|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:33
zahar_ написав: studpart написав:zahar_ на справді в нього нічого немає і він троль-ріелтор так само як і в 90% "растішек" на форумі
Згоден що левова частка ніків-загонял на форумі в реальному житті морди. Можливо і не рядові, а все ж морди.
всі форуми та інші інтернет-ресурси, створені для контролю над свідомістю людей...
-
studpart
-
-
- Заблокований
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:34
Faceless написав:Ото платнику полатків в США ніби є чого боятися деофшоризації і 0 лекларації. Тим паче ви одну туфту пишете і про перге і про друге
Ви були на семінарі з деофшоризації? Що ви можете по темі сказати. Україна планує на законодавчому рівні скасувати договори з іншими країнами про недопущення подвійного оподаткування.
-
Icarus
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:35
studpart написав: Первый написав:studpart написав:zahar_ на справді в нього нічого немає і він троль-ріелтор так само як і в 90% "растішек" на форумі
Познавательно у тебя стена.... Ты реально ипанутый, или это просто трольнуть?
в мене своя політична сила "За Русь-Україну". на даний момент я головний ідеолог лівих поглядів в Україні. скоро 17 рік  ще все почуєте "буржуї"
Сподіваюсь, ви стоїте на обліку в психдиспансері?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:35
Первый крім політичних ідей я також пропагую бінесові розрахунки. яка користь зараз влошуватися в нерухомість? при відємному прибутку та нульовій перспективі...
-
studpart
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:37
Faceless я не аірмакс. платних колоквіумів не проводжу якщо ти хочеш зрозуміти сенс буття, то є лише єдиний шлях. змінитися самому...
-
studpart
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:40
studpart написав:Первый крім політичних ідей я також пропагую бінесові розрахунки. яка користь зараз влошуватися в нерухомість? при відємному прибутку та нульовій перспективі...
Мені здавалося у "головного ідеолога лівих" є чітке бачення вирішення такого соціально значущого питання як питання житла и підвищення продуктивності праці. Наприклад. Всім по будинку в селі, для вирощування картохи. Хто не вирощує картоху - не має права користуватися метро і жити в в Києві. Чим більше картохи, тим більшу площу квартири в Києві видають. Приватної власності немає. Є лише власність громади.... Менше картохи - тримай бабуську на підселення...
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:41
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:43
Снижение в мае таких составляющих индекса потребительских настроений, как индекс текущего личного материального положения и ожиданий его изменения, а также индекс ожидаемого развития экономики страны на ближайшие пять лет, формирует риски для дальнейшего ухудшения показателя в целом. Причиной такой для динамики выступает повышение регулируемых тарифов, которое сокращает ресурс у населения для осуществления покупок. Более того, добавлять негатива будут колебания цен продуктовой корзины, возможное ослабление гривны и рост инфляционных опасений ближе к осени. http://news.finance.ua/ru/news/-/378495 ... nfografika
Это ОШ! (с) Будет дешеветь! (с) «Несмотря на стабильность курса гривны и инфляционное давление в последние месяцы, население критически воспринимает текущий экономический курс, опасаясь ухудшения ситуации не только в краткосрочном, но в долгосрочном периоде.
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 чер, 2016 20:46
Icarus написав: flyman написав:так ви вже 2й місяць розказуєте що берете. пора взяти і заспокоїтися. потім продасте як Аірмас зі збитками.
Це _zahar і Унуноктій 2 місяці розказують і перекручують. А я розказав 1 раз 2 місяці тому і все. Тепер лише спростовую чужі брехні і плітки. flyman написав:як так розумію, підпільний Корейко боїться укроподаткової, а американської не страшно ніразу. Слабо віриться у інвестицію в Флориді, так як США податки вміє рахувати дуже добре.
Який Корейко? У мене абсолютно легальна компанія в ЄС (не офшор), всі податки сплачені. Маю американський податковий номер - EIN, оскільки співпрацюю американськими видавцями. Так що, федерали в курсі, я їм особисто зателефонував і всі питання узгодив. flyman написав:Якщо ви перед федеральною білі і чисті, то перед нашими фіскалами ви будете як святі.
Ви погано обізнані в питаннях про деофшоризацію і нульову декларацію. Крім того, який сенс тримати тут гроші, щоб мати ускладнення з виводом під час еміграції?
Понимаете в чем дело. Во все это можно было бы и поверить, порадоваться за успешного человека, так сказать, но картинку резко портит жуткое неприятие любых отрицательных комментов в отношении Аркады. Успешный бизнесмен на подобные вещи отреагировал бы ну никак. Не будет же слон спорить о чем-то с зайцем - отодвинет хоботом, в лучшем случае, и пойдет дальше по своим делам. Так что, как говорил незабвенный Станиславский "НЕ ВЕРЮ!". Попробуйте с нового аккаунта - может быть там Вас ожидает удача 
-
36ant
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
|