ну і все ж таки, краплинка флуду на вечір ))
Долярчик написав:
manko74 написав:
Я вже з Вами тут пересікався.
Я юрист. Подібна ситуація - до мене звернулася клієнт - доларовий кредитний договір 2007 р. (на 15 років), іпотека на Сихові (нежитлові прим.), ....
Сума кредbту - 300 000 $
Штрафні санкції - драконівські.
Питаю - Ви договір читали?
Вона із здивуванням - ні, звичайно, там 15 стор. дрібного тексту (+ іпотечний договір)
Нагадую - 300 000 $, 15 років....
Людина (позичальник) - з вищою освітою, на 2007- 34 роки, адекватна в бізнесі.
Чим закінчилось "не читання договору" - здогадуєтесь?
І де такі беруться?
Якщо самому лінь читати (15 аркушів же !!!!) - невже шкода 1000 грн. на юриста?
Чи кожного дня купуєте нерухомість на десятки- сотні тис. доларів?
А потім валютні позичальники виходять під КабМін палити шини...
Сибарит написав:
Какая уж тут интрига?
Сам факт подписания говорит о том, что не читали
....ладно.....так і знав

.......розкриваю карти.....
Договір, я читав, але не зовсім уважно(12-ть двосторонніх аркушів!КАРЛ!

)......а УВАЖНО читав і звіряв те, що ВАЖЛИВЕ: мої паспортні дані.........їхні............всі циферки........квадратуру......різні адреси і т.д. і т.п............а вже у зобов"язання - не вдавався в деталі, бо я НЕ ПЛАНУЮ ПРОТЕРМІНОВУВАТИ сплати!(їх ще дві зосталось)
.....і в мене НЕМАЄ прив"язки до долара!- що класно!(хоч в мене кеш у ньому, то б всеодно не переймався!)
......тай довіру надає те, що забудовник - не "шарашкіна контора" і вже не одну квартиру продали.......і в нотаріуса все гарно виглядало.............- то ж якби було "щось не так" - то б вже слухи ходили б і форуми "гуділи" б!!!
===============================================
flyman написав:
2$
договір про що? інвестдіяльність?
коли отримувати акт власності, то ще платити 15000грн., чи лише пару сотень?
заплатив 100% та отримав знижку, яку?
чи маєш розсрочку, на яких умовах?
що дає на виході забудовник: стяжка, розводка труб та електрики, система інд. опалення з котлом, чи лише коробка з вікнами та вхідними дверями?
------------------------
1)підписав ПД
2)заплатив 70% - решта, ще двома траншами: через 3 і 6міс.БЕЗ прив"язки до долара!
3)дає стяжку, крім кухні-санвузла-коридора........дає двохконтурний котел........одну розетку і одну "лампочку"

....а ще керамогранітну морозостійку плитку на балконі!....ну і вхідні метал-двері - само собою!