Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
AVolkov написав:хто розуміє елементарні речі, як кредитний рейтинг ААА - такого не напише.
Кредитный рейтинг - зависит только от жадности конторы, которая этот рейтинг рисует. Если занести ей побольше - то и ua@@@ нарисуют. Потому то и стрёмные банки переходят в помоечные кредитконторы. Для получения нормального рейтинга, относительно занедорого
Doda написав:Чи можна відкрити рахунок сину (16 років) віддалено в якомусь банку через ID-карту. Щоб потім йому встановити Дію. Встановити Дію через NFC не вдається.
monobank.ua за оформление по пригласительной ссылке от действующего клиента дают бонус от 30 до 100 гривен
Doda написав:Чи можна відкрити рахунок сину (16 років) віддалено в якомусь банку через ID-карту. Щоб потім йому встановити Дію. Встановити Дію через NFC не вдається.
monobank.ua за оформление по пригласительной ссылке от действующего клиента дают бонус от 30 до 100 гривен
Как я понимаю, тут ключевые слова были "через ID-карту" и при этом без Дии. Я вот не уверен, что Моня ID-карту примет в виде фотографий.
Ну и самое интересное: давно ли Моня позволяет открывать счёт удалённо? Я год назад своей малой открывал и было всё по-старому: пока в точку выдачи с паспортом ножками не сходишь, шиш тебе, а не счёт.
Как я понимаю, тут ключевые слова были "через ID-карту" и при этом без Дии. Я вот не уверен, что Моня ID-карту примет в виде фотографий.
Ну и самое интересное: давно ли Моня позволяет открывать счёт удалённо? Я год назад своей малой открывал и было всё по-старому: пока в точку выдачи с паспортом ножками не сходишь, шиш тебе, а не счёт.
Почти 3 года. Но нужны паспорта нового образца (со старыми сложнее процедура) и интернет для качественной видеосвязи.
moveton написав:Ну и самое интересное: давно ли Моня позволяет открывать счёт удалённо? Я год назад своей малой открывал и было всё по-старому: пока в точку выдачи с паспортом ножками не сходишь, шиш тебе, а не счёт.
Почти 3 года. Но нужны паспорта нового образца (со старыми могут отправить на очную идентификацию) и интернет для качественной видеосвязи.
"Для того, чтобы воспользоваться таким вариантом идентификации, клиент должен был ранее быть клиентом любого из украинских банков" намекает, что если счёт как раз для того и открывается, чтобы попасть в клиенты украинских банков, оно работать будет плохо
Ну и даже не знаю, куда этот способ заныкали. Год назад просто поставил приложение, прошли регистрацию с ID картой (у молодёжи без вариантов). Уже не помню в каком виде её данные передавали. Но кончилось тем, что приложение, как обычно, позвало за картой в точку выдачи и на этом застряло. Никаких таких слегка лимитированных счетов без посещения точки выдачи не предлагало. Может что и можно через поддержку.
P.S. На https://www.monobank.ua до сих пор написано: "Виберіть доставлення картки працівником банку або заберіть її в найближчій точці видачі. Це безкоштовно" Так что более продвинутые варианты всё ещё только для избранных. Но хоть указано, что и ID карта принимается в виде фотографий.
Востаннє редагувалось moveton в Чет 23 бер, 2023 00:31, всього редагувалось 1 раз.
Я год назад своей малой открывал и было всё по-старому: пока в точку выдачи с паспортом ножками не сходишь, шиш тебе, а не счёт.
В Варусі карти моні на касі продаються.....
І...? Людині ж не шматок пластику потрібен був а рахунок відкритий. Я перед самою війною намагався матусі, якій 80+ відкрити дистанційно є-допомогу. Пенсійна картка в неї була в банку що підтримує банкАйДі (але не випускав карток є-допомоги) - тому зареєструвати в Дії зміг. А от випуск є-допомоги так і не осилили - обидва банки де намагались - ізя і моня - в підсумку сказали тільки її особиста присутність в точці видачі карток - а везти її взимку з села до міста, коли навколо ковід - вирішили що ковідна тисяча того не варта... Так я до чого веду - тоді в процесі реєстрації підтримка Моні сама запропонувала таке - вони вислали Новою поштою безкоштовний пластик, а вже після його отримання буцімто через підтримку були згодні провести ідентифікацію матінки та відкрити відповідні рахунка. Пластик ми тоді отримали, а коли справа дійшла до ідентифікації відповіли, що нас неправильно проконсультували - пенсіонерам одна дорога - лише в пункти видачі для повної ідентифікації особисто. А картка так і лишилась. Матінка пізніше кілька разів вже під час війни все перепитувала: "То що ж з тією карткою робити тепер?" Складно людині, що народилась у 30х роках минулого сторіччя зрозуміти як же це так - вони ж самі картку прислали, вона ж грошей вартує, то як же її у хазяйстві тепер використовувать
Я віддалено відкривала пакет White від Сенс банку у грудні 2022. І не змогла підтвердити через дію . Тому мені по відео чату відкрили.
Дякую всім за поради. Рахунок в банку потрібен сину (16 років), щоб активувати потім BankID і встановити Дію. Пластик не потрібен. Можливості отримати фізично карту немає (перебуває за кордоном). Інший спосіб активації Дії через NFC видає помилку.