за три года не могут
velikiymaster

Заблокований
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 10:26

Якщо Україні дадуть безвіз, то треба не забути нагадати пограничнику в Чопі, щоб після того як всі вийдуть не забув за собою світло виключити.

А якщо серйозно - безвіз це повна ф**ня, котра тотальній більшості українців нічого не дасть (в випадку навали мігрантів його моментально відмінять). І всі ці розмови виглядають буквально так:
- Ну пазязя. Ну пазязя, дайте мені той "непотрібний кусок картону". Я за нього вам буду купляти, те що ви мені скажете. Я за нього буду вести себе так як ви мені скажете. Я за нього вам все про себе розкажу. Я за нього нирку вам віддам. Я за нього вам дочку свою віддам. Я за нього...

Позорище. :cry:
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 10:58

abvertaras написав:Якщо Україні дадуть безвіз, то треба не забути нагадати пограничнику в Чопі, щоб після того як всі вийдуть не забув за собою світло виключити.

А якщо серйозно - безвіз це повна ф**ня, котра тотальній більшості українців нічого не дасть (в випадку навали мігрантів його моментально відмінять). І всі ці розмови виглядають буквально так:
- Ну пазязя. Ну пазязя, дайте мені той "непотрібний кусок картону". Я за нього вам буду купляти, те що ви мені скажете. Я за нього буду вести себе так як ви мені скажете. Я за нього вам все про себе розкажу. Я за нього нирку вам віддам. Я за нього вам дочку свою віддам. Я за нього...

Позорище. :cry:

Верно глаголите. А когда шли на Майдан так же думали?
vetka

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 11:17

На сказки про "безвиз" ведутся только полные идиоты.
tatyana_alexeenko

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 11:23

а причём тут?

vetka
А причём тут Майдан? Майдан валил Януковича. Который совсем оборзел.
Из Европы важно перенять законы и порядок для ВСЕХ. Никто её и не идеализирует. Но в сатрапиях заведомо хуже.
NLO

Подякував: 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 11:34

NLO написав:vetka
Из Европы важно перенять законы и порядок для ВСЕХ. Никто её и не идеализирует. Но в сатрапиях заведомо хуже.

А при всем. Ломать ведь не строить. Цель была задана не верно (хотя для спонсоров именно такая цель и нужна была), не валить нужно было, а думать, как строить нормальное общество, экономику и т.д. Ну свалили, попереименовывали города/сёла/улицы и сразу все стало лучше жить? Спонсоры цель свою "свалить его" достигли, а вот мы в лайне по самые гланды и просвета этому нет. За 3 года сильно мы законов переняли, все у нас равны? Почему никто ни за что не ответил и не отвечает?
А теперь нас ставят во всевозможные позы из бдсм, а у кого радикулит, тому не повезло....
vetka

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 11:52

vetka написав:
  NLO написав:vetka

А при всем. Ломать ведь не строить. Цель была задана не верно (хотя для спонсоров именно такая цель и нужна была), не валить нужно было, а думать, как строить нормальное общество, экономику и т.д. Ну свалили, попереименовывали города/сёла/улицы и сразу все стало лучше жить? Спонсоры цель свою "свалить его" достигли, а вот мы в лайне по самые гланды и просвета этому нет. За 3 года сильно мы законов переняли, все у нас равны? Почему никто ни за что не ответил и не отвечает?
А теперь нас ставят во всевозможные позы из бдсм, а у кого радикулит, тому не повезло....

Стройте. Кто вам мешает ? Спонсоры ? Обама в подьезде нассал ?
yarg

Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 12:10

tatyana_alexeenko написав:На сказки про "безвиз" ведутся только полные идиоты.

Так и Евро ассоциация с той же оперы. Уложили экономику.
blablabla12

Заблокований
Подякував: 18 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 лис, 2016 12:12

yarg написав: Стройте. Кто вам мешает ? Спонсоры ? Обама в подьезде нассал ?

У Обамы другие рычаги влияния.
blablabla12

Заблокований
Подякував: 18 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

#<1 ... 678910 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему