osafly Походу выпустили всех запертых держателей битка на 79-81к...... Если выпустили, значит, будет рост и дальше. Если бы планировалось падение, то не выпускали бы. P.S. Я так понял, ММ приоритетнее оказалось не дать на дне закупиться, чем не выпускать засаженных выше. Значит, планируется параболический рост до конца года с текущих по битку. Будет догоонять фонду. P.P.S. Не ожидал такую короткую медвежку: всего 4 месяца, с 06.10.25 по 06.02.26. Оказался не готов к такому сценарию (
Окей, давайте чесно. Коли я сам бачу цю цифру — навіть у мене рука тягнеться ще раз відкрити телефон і перевірити. Але ні, всё по-справжньому.
Місяць тому я почав тестити Bitsgap — конкретно їхній комбо-бот. Просто хотів розібратись, як воно взагалі працює. Ну і ось що вийшло:
За сьогодні: +3,39% За тиждень: +25,03% За місяць: +2 662,93% 🤯 Як я в це взагалі потрапив?
Зайшов ще коли біткоїн стояв десь на $64k. Запустив спочатку одного бота на BTC/USDC — просто подивитись. Потім ще трьох: ETH, XRP, SOL. Усі показали 100%+, бо всі так чи інакше повторюють рух BTC. Бот стояв лонговий весь цей час — ціна гуляла туди-сюди, а він на кожному русі щось та заробляв. 24/7, без мого втручання.
Зрештою вивів назад те, що вклав — тепер катаюся тільки на прибутку. І залишив лише BTC/USDC, щоб не розпорошуватись.
Як це виглядає технічно?
На скріні з Binance все видно: зелені мітки — де бот набирав позицію, червоні — де фіксував прибуток. Ніякої магії. Просто методичне усереднення по сітці, яке працює на волатильності.
Що варто знати перед тим, як лізти:
Сервіс платний, є три тарифи Гроші залишаються у вас на біржі — бот підключається через API Виведення реально працює — сам перевірив Ризик ліквідації зараз мінімальний: для цього BTC мав би впасти більше ніж на $15k практично миттєво Головне:
Заходьте з тією сумою, яку не страшно втратити. Це не порада "вкладай все" — це порада "спробуй на собі, бо чужі результати нічого не гарантують".