detroytred написав:Волгарь Раз реально у Вас там не кисельные берега, то в описанной Вами сюрреалистической картинке такого многократного превосходства над нами, мы должны просто загибаться от голода (нехватки продуктов питания) и холода (нехватки жилья, одежды, предметов обихода) и т.д. Ну или жить в шалашах, кушая Мивину и наслаждаться лишь художественной самодеятельностью.
Но это по реалиям не так. Поэтому и говорю, что ошибку нужно искать в Вашей методологии представления экономических благ.
Нехватка жилья вам не грозит, в связи с уменьшением населения. Думаю,что сюрреалистическая картинка была бы реальной не будь гастарбайтеров.
ceba Ще раз звертаю увагу ВВП педерації падає при збільшенні населення. в той час коли ВВП України зростає при зменшенні населення. Таким чином - педераційники з часом стають жити гірше , а українці краще З паралельної гілки засраної нижнєгородцем так само як і ця
budivelnik написав:
Волгарь написав:Одна из причин ситуации, вынесенной в название темы
Валовий внутрішній продукт за 2017 рік за 9 месяцев превысил 2 трлн. гривен., составив 2 062 млрд. против 1 660 млрд. за 9 месяцев 2016-го http://www.ukrstat.gov.ua/ Т.е. номинально вырос на 24,2%.
Природний рух населення у січні-жовтні 2017 року Україна Кількість живонароджених 306 372 Кількість померлих 477 525 Природний приріст, скорочення (–)-171 153 http://www.ukrstat.gov.ua/ Замещение умерших происходит в пропорции 64 на 100.
Як я люблю зайвохромосомних... В двох повідомленнях підряд самі себе різкою луплять... Москалику- а чи розумієш ти що При падінні населення - у нас ріст ВВП , в той час коли в педерації-кардинально навпаки ? Цікаво . коли вже ті мігранти які кількість населення збільшують . а продукцію не виготовляють - почнуть вам глотки різати?
+ в 99% педераційників працють в три рази гіршою ефективністю ніж середньостатистичні Українці, і ця інформація також випливає з повідомлень зайвохромосомного
budivelnik написав:
lapay написав:
Волгарь написав:Если речь идет об экспорте, то за 10 месяцев экспорт составил (в млн. долларов) Экспорт 285 303
Які виготовляють 0,66 млн працівників з 70 млн працюючих педерації (1% працюючих) Таким чином на 99% тих хто залишилось (144 млн населення) 110 млрд доларів
lapay написав:У Литви за 10 місяців експорт 21,587 млрд євро при населені 2,8 млн. І чогось відразу згадались поволжські пісні про фейлстейт Литви, про вимирання, міграцію, дотації ЄС і т.і.
Отже один середньостатистичний прибалт виготовляє на експорт 21,6 млрд/2,8 млн=7714 доларів 99% Середньостатистичних педераційників 110 млрд/144 млн =764 долари
Зайвехромосомник - і куди ж ви з таким рилом лізите?
По данным МВФ , ВВП РФ в 2017 увеличился на 135 млрд. долл.и достиг 1 трл. 267 млрд. долл. США., ВВП Украины в 2017 = 93,5 млрд.долл.США. Получается ,что ВВП РФ в этом году увеличился на сумму равную ВВП Украины + 42 млрд.долл. Долго придется ждать украинцам плодов от санкций которые душат Россию.
ceba написав:Получается ,что ВВП РФ в этом году увеличился на сумму равную ВВП Украины + 42 млрд.долл. Долго придется ждать украинцам плодов от санкций которые душат Россию.
Ще раз для профанів у економіці 1 ВВП не дорівнює якість (рівень життя) Пояснення просте Витрати на Сірію , адм Кузя , газ в ОРДЛО ( Стокгольм задовільнив вимогу України і не дозволив педерації зарахувати 5,3 млрд м3 газу=1,8 млрд доларів в борг Україні , але РФ цей газ собі в ВВП порахувала) , пробаченні кошти по поставкам зброї , кредити Венесуелі , фінансування Раша тудей , утримання силового апарату в приблизно 2 млн осіб і так далі і тому подібне - на хліб простому росіянину не намазати. 2 Підняття ВВП в 2017 не дорівнює збільшенню виготовлення товарів , а базується на зростанні ціни на нафту з 43 доларів(середня в 2016) до 60(середня в 2017) , але ці долари заробили 0,7% від працюючих в РФ ( тобто працюючі в енергосекторі 650 000 працівників ) може їх статки і зросли , але 99% прцюючих від санкцій отримали тільки геморой і менінгіт 3 Крім абсолютних цифр потрібно порівнювати і темпи росту ВВП України становило (млн грн) 2013____________________2014______2015_________________2016___2017(попередньо) 1465198(вже без Криму)__1586915__1988544(вже без ОРДЛО)_2383162_3000000 У нас з 2014 до 2016 після втрат територій і стабільному курсі долара+протистояння другій армії світу ВВП виросло в 2383162/1586915=1,5 рази що в гривнях що в доларах Таким чином ще 3-6 років без мишебратєв і..... будете гризти лікті бо в вашому холодильнику миша від спраги повіситься.
budivelnik написав:У нас з 2014 до 2016 після втрат територій і стабільному курсі долара+протистояння другій армії світу ВВП виросло в 2383162/1586915=1,5 рази що в гривнях що в доларах Таким чином ще 3-6 років без мишебратєв і..... будете гризти лікті бо в вашому холодильнику миша від спраги повіситься.
Да,ВВП Украины растет как на дрожжах. Еще не упомянул,что Америка и Европа с Украиной и готовят для неё новый "план маршалла" . Четыре года назад ты говорил,что скоро Путина будет судить Гаагский суд, Крымский мост не построят, нефть будет по 10 долл., миша від спраги повіситься и другие пророчества. Теперь все переносится,как я понял еще на 3-6 лет. Будем ждать.
budivelnik написав:У нас з 2014 до 2016 після втрат територій і стабільному курсі долара+протистояння другій армії світу ВВП виросло в 2383162/1586915=1,5 рази що в гривнях що в доларах Таким чином ще 3-6 років без мишебратєв і..... будете гризти лікті бо в вашому холодильнику миша від спраги повіситься.
Да,ВВП Украины растет как на дрожжах. Еще не упомянул,что Америка и Европа с Украиной и готовят для неё новый "план маршалла" .
1 На відміну від вас- мене не цікавить коли загнеться педерація... Це москальська забава в себе коники з гімна ліпити , але всюди триндіти про власну велич. Мене цікавить моя країна.
ceba написав: Четыре года назад ты говорил,что скоро Путина будет судить Гаагский суд,
2 Прошу привести моє висказування 4-річної давності де я писав що сьогодні пуйла будуть судити в Гаазі- не привів - так ти звичайний звіздабол в якого в голові шаріки з роліками переплутались
ceba написав:Крымский мост не построят, нефть будет по 10 долл., миша від спраги повіситься и другие пророчества. Теперь все переносится,как я понял еще на 3-6 лет. Будем ждать.
3 Я завжди з радістю відзивався за всі москальські грошові вкладення в Крим. Чим більше вони туди вкладуть - тим менше нам прийдеться вкладати після повернення+ боюсь що 3 роки для того щоб добудувати міст +енергомережу+водопостачання- навіть москаликам замало часу , тому я можу почекати й 6 років.
Волгарь Раз реально у Вас там не кисельные берега, то в описанной Вами сюрреалистической картинке такого многократного превосходства над нами, мы должны просто загибаться от голода (нехватки продуктов питания) и холода (нехватки жилья, одежды, предметов обихода) и т.д. Ну или жить в шалашах, кушая Мивину и наслаждаться лишь художественной самодеятельностью. Но это по реалиям не так.
Соціально-економічний розвиток України за січень–жовтень 2017 року Середньомісячний наявний дохід у розрахунку на одну особу¹ II кв 3251,3 грн. http://www.ukrstat.gov.ua/ Видимо, к НГ этот показатель благодаря инфляции уже достиг 3,5 тыс - 125 долларов или 4 доллара в день. По методике ООН уровнем абсолютной нищеты является доход 1 доллар в день на человека. Это уровень Сомали (там, правда нет расходов на ЖКХ и транспорт). Слава Богу, на Украине этот показатель вчетверо выше. Насчет не умираем с голода - примерно такой же доход был в РФ в начале века, с голода тоже никто не умирал, правда коммуналка была 30 долларов в месяц, а билет в автобусе -10 центов в эквиваленте. К тому же, Госкомстат продолжает делить общий доход на население в 42,5 млн,, а в реале потребляет его на 1/5 меньше людей. Но сильно это ситуацию не меняет