Зебра, ось не врублюсь. Що ти вперся в той халвінг. То 20к вангував ізза халвінгу? Пару днів назал був халвінг у кеша та СВ і що? Рік назад у Лайта. Всі очікуюсть на на цей халвінг і моляться на нього, а отримають дулю. Нові майнери від Бітмайн і при 4-5к можуть майнити в прибуток.
Зебра, ось не врублюсь. Що ти вперся в той халвінг. То 20к вангував ізза халвінгу? Пару днів назал був халвінг у кеша та СВ і що? Рік назад у Лайта. Всі очікуюсть на на цей халвінг і моляться на нього, а отримають дулю. Нові майнери від Бітмайн і при 4-5к можуть майнити в прибуток.
Долго я в этом рынке. И вот мои выводы. Биткоин это не трешкоины. Купившие сейчас по 7000 через пару лет продадут по 20000+, сомнений в этом уже нет. Хомячки неистребимы.
Zebra А я вирішив жити по новому, не чекати туземуну, чи тузедна, а торгувати інтрадей і щодня мацяти живу копійочку.... Так і спокійніше, і прибутковіше...А ціна - це лише рівень для торгів, а не священна корова. Тре мацяти копійочку і з падіння, і зі зростання.
Хто має бажання торгувати, приєднуйтеся!
Реферальний код для торгівлі на споті 35764516 або перейдіть за посиланням
Реферальний код для торгівлі ф’ючерсами 40246734 або перейдіть за посиланням
Дякую всі тим хто скористався! Успішних торгів! Ви отримаєте 10% знижки на комісії.
Козак-характерник написав:Zebra А я вирішив жити по новому, не чекати туземуну, чи тузедна, а торгувати інтрадей і щодня мацяти живу копійочку.... Так і спокійніше, і прибутковіше...А ціна - це лише рівень для торгів, а не священна корова. Тре мацяти копійочку і з падіння, і зі зростання.
З почином! +17$ безнаЛОХових. Дякую Боже! І вам всім того же!