Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Квесторе_поверніться написав:SILVER_UA, серед стовпових в грн, зокрема Сосісбанка, ціна стовпа 500 грн Акордбанка, ціна стовпа 500 грн Комса2, ціна стовпа 1000 грн Львівські швейцари, ціна стовпа 2500 грн Закарпатські конячники, ціна стовпа 5000 грн Про % ставки можу збрехати ...зараз їх банки інтенсивно понижують.
% я на офф сайтах проверю, если разберусь кто есть кто. Кроме Акорда не понимать ничего
Людині (зі здоровим глуздом) немає потреби розшифровувати абракадабру (психічно хворих), якщо це звичайно не професійний інтерес фахівця з психіатрії По суті Вашого питання: можете глянути в Укргазі
ТИХИЙ написав:Людині (зі здоровим глуздом) немає потреби розшифровувати абракадабру (психічно хворих), якщо це звичайно не професійний інтерес фахівця з психіатрії
Могу сказать тока одно. Разобраться в банках, особенно на ветке Квестора без бокальчика коньяку ну никак никада было низзя. Особенно на Меланки, на Василя! А вы какой пьёте?
ТИХИЙ написав:Людині (зі здоровим глуздом) немає потреби розшифровувати абракадабру (психічно хворих), якщо це звичайно не професійний інтерес фахівця з психіатрії
Могу сказать тока одно. Разобраться в банках, особенно на ветке Квестора без бокальчика коньяку ну никак никада было низзя. Особенно на Меланки, на Василя! А вы какой пьёте?
Поручик, вы можете говорить хоть о чём-нибудь, кроме секса и выпивки? Хотя, что за чушь я несу. Господа, а не поехать ли нам в нумера?