Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon написав:Надіюсь Зе не піде шляхом По який так і не підписав закон щодо 100% гарантій для Приватбанку після націоналізації (а реклами було на кожному стовбі та будці..)
Чото я не пойму зачем вааще какие-то гарантии при ВП если запрещено вводить ВА
Потому, что даже на этом форуме про этот запрет мало кто знал. Потому, что народ в своей массе ленив: даже на этом форуме задаются вопросы "ну что там с гарантированием". А так из каждого утюга будут вещать о "100% гарантировании вкладов" -- и какой-нить пэрэсичный-хомяк на прифронтовой територии задумается -- "а может пояс с пачками баксов безопаснее положить в банк?"... -- темболее там и финмон на время войны выключили.
Підкажіть хто винен у подвійній конвертації? Пробував купити USDT через сервіс Mercuryo. У них можна платити в UAH по непоганому курсу. Але Монобанк скасовує транзакцію, бо іде подвійна конвертація UAH-USD-UAH. Вмикати таку конвертацію, нема сенсу, бо можна просто купувати через UAH-USD з меншими витратами. Mercuryo каже що винен банк, а банк каже що винен Mercuryo.
dimazah30 написав:Підкажіть хто винен у подвійній конвертації? Пробував купити USDT через сервіс Mercuryo. У них можна платити в UAH по непоганому курсу. Але Монобанк скасовує транзакцію, бо іде подвійна конвертація UAH-USD-UAH. Вмикати таку конвертацію, нема сенсу, бо можна просто купувати через UAH-USD з меншими витратами. Mercuryo каже що винен банк, а банк каже що винен Mercuryo.
ІМХО, завше винен Горох...
стіко разів сваривсі з їх підтримкою - я не я, і хата не моя... а ві хто мужчіна?
Привіт з фронту! Вчора, ввечері, всім нам дали на картку зарплату і + премію, ту що тепер дають військовим під час воєнного стану. Але! Але виявляється, що сучий приват - бере комісію, якщо навіть переказувати теж на приватівську іншу картку "для виплат"(дружини) Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде? Але, наприклад, з а-банк - можна переказувати на БУДЬ-ЯКУ картку іншого банку - і комісії НУЛЬ!!! А тут - майже, чи вже зовсім(?) державний банк приват... і ще й воєнна зарплата .. - а вони ще й тут намагаються РУБАТИ БАБЛО!
п.с. І, щоб 2 рази не вставати... А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?)) (хоч лінія фронту має 100500км)
Успіх написав:Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде?
При переводе на универсалку комиссии не будет.
Если цель - доступность у жены денег с вашей карты для выплат, то ещё есть варианты: 1) загнать данные вашей карты в Google Pay/Apple Pay жене и использовать смартфон с NFC. Снятие нала в магазинах на кассах. 2) загнать данные вашей карты в Masterpass и использовать любой смартфон. Снятие нала в магазинах Сильпо/Фора через их приложения на кассах. 3) выпустить доп. карту к своей карте на имя жены через https://carddesign.privatbank.ua/
Успіх написав:Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде?
При переводе на универсалку комиссии не будет.
Если цель - доступность у жены денег с вашей карты для выплат, то ещё есть варианты: 1) загнать данные вашей карты в Google Pay/Apple Pay жене и использовать смартфон с NFC. Снятие нала в магазинах на кассах. 2) загнать данные вашей карты в Masterpass и использовать любой смартфон. Снятие нала в магазинах Сильпо/Фора через их приложения на кассах. 3) выпустить доп. карту к своей карте на имя жены через https://carddesign.privatbank.ua/
4. Доступ дружині до моб.приват24 - зможе знімати в банкоматах привата по куар