antey1969 написав:меня в Киеве при домашней готовке на трех человек семьи больше 300 грн в день идет
ого... 1100 в неделю на двоих плюс малой на сиське
Ну так фрукты-овощи всякие. Хотя и без экзотики, но каждый день. Мясо или рыба каждый день. Молочка обязательно. Здоровое питание, одним словом. Здоровье - оно еще пригодится.
flyman написав:До речі, в Стокгольмі в мене в середньому йшло на харч порядка 33 SEK в день протягом 7ми тижнів, це включаючи куплені подарунки на суму 120 SEK; в Польщі ішло не більше 10 PLN на добу. Для довідки: 1 SEK = 3 UAH; 2.2 PLN = 1 SEK; 1 PLN = 6.6 UAH.
В Україні на 100 грн в день повноцінно харчуватися можна тільки якщо все готувати самотужки. Ви там що, за весь день обмежувалися кавою й булочкою?
Все как он любит... Коморка, работа за еду.. К стати для таких ак Флай, пора на КРН выводить боксы типа японских. Но в тоже время, если их разместить в цоколе, то получится как будто склем какой-то.... Мрачненько в цоколе на КРН.
29.09.2016, 15:34 Киевсовет утвердил ДПТ Рыбальского полуострова
Класс! Интересно по какой стоимости будет. Если б по 1000 за метр, я б сменял свою прелесть на студию там с минимальной доплатой. Как раз к тому времени текущие кредиты закрою.
Ріелтори з "дорожаєм!" зникли))) Замість них - ніщебродні флудьори женуть завірюху)))) Про консерви, шприци, вплив лунного світла на врожайність пшениці))))
Ще навіть нові платіжки за опалення не отримали))))) А вже маємо всі ознаки економічного "зростання" )))
Де клоуни-ріелтори з "дорожаєм"???? Хочу далі читати казки про "зростання добробуту", "дорожай, "кур,єрів з ЗП 10 000 грн", "афігенний попит на крушельницьке житло" і т.п. "!!!