Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Alex7722 написав:как-только я укажу другой банк, так сразу же получу там проблемы. Вопрос как получить с абанка-сумма ерунда, до 150 евро в грн
Думаю у вас два шляхи: 1. Спробувати домовитись з банком про отримання суми готівкою. Мотивуйте, що у вас немає рахунків в інших банках. Ті що були вже закриті. Сподіваюсь спрацює. 2. Якщо не спрацює залишити ці кошти банку. Сума дійсно не така велика, щоб через неї послідовно отримати розрив ділових відносин абсолютно с усіма банками.
Alex7722 написав:как-только я укажу другой банк, так сразу же получу там проблемы. Вопрос как получить с абанка-сумма ерунда, до 150 евро в грн
Думаю у вас два шляхи: 1. Спробувати домовитись з банком про отримання суми готівкою. Мотивуйте, що у вас немає рахунків в інших банках. Ті що були вже закриті. Сподіваюсь спрацює. 2. Якщо не спрацює залишити ці кошти банку. Сума дійсно не така велика, щоб через неї послідовно отримати розрив ділових відносин абсолютно с усіма банками.
Є третій варіант це донат,не прибутково,залишаться варіанти для обслуговування
Alex7722 написав:обычная мошенническая схема-жалоба от клиента, банк блокирует и дальше ничего не разбирается. А мошенник думает что ему вернут деньги
А интересно, как скоро изики блочат счет своего клиента по, скорее всего, ничем не доказанной жалобе какого-то левого васи?
никак
думаю, там совокупность признаков, и первый, скорее всего - или Бинанс или плохая прописка, прописка сейчас приравнена к дропам практически, без истории отношений банки стараются отделаться от такого клиента