Та я Вас умаляю я не об этом.Сколько будет стоить метр в Одессе это понятие философское . Мы найдём на чём заработать . В Одессе всегда есть что выпить и закусить МЕНЯ бЕСПОКОИТ ДРУГОЕ . Это как так что Одесские цены равны Киевским ??? НЕ та Столица уже не та....
"В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Криму, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) середня заробітна плата у жовтні 2016 року становила 5350 грн, що на 0,2% менше, ніж у вересні. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат).
При цьому у вересні 2016 року середня зарплата українців становила 5 тис. 358 грн. Таким чином, за місяць зарплата скоротилася на 8 грн. Порівняно з жовтнем 2015 року середня зарплата зросла на 18,1%.
Реальна заробітна плата у жовтні 2016 року порівняно з вереснем зменшилася на 3%, відносно жовтня 2015 року зросла на 6,2%."
Унуноктий написав:в этом году снижение почти закончено, ещё несколько дней поснижаемся и всё....
Не факт. Транша не будет. Нужны досрочные выборы + надо Гонтареву поменять. Под это дело могут и пошатать гривну. Плюс доллар сам по себе продолжает укрепляться.