|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:17
Понаехал написав:Вымираем?
дело в том что сейчас надо 5 лет учится, потом еще 5 лет работать и тогда сможешь претендовать на 400 баксов в месяц... в тоже самое время курьеры сразу имеют от 400 в месяц, а крутя гайки как тут расказывали будешь получать 800 в месяц когда я учился я вообще не думал что реально будет по специальности что-то зарабатывать... за два года до выпуска на низкоквалифицированном труде имел 700...900 грн в месяц и курс тогда был что-то порядка 2 гривен. через год после выпуска по специальности получал 400...500 при курсе свыше 5
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:19
flyman написав:Щодо цоколя розклад такий:
Флай, а не хотите сделать ремонт под офис и сдать в аренду? Ремонт под офис обойдется гораздо дешевле, чем под жилье: не нужны мебелЯ, кухня, ванная. Ваши затраты: - ламинат/плитка на пол; - плитка в ванную; - обои (ходят слухи, что можно по 19 грн./рулон взять  ) - потолок (мне вчера замерщик 32 квадрата натяжного насчитал 5300, 200 баксов!) - толчок и раковина в ванную. Если решите там жить (форсмажор/развод и т.д.), Вам надо будет только ванную/душевую, элементарную кухню и кровать со столом и шкафом поставить.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:29
yura_ написав: Natt написав:Если решите там жить
Флай из Польши уже не вернется... смысл возвращаться в страну третьего мира?
flyman написав:6. Цоколь - плацдарм. Піде РН догори, можна буде зробити альтернативну угоду. З іншого боку, цоколь тре щоб у випадку чого не стати бомжем (розвод, ).
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:38
Natt написав: yura_ написав: Natt написав:Если решите там жить
Флай из Польши уже не вернется... смысл возвращаться в страну третьего мира?
flyman написав:6. Цоколь - плацдарм. Піде РН догори, можна буде зробити альтернативну угоду. З іншого боку, цоколь тре щоб у випадку чого не стати бомжем (розвод, ).
там вище правильно замітили, за Мальвінами крім того, можна як пенси із багатших країн ЄС, напр. брити їдуть на пенсію в Болгарію, так і тут, пенсія капає в Польщі, а витрачається в неньці щодо ремонта думаю, але от дійсно, поки що нема коли за це взятися, я більше втрачу на поїздці, чим віртуально зароблю (ОШ і ЯЗ і цоколь нікому не нужен). можливо, на початку листопада візьму 2 тижні (якщо до того часу не розрахують з праці) і тоді думаю, що займуся цоколем, або знайду хто би його відремонтував і здав від мого імені по довіреності.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:38
Icarus написав: Понаехал написав:Видно по НАУ, КПИ
А где это в КПИ землю отдали под застройки?
ЖК Кампус. От туда будет замечательный вид на Поляну- кто КПИ заканчивал, тот в теме  ЗЫ: на документах подпись лично ректора. Этот ЖК активно наблюдаю. Но Ивест фонд непонятный.
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:41
flyman написав:там вище правильно замітили, за Мальвінами крім того, можна як пенси із багатших країн ЄС, напр. брити їдуть на пенсію в Болгарію, так і тут, пенсія капає в Польщі, а витрачається в неньці щодо ремонта думаю, але от дійсно, поки що нема коли за це взятися, я більше втрачу на поїздці, чим віртуально зароблю (ОШ і ЯЗ і цоколь нікому не нужен). можливо, на початку листопада візьму 2 тижні (якщо до того часу не розрахують з праці) і тоді думаю, що займуся цоколем, або знайду хто би його відремонтував і здав від мого імені по довіреності.
В случае возвращения в Украину без польского гражданства, тебе как стаж в Польше зачтется по нашему пенсионному законодательству?
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:54
Понаехал написав: flyman написав:там вище правильно замітили, за Мальвінами крім того, можна як пенси із багатших країн ЄС, напр. брити їдуть на пенсію в Болгарію, так і тут, пенсія капає в Польщі, а витрачається в неньці щодо ремонта думаю, але от дійсно, поки що нема коли за це взятися, я більше втрачу на поїздці, чим віртуально зароблю (ОШ і ЯЗ і цоколь нікому не нужен). можливо, на початку листопада візьму 2 тижні (якщо до того часу не розрахують з праці) і тоді думаю, що займуся цоколем, або знайду хто би його відремонтував і здав від мого імені по довіреності.
В случае возвращения в Украину без польского гражданства, тебе как стаж в Польше зачтется по нашему пенсионному законодательству?
а смисл вертатися без громадянства, якщо вийшла нова устава про карту поляка, і тепер достатньо рік пожити на сталому побиті і отримати сертифікат на знання польської мови і подавати на громадянство (максимум 1,5 року всього, і 1 рік від сьогодні)? питання було про польську пенсію, на яку жити в Україні. навіть якщо не зарахується (в чому сумніваюся), то мінімальну пенсію буду отримувати (різниця зараз в 400 грн., тобто менше як $20, між мінімальною і середньою)
Востаннє редагувалось flyman в Нед 26 чер, 2016 13:55, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:54
flyman написав:так і тут, пенсія капає в Польщі, а витрачається в неньці
Да, многие планировали так, выезжавшие надцать лет назад. Но по факту приехали назад единицы, "тратить пенсию". Почему? Патамушта "там" даже к мизерной пенсии добавляют субсидии на необходимый минимум - жилье, коммуналку итд. ПЛЮС медицина, что для пенса самое важное.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:55
Андрей_В написав: flyman написав:так і тут, пенсія капає в Польщі, а витрачається в неньці
Да, многие планировали так, выезжавшие надцать лет назад. Но по факту приехали назад единицы, "тратить пенсию". Почему? Патамушта "там" даже к мизерной пенсии добавляют субсидии на необходимый минимум - жилье, коммуналку итд. ПЛЮС медицина, что для пенса самое важное.
тоді в Болгарію. Цоколь в цьому випадку альтернатива "скриньки в банку для зберігання $"
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 чер, 2016 13:58
flyman написав: а смисл вертатися без громадянства, якщо вийшла нова устава про карту поляка, і тепер достатньо рік пожити на сталому побиті і отримати сертифікат на знання польської мови і подавати на громадянство (максимум 1,5 року всього, і 1 рік від сьогодні)?
Шось мені ця ідея починає подобатись. Яке зараз ставлення до українців в Польщі? За Бандеру не стусують? Які податки на ІТ бізнес?
-
Icarus
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
|