|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 28 чер, 2016 19:46
Унуноктий написав: carodnepr написав: Унуноктий написав:Не нужно передергивать - полная цитата - единственное требование по расположению - возле метро. Ключевое слово - по расположению. Плюс - остальные бытовые требования.
так я и не передёргиваю... просто у вас неадекватное пожелание.... вот вы много новостроек в пешей доступности от метро знаете?  я знаю с десяток, и это все дорогие знаковые дома...
Я би запропонував Ірпінь, але пан хоче біля метро (навіть не важливо яка гілка, хоча в годину пік зміна гілок метро займає 15+хв.).
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 28 чер, 2016 19:49
flyman написав:так ти то в Хлориді маєш намір хатинку взяти, то продукти Аркади (які ти тут форсиш), останнім часом Оболонь тебе цікавить. Дуже широкий діапазон інтересів. Видно в страртапі бабла нємєряно, що вистачить і на Хлорду і на КРЖН. Цікаво, чому ІТ стартапер вкладає гроші в нерухомість, нема віри в ІТ?
По-перше я вже давно не стартапер, оскільки маю діючий бізнес, опубліковані проекти і живу за гроші американців. По-друге, я якраз і НЕ хочу вводити гроші в Україну, особливо напередодні деофшоризації і нульової декларації. 3к в Аркаді це якраз спосіб отримати 85 метрів запасного аеродрому, НЕ вкладаючи великих грошей і НЕ попадаючи під нульову декларацію. Ну а справжні гроші крутяться у бізнесі, скирдуються на Хлориду закордоном. Попереду ще декілька років невизначеності.. Так само як можна закохатися в зустрічну блондинку, можна захотіти квартиру на оболонській набережній і забути про Патріотику. Але ж адекватних варіантів немає і скоріше за все не буде.
-
Icarus
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:00
Icarus написав:По-перше я вже давно не стартапер, оскільки маю діючий бізнес, опубліковані проекти і живу за гроші американців. По-друге, я якраз і НЕ хочу вводити гроші в Україну, особливо напередодні деофшоризації і нульової декларації. 3к в Аркаді це якраз спосіб отримати 85 метрів запасного аеродрому, НЕ вкладаючи великих грошей і НЕ попадаючи під нульову декларацію. Ну а справжні гроші крутяться у бізнесі, скирдуються на Хлориду закордоном. Попереду ще декілька років невизначеності.. Так само як можна закохатися в зустрічну блондинку, можна захотіти квартиру на оболонській набережній і забути про Патріотику. Але ж адекватних варіантів немає і скоріше за все не буде.
так ви вже 2й місяць розказуєте що берете. пора взяти і заспокоїтися. потім продасте як Аірмас зі збитками. як так розумію, підпільний Корейко боїться укроподаткової, а американської не страшно ніразу. Слабо віриться у інвестицію в Флориді, так як США податки вміє рахувати дуже добре. Якщо ви перед федеральною білі і чисті, то перед нашими фіскалами ви будете як святі.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:11
flyman написав: zahar_ написав: Понаехал написав:Вы риелтор? 
По легенде для форума он старт-аппер и долларовый милионщик. По замашкам смахивает на креативного, но наглого морду.
Жека79 подібний бызныс-мэн, але ж не морда.
По жэка 79 он раньше инвестировал в квартиры. И сейчас чего-то порой интересуется инвестициями в недвижимость. Вот ежели человек бизнесмен, то чего он деньги не вкладывает в собственный бизнес, а бегает по Киеву и высматривает варианты для инвестиций?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:19
flyman написав:так ви вже 2й місяць розказуєте що берете. пора взяти і заспокоїтися. потім продасте як Аірмас зі збитками.
Це _zahar і Унуноктій 2 місяці розказують і перекручують. А я розказав 1 раз 2 місяці тому і все. Тепер лише спростовую чужі брехні і плітки. flyman написав:як так розумію, підпільний Корейко боїться укроподаткової, а американської не страшно ніразу. Слабо віриться у інвестицію в Флориді, так як США податки вміє рахувати дуже добре.
Який Корейко? У мене абсолютно легальна компанія в ЄС (не офшор), всі податки сплачені. Маю американський податковий номер - EIN, оскільки співпрацюю американськими видавцями. Так що, федерали в курсі, я їм особисто зателефонував і всі питання узгодив. flyman написав:Якщо ви перед федеральною білі і чисті, то перед нашими фіскалами ви будете як святі.
Ви погано обізнані в питаннях про деофшоризацію і нульову декларацію. Крім того, який сенс тримати тут гроші, щоб мати ускладнення з виводом під час еміграції?
-
Icarus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:21
Первый написав:studpart написав:zahar_ на справді в нього нічого немає і він троль-ріелтор так само як і в 90% "растішек" на форумі
Познавательно у тебя стена.... Ты реально ипанутый, или это просто трольнуть?
в мене своя політична сила "За Русь-Україну". на даний момент я головний ідеолог лівих поглядів в Україні. скоро 17 рік  ще все почуєте "буржуї"
-
studpart
-
-
- Заблокований
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:29
studpart написав:на даний момент я головний ідеолог лівих поглядів в Україні.
То виходить ті ідеологічний ворог  на даний момент я ідеолог індивідуалістичних поглядів у світі.
Востаннє редагувалось Icarus в Вів 28 чер, 2016 20:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Icarus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:29
studpart написав:zahar_ на справді в нього нічого немає і він троль-ріелтор так само як і в 90% "растішек" на форумі
Згоден що левова частка ніків-загонял на форумі в реальному житті морди. Можливо і не рядові, а все ж морди.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:31
Министерский, 16520 за метр... ПА660, правый берег, шикарные дома!
Растишки, готовьте дупы (с)
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:32
studpart написав: Первый написав:studpart написав:zahar_ на справді в нього нічого немає і він троль-ріелтор так само як і в 90% "растішек" на форумі
Познавательно у тебя стена.... Ты реально ипанутый, или это просто трольнуть?
в мене своя політична сила "За Русь-Україну". на даний момент я головний ідеолог лівих поглядів в Україні. скоро 17 рік  ще все почуєте "буржуї"
По квартирному вопросу. Кратко суть Ваших взглядов.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
|