|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:45
Kapitoshka_2 написав: flyman написав:я от не розумію одного, навіщо відгороджуватися від люде.може для того, щоб грітися на субсидіях та не платити податків.А не краще платити податки і мати нормальне суспільство як в Польщі?
Флай там напротив КТ, через улицу (Каунасская), очень яркие представители гостинок обитают, так что это ооочень разумный ход В Ізраїлі - загальна військова повинність. Відкупитись - неможливо! Служать і воюють - усі!
В одному підрозділі є діти селян-робітників і діти генералів.А наша бидло-буржуазія, яка накрала грошей на розпилі СРСРівського майна - донині "не розуміє", як треба будувати державу!  flyman написав:загалом ідем до карти від Юри_, сегрегація, для багатих буратін (в його уяві ІТ-мекка) із престижними школами і лікарями, що лікують. Далі, щось схоже на Кремлівську стіну, щоб відгородитися від гетто, а ще далі - іпеня іпенів, де ніби то ще живуть люди
Флаймен, ви описуєте реальну Маскву з її МКАДом. 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1772 раз.
- Подякували: 2583 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:47
under написав: airmax78 написав:Специфика стран третьего мира с большим разрывом в доходах и уровне жизни между классами: хочешь жить более-менее спокойно и в гармонии - отгородись от всего, что этому мешает - нищих, асоциальных элементов, бомжей и т.д. и т.п.
сегрегация по районам есть в странах 1 мира, например сша
По районам оно не так бросается в глаза. Есть плавный переход. У нас именно как в странах третьего мира, и по мере обветшания старого фонда это будет все очевиднее: такой сверкающий КТ, а за забором - гетто.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5353 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:48
Frant написав:Так постріляйте їх!Вони ж Вам заважають!
ЧИтайте внятнее, может все таки вникните в суть разговора  И где в моих постах "постріляйте їх" и они мне мешают? Не превращайтесь в Захара с круть-верть Иначе Вас вообще читать невозможно будет
-
Kapitoshka_2
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:55
flyman написав:А не краще платити податки і мати нормальне суспільство як в Польщі?
цікаво, а ваш пан господар уклав з вами угоду і слачуе належний податек? чи може ви свої "проектні" задекларували, як самозан"ятий, чи, принаймні, як подарунок?..
Востаннє редагувалось torba в Вів 02 лют, 2016 16:56, всього редагувалось 1 раз.
-
torba
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:56
В голосовалке только у меня 2015год?
-
peresichnij
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 16:57
airmax78 написав: under написав: airmax78 написав:Специфика стран третьего мира с большим разрывом в доходах и уровне жизни между классами: хочешь жить более-менее спокойно и в гармонии - отгородись от всего, что этому мешает - нищих, асоциальных элементов, бомжей и т.д. и т.п.
сегрегация по районам есть в странах 1 мира, например сша
По районам оно не так бросается в глаза. Есть плавный переход. У нас именно как в странах третьего мира, и по мере обветшания старого фонда это будет все очевиднее: такой сверкающий КТ, а за забором - гетто.
Зачетная шутка о сияющем КТ
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 17:00
torba написав: flyman написав:А не краще платити податки і мати нормальне суспільство як в Польщі?
цікаво, а ваш пан господар уклав з вами угоду і слачуе належний податек? чи може ви свої "проектні" задекларували, як самозан"ятий, чи, принаймні, як подарунок?..
угоду уклав, бо мені потрібний мельдунек (реєстрація), а без угоди її не дають. платить чи ні, я не питав, це особисті сексуальні проблеми господара і податкової. Який звязок між "проектними" та "орендними"?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1608 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 02 лют, 2016 17:07
Первый написав:airmax78 написав: under написав:сегрегация по районам есть в странах 1 мира, например сша
А Вы видели его из самолета?
-
speedsx
-
-
- Подякував: 489 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 17:14
flyman написав: torba написав: flyman написав:А не краще платити податки і мати нормальне суспільство як в Польщі?
угоду уклав, бо мені потрібний мельдунек (реєстрація), а без угоди її не дають. платить чи ні, я не питав, це особисті сексуальні проблеми господара і податкової. Який звязок між "проектними" та "орендними"?
1. якшо я вас вірно розумію, то він був не проти не укладати? тобто не сплачувати податок? а якшо і уклав, то чи декларував до іхньої таксії, чи як там вона зветься.. хоча маю сумніви, шо ви такий прискіпливий до доходів, разходів, та інших кешфловів та й не поцікавились шо там із оподаткуванням у братніх пшеків, і, зокрема у того пана. чисто заради цікавості) ну то таке, то мої сумніви та мої проблеми.. 2. то я до слова. зв"язок не з орендою, а між вашими "проектними", які ви отримали, звісно ж, не "по-білому" (не лякайте мене шо це не так)) певний час тому та вашим закликом сплачувати податки
-
torba
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 17:19
Первый написав:airmax78 написав: under написав:сегрегация по районам есть в странах 1 мира, например сша
Сверкающий чистыми неразбитыми окнами и всеми цветами радуги.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5353 раз.
-
-
Профіль
-
-
1