Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 14211422142314241425 ... 1908>

У скількох банках маєте заощадження (залишок на рахунках більше 1000 грн. екв)

Байки про банки і не тільки.... 3.7 5 241
Більше десяти
13%
32
Від п'яти до десяти
27%
64
В чотирьох
12%
28
В трьох
12%
28
В двох
14%
33
Користуюся одним
11%
26
В жодному
12%
30
Всього голосів : 241
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:11

Успіх написав:Привіт з фронту!
Вчора, ввечері, всім нам дали на картку зарплату і + премію, ту що тепер дають військовим під час воєнного стану.
Але!
Але виявляється, що сучий приват - бере комісію, якщо навіть переказувати теж на приватівську іншу картку "для виплат"(дружини)
Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде?
Але, наприклад, з а-банк - можна переказувати на БУДЬ-ЯКУ картку іншого банку - і комісії НУЛЬ!!!
А тут - майже, чи вже зовсім(?) державний банк приват... і ще й воєнна зарплата .. - а вони ще й тут намагаються РУБАТИ БАБЛО!

п.с.
І, щоб 2 рази не вставати...
А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?))
(хоч лінія фронту має 100500км) ;)

Если переведете на универсальную, то без комиссии , но снять с неё нал сейчас 0.5 процента , если нужно ей снять, оптимальный вариант закинуть на карту для выплат там берёт тоже 0.5 от суммы но максимум 25 гривен (закидывание суммы выше 5000 будет стоить стабильно 25 гривен) , а снятие с карты для выплат без комиссии.
Гурман

Подякував: 1 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 15:36

2daphne написав:

А тут - майже, чи вже зовсім(?) державний банк приват... і ще й воєнна зарплата .. - а вони ще й тут намагаються РУБАТИ БАБЛО!

Це приватний Банк з державною часткою 49%

А це відколи? Наскільки я памятаю, 100 відсотків належить державі.
А то що "зійшов на пси" і бере комісію з чого тільки може- це факт. Раніше при продажі (та й купівлі) валюти був комерційний курс, суттєво нижчий поточного міжбанку, але комісію за послуги продажу не брали. Десь рік тому додатково до "нагріванні" на комерц.курсі почали брати як і інші банки комісійні ще + 0,25% (відсоток по памяті).
Скажу більше - навіть за переказ на підтримку армії в НБУ свої 3грн з платіжки отримують, хоч добре памятаю, що писали на рекламі при вході в меню "переказ без комісій".
L

Подякував: 4 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 16:11

Ехххххх, ну от що тут скажеш?

Хех))
Щойно думаю перекину на свою абанківську картку - думав, що теж максимально 25грн з будь-якої суми, але...
Але виявляється, що пропускає максимально лише 29 999грн, а головне, що комісія 150грн :D
Тож я передумав на свою абанківську картку кидати)))
Але, треба подумати - так як в а-банці є стовпці під 10-9%, які можу поповнити -то вийду в плюс вже з другого місяця))

Але ж сучари - на кожнім кроці збираються підбрити! І то з кого? З своїх же ЗСУ!

А потім мені ще й розказують хлопці-солдати, що я у воєнний стан/час у відділення банку не можу зайти зі зброєю)))
Та я і з гранатами, чи з РПГ можу зайти - і мені нікуя не буде, а от начальство трошки спітніє...)))
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 09 кві, 2022 16:28, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 18:52

Успіх
Але виявляється, що сучий приват - бере комісію, якщо навіть переказувати теж на приватівську іншу картку "для виплат"(дружини)

Робіть переказ по IBAN ("Платежі" - "За реквізитами"). Тоді комісія фіксовані 3 грн. IBAN картки можна дізнатись в додатку.
dimazah30

Подякував: 8 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 19:56

vitaliian написав:
  Успіх написав:Але ж сучари - на кожнім кроці збираються підбрити! І то з кого? З своїх же ЗСУ
а банк это суркисы, почитайте где они и что с ними сделают когда они вернутся. Имхо банка стремная.

Але!
Але колись (та й зараз +/-) нормальні відсоткові ставки по депо і переказ БЕЗ КОМІСІЇ НА БУДЬ-ЯКІ КАРТКИ, БУДЬ-ЯКИХ БАНКІВ!!!
Я вже багато років з ними і задоволений👍
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 20:16

dimazah30 написав:Успіх

Робіть переказ по IBAN ("Платежі" - "За реквізитами"). Тоді комісія фіксовані 3 грн. IBAN картки можна дізнатись в додатку.
Вже змінили цю комісію наче
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 20:17

Успіх написав:Хех))
Щойно думаю перекину на свою абанківську картку - думав, що теж максимально 25грн з будь-якої суми, але...
Але виявляється, що пропускає максимально лише 29 999грн, а головне, що комісія 150грн :D
Тож я передумав на свою абанківську картку кидати)))
Але, треба подумати - так як в а-банці є стовпці під 10-9%, які можу поповнити -то вийду в плюс вже з другого місяця))

Тягніть на Моню, а з Моні на зелену А-Банку з якої відкриваєте депозит і ще бонус дають за таку схему у вигляді кешбеку.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2022 21:29

L написав:
  2daphne написав:

Це приватний Банк з державною часткою 49%

А це відколи? Наскільки я памятаю, 100 відсотків належить державі.
А то що "зійшов на пси" і бере комісію з чого тільки може- це факт. Раніше при продажі (та й купівлі) валюти був комерційний курс, суттєво нижчий поточного міжбанку, але комісію за послуги продажу не брали. Десь рік тому додатково до "нагріванні" на комерц.курсі почали брати як і інші банки комісійні ще + 0,25% (відсоток по памяті).
Скажу більше - навіть за переказ на підтримку армії в НБУ свої 3грн з платіжки отримують, хоч добре памятаю, що писали на рекламі при вході в меню "переказ без комісій".

брешуть
Ат КБ Приватбанк- це акціонерне товариство.
Статут https://static.privatbank.ua/files/stat ... atbank.pdf
Є приватні акціонери https://static.privatbank.ua/files/afil_ru.pdf
Н і ще суди йдуть та Беня не припиняє ,а скоріше продовжує битися за бегемота. 8)
2daphne

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2022 13:13

Re: Байки про банки і не тільки....

Спрашиваю потому, что коллективное бессознательное, временно неосознаваемое и подавленное обстоятельствами, вытесненное за границы привычных процессов и состояния психики желает разобраться...
Incasso

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 кві, 2022 17:59

_hunter написав:
  Amethyst написав:
  greenozon написав:Надіюсь Зе не піде шляхом По який так і не підписав закон щодо 100% гарантій для Приватбанку після націоналізації (а реклами було на кожному стовбі та будці..)

Чото я не пойму зачем вааще какие-то гарантии при ВП если запрещено вводить ВА :mrgreen:

Потому, что даже на этом форуме про этот запрет мало кто знал. Потому, что народ в своей массе ленив: даже на этом форуме задаются вопросы "ну что там с гарантированием".
А так из каждого утюга будут вещать о "100% гарантировании вкладов" -- и какой-нить пэрэсичный-хомяк на прифронтовой територии задумается -- "а может пояс с пачками баксов безопаснее положить в банк?"... -- темболее там и финмон на время войны выключили.

ага, выключили ... или трать на военные облигации или любуйся на свои деньги в виде цифр
https://bank.gov.ua/ua/news/all/viznacheno-poryadok-diy-bankiv-pid-chas-zarahuvannya-gotivkovih-koshtiv-na-rahunki-fizosib-na-sumu-ponad-400-tis-grn

Національний банк визначив порядок дій банків у разі зарахування готівкових коштів на рахунки фізосіб на суму понад 400 тис грн та ненадання документів про джерела походження на запит банку. Відповідний порядок застосовуватиметься протягом дії воєнного стану в Україні.

Так, якщо клієнт не надасть на вимогу банку документи або відомості, необхідні для встановлення джерел походження таких коштів, видаткові операції з цього рахунку будуть обмежені. У такому випадку з коштами на рахунку можна буде здійснювати лише фінансові операції на підтримку Збройних Сил України, із зарахування коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий Національним банком, на благодійну допомогу на рахунок Міністерства соціальної політики України, відкритий Національним банком, а також на придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”.

Усі інші заходи вживаються банками відповідно до вимог законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Національний банк ухвалив відповідне рішення на виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
  #<1 ... 14211422142314241425 ... 1908>
Форум: