|
У Мін'юсті пропонують взяти мігрантів в обмін на «безвіз» |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 29 лис, 2016 10:13
из одной жо*пы попасть в другую
-
Polly
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 430 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 10:14
Иммигранты разбегутся, в Германии им пособие дают покруче чем зарплата в Украине а тут с поселенцами Донецка разобраться за три года не могут
-
velikiymaster
-
-
- Заблокований
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 10:26
Якщо Україні дадуть безвіз, то треба не забути нагадати пограничнику в Чопі, щоб після того як всі вийдуть не забув за собою світло виключити. А якщо серйозно - безвіз це повна ф**ня, котра тотальній більшості українців нічого не дасть (в випадку навали мігрантів його моментально відмінять). І всі ці розмови виглядають буквально так: - Ну пазязя. Ну пазязя, дайте мені той "непотрібний кусок картону". Я за нього вам буду купляти, те що ви мені скажете. Я за нього буду вести себе так як ви мені скажете. Я за нього вам все про себе розкажу. Я за нього нирку вам віддам. Я за нього вам дочку свою віддам. Я за нього... Позорище. 
-
abvertaras
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 92 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 10:58
abvertaras написав:Якщо Україні дадуть безвіз, то треба не забути нагадати пограничнику в Чопі, щоб після того як всі вийдуть не забув за собою світло виключити. А якщо серйозно - безвіз це повна ф**ня, котра тотальній більшості українців нічого не дасть (в випадку навали мігрантів його моментально відмінять). І всі ці розмови виглядають буквально так: - Ну пазязя. Ну пазязя, дайте мені той "непотрібний кусок картону". Я за нього вам буду купляти, те що ви мені скажете. Я за нього буду вести себе так як ви мені скажете. Я за нього вам все про себе розкажу. Я за нього нирку вам віддам. Я за нього вам дочку свою віддам. Я за нього... Позорище. 
Верно глаголите. А когда шли на Майдан так же думали?
-
vetka
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1242 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 11:17
На сказки про "безвиз" ведутся только полные идиоты.
-
tatyana_alexeenko
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 11:23
vetka А причём тут Майдан? Майдан валил Януковича. Который совсем оборзел. Из Европы важно перенять законы и порядок для ВСЕХ. Никто её и не идеализирует. Но в сатрапиях заведомо хуже.
-
NLO
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 11:34
NLO написав:vetka А причём тут Майдан? Майдан валил Януковича. Который совсем оборзел. Из Европы важно перенять законы и порядок для ВСЕХ. Никто её и не идеализирует. Но в сатрапиях заведомо хуже.
А при всем. Ломать ведь не строить. Цель была задана не верно (хотя для спонсоров именно такая цель и нужна была), не валить нужно было, а думать, как строить нормальное общество, экономику и т.д. Ну свалили, попереименовывали города/сёла/улицы и сразу все стало лучше жить? Спонсоры цель свою "свалить его" достигли, а вот мы в лайне по самые гланды и просвета этому нет. За 3 года сильно мы законов переняли, все у нас равны? Почему никто ни за что не ответил и не отвечает? А теперь нас ставят во всевозможные позы из бдсм, а у кого радикулит, тому не повезло....
-
vetka
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1242 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 11:52
vetka написав: NLO написав:vetka А причём тут Майдан? Майдан валил Януковича. Который совсем оборзел. Из Европы важно перенять законы и порядок для ВСЕХ. Никто её и не идеализирует. Но в сатрапиях заведомо хуже.
А при всем. Ломать ведь не строить. Цель была задана не верно (хотя для спонсоров именно такая цель и нужна была), не валить нужно было, а думать, как строить нормальное общество, экономику и т.д. Ну свалили, попереименовывали города/сёла/улицы и сразу все стало лучше жить? Спонсоры цель свою "свалить его" достигли, а вот мы в лайне по самые гланды и просвета этому нет. За 3 года сильно мы законов переняли, все у нас равны? Почему никто ни за что не ответил и не отвечает? А теперь нас ставят во всевозможные позы из бдсм, а у кого радикулит, тому не повезло....
Стройте. Кто вам мешает ? Спонсоры ? Обама в подьезде нассал ?
-
yarg
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 3598 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 12:10
tatyana_alexeenko написав:На сказки про "безвиз" ведутся только полные идиоты.
Так и Евро ассоциация с той же оперы. Уложили экономику.
-
blablabla12
-
-
- Заблокований
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 12:12
yarg написав: Стройте. Кто вам мешает ? Спонсоры ? Обама в подьезде нассал ?
У Обамы другие рычаги влияния.
-
blablabla12
-
-
- Заблокований
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-