Рыба-сом написав:люди перестануть мацати «дно», щоб вдало на ньому скупитися з прицілом на профіт після «відскоку», а будуть сприймати рівень, на якій консолідуються ціни, як «нормальний»/«ринковий».
"Нормальний ринковий" по Києву - 500 на окраїні і 1000 дол/м2 в центрі?
Знов: за яких умов? В 2007 була одна «нормальна ринкова ціна», за якою угоди активно йшли, в 2013 – інша, зараз – третя. Що буде у 2019? Як ми будемо жити, які будуть настрої?
Рыба-сом написав:Ви не вірно зрозуміли «трампономіку». Її меседж «все повинно по максимуму вироблятися у США». Нафта також. Відповідно, «розкоркують» родовища і це знизить попит на російську-саудівську-іншу нафту. Тому який там «ріст». Чавунія Китай виробляє – завались.
тобто ви настоюєте, що нафта піде донизу. які цифри, ПА25, ПА15, ПА45?
Andriy Gerus 53 мин. · Вчора у Львові, як вечеряв, розговорився з одним чоловіком. Ви не повірите, він емігрував в Америку!). З цінної інформації: 1. Емігрував 10 років тому, живе в Чикаго. 2. Має 2 фури, заробляє перевезеннями. 3. В Америці, як маєш свою фуру (нова $100К, б.у. - $30К), і добре вкалуєш, то можеш заробити до $15К в місяць. 4. Гроші інвестує в Украіну, вже купив 3 квартири в центрі Києва. Не Брін канєшно, але вполнє молодець.
flyman написав:Моя думка, що ми біля дна, і можна шукати цікаві варіанти. А ти чому тут сидиш, я от не розумію, що тобі робити на передутому неліквідному ринку?
Я же писал. Эта ветка превратилась в своего рода социальную сеть. С соответствующим психологическим эффектом. И свою позицию в отношении целесообразности покупки и цены входа я сформулировал четко: минимум -40% от текущих цен окружающей вторички. И только за что-то очень привлекательное. Это та цена, которая дает надежду в ближайшие 3 года не зафиксировать убытков от своей инвестиции. Если такого объекта на рынке нет - не нужно покупать ничего.
с минус 40% я бы раз в месяц покупал и продавал бы
Даже Первый с Прохожим это делают максимум один-два раза в год. Популяция жирных оленей, которым можно что-то втюхать по "рыночной цене" - на грани вымирания.
г. Киев р-н Оболонь, ЖК Министерский ул. Ю. Кондратюка 3 Комплекс закрытого типа. 1к Комплектация: Духовой шкаф, микроволновая печь, посудомойка, холодильник, телевизоры. Ванная, биде, консоль, стиральная машина, бойлер, кондиционер, броне дверь. #сдам_rieltoryzlo Первая сдача, без комиссии, Хозяин Цена 16 000грн + ком