Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
мвф тоже нам сказало - идите в ж... поэтому 100 пудов уходим по валюте вверх. думаю, что к лету поменяют главу нбу, а значит учётная ставка уйдёт опять вверх и деп. ставочки могут подняться минимум до 18% годовых.
давайте будем прогнозувати-вгадувати я гадаю буде -0.5% чому? є розроблена стратегія НБУ до кінця 2020 знижувати облікову ставку, але насправді цікаво побачити чи вони й надалі підтримуватимуться своєї стратегії інфляційного таргетування чи прогнуться під нових голобородьків в яких діаметрально протилежна риторика (гривну треба девальнувати бо бюджет недовиконується і тд)
давайте будем прогнозувати-вгадувати я гадаю буде -0.5% чому? є розроблена стратегія НБУ до кінця 2020 знижувати облікову ставку, але насправді цікаво побачити чи вони й надалі підтримуватимуться своєї стратегії інфляційного таргетування чи прогнуться під нових голобородьків в яких діаметрально протилежна риторика (гривну треба девальнувати бо бюджет недовиконується і тд)
ваші думки?
думаю ничего не будет и никто не выйдет к журналистам. сегодня везде будем наблюдать - шухер и вирус. какие ставки??? всем не до этого.
господа, надо избавиться от 16 евроцентов на карте ... шо порекомендуете? благотворительность, пополнить счет - но именно в евро чтоб была валюта оплаты.
хотел пожертвовать на виуипедию - там минималка 1 евро я так понял
IMPRINTER написав:господа, надо избавиться от 16 евроцентов на карте ... шо порекомендуете? благотворительность, пополнить счет - но именно в евро чтоб была валюта оплаты.
IMPRINTER написав:господа, надо избавиться от 16 евроцентов на карте ... шо порекомендуете? благотворительность, пополнить счет - но именно в евро чтоб была валюта оплаты.
сделать онлайн-обмен
не выйдет ) в том банке о таких благах цивилизаций не знают еще ) нужна оплата на 16 евороцентов в евро