Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 860861862863864 ... 1908>

У скількох банках маєте заощадження (залишок на рахунках більше 1000 грн. екв)

Байки про банки і не тільки.... 3.7 5 241
Більше десяти
13%
32
Від п'яти до десяти
27%
64
В чотирьох
12%
28
В трьох
12%
28
В двох
14%
33
Користуюся одним
11%
26
В жодному
12%
30
Всього голосів : 241
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2020 12:18

Re: Байки про банки і не тільки....

Игорь Алексеевич написав:в а - банке говорят.
грн. полно. хотят кредитовать, но кому хотят впихнуть кредит с сумасшедшими процентами, тот то дружит с головой и не хочет его брать.

Мені на акаунт приходило. Я так розумію за три роки треба віддати три тіла:
Зображення
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2020 16:02

Shaman написав:
  Stringer написав:А сталкивался кто нибудь с отказом банка предприятию выплатить зарплату своим сотрудникам, в связи с неполной оплатой есв? По принятому закону, я могу без всяких штрафов есв за март оплатить позже, налоговая мне это подтвердила. А идея банк заявляет, что у них вроде как есть разъяснение нбу, чтобы зарплатные деньги без полной оплаты налогов не выпускать

мы это обсуждали - вполне может быть, что закон разрешил, а НБУ не обновил свои инструкции/не выдал разъяснение - конфликт подзаконных инструкций - как обычно в нашей стране.

мы решили с этим не играться, все равно потом платить, так что платим по срокам и вместе с зп

как лайфхак - заплатите ЕСВ в одном банке, а кеш снимите в нескольких под эту одну платежку. если кеш, а не карты - если карты и в одном банке, то не прокатит

Написал письмо в нацбанк, не знаю каким образом дед яша настучал им по кумполу, но вчера перезвонили из гу банка, извинились, и сказали, что теперь будут пропускать зарплату без есв
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2020 23:21

Випадково натрапив на депозитні ставки наших північних сусідів... (не валюта!!! а русрябчікі)

http://prntscr.com/s9dw0o

цікаво чи дядяша веде нашу БСУ у цоьму ж напрямку :cry:
greenozon

Подякував: 568 раз.
Подякували: 1747 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 07:58

greenozon печальная картина канеша
omb

Подякував: 45 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 11:06

greenozon написав:Випадково натрапив на депозитні ставки наших північних сусідів... (не валюта!!! а русрябчікі)

Наша БС багато років повільно йде у цьому напрямку, але рашка тут ні до чого. Це закономірний процес.
Десь 8-10 років тому в цій темі вели розмови "як погусарити на 25%+" у гривні і 10%+ у долярі (цифри десь середні, бо гусарили й більше 30% часом в гривні й більше 13% у доларі, але не масово).
І ще кілька років тому на заяви "золотогоршочників" що все з БС всі винесуть, якщо ставки по гривні знизяться нижче 20%, я писав, що ще будете хвалитися, як "нагусарили жирні 12%". Фактично ми зараз вже приблизно на цьому рівні. Я от на останні місяці тільки маю стовпчики під 19%, і що далі невідомо, про валюту навіть не смішно, що пропозиція ТАСа у 2.5% (від 3 до 9 міс) виявилася "жирною". Більше ніби можна виторгувати в УкрГазі але то під індумови і від 20к долярів - десь 3+%.
Так що фактично у цьому році вже можна очікувати, що 12-14% на річний депозит в гривні буде ласим шматочком :)
Як швидко впадемо до ставок 5-6% у гривні важко сказати, але це буде. Думаю, у найближчі 5 років
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 11:34

Faceless написав:
greenozon написав:Випадково натрапив на депозитні ставки наших північних сусідів... (не валюта!!! а русрябчікі)

Наша БС багато років повільно йде у цьому напрямку, але рашка тут ні до чого. Це закономірний процес.
Десь 8-10 років тому в цій темі вели розмови "як погусарити на 25%+" у гривні і 10%+ у долярі (цифри десь середні, бо гусарили й більше 30% часом в гривні й більше 13% у доларі, але не масово).
І ще кілька років тому на заяви "золотогоршочників" що все з БС всі винесуть, якщо ставки по гривні знизяться нижче 20%, я писав, що ще будете хвалитися, як "нагусарили жирні 12%". Фактично ми зараз вже приблизно на цьому рівні. Я от на останні місяці тільки маю стовпчики під 19%, і що далі невідомо, про валюту навіть не смішно, що пропозиція ТАСа у 2.5% (від 3 до 9 міс) виявилася "жирною". Більше ніби можна виторгувати в УкрГазі але то під індумови і від 20к долярів - десь 3+%.
Так що фактично у цьому році вже можна очікувати, що 12-14% на річний депозит в гривні буде ласим шматочком :)
Як швидко впадемо до ставок 5-6% у гривні важко сказати, але це буде. Думаю, у найближчі 5 років

Ми стоїмо на порозі глобальної кризи. Вже зараз в Україні очікують падіння 11% ВВП (офіційно), і куди ми підемо з депоставками? Чи в нас є нефтебакси (як в Рашці), чи стабільно працююча економіка (як в Европі), чи ЗЕЛОХи вже побороли корупцію, чи бюджет став наповнений?? Тільки деребан і постійна зміна всіх клоунів, на всіх рівнях... :cry: . Давайте дочекаємося кінця року - а потім, звіремо часи :wink:
jay2004

Подякував: 98 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 11:39

jay2004 написав:
  Faceless написав:Наша БС багато років повільно йде у цьому напрямку, але рашка тут ні до чого. Це закономірний процес.

Ми стоїмо на порозі глобальної кризи. Вже зараз в Україні очікують падіння 11% ВВП (офіційно), і куди ми підемо з депоставками? Чи в нас є нефтебакси (як в Рашці), чи стабільно працююча економіка (як в Европі), чи ЗЕЛОХи вже побороли корупцію, чи бюджет став наповнений?? Тільки деребан і постійна зміна всіх клоунів, на всіх рівнях... :cry: . Давайте дочекаємося кінця року - а потім, звіремо часи :wink:

Ваші зауваження логічні, але, наприклад, дуже важка криза, війна, втрата територій в 2014-2015 лиш трохи призупинили цей процес.
Що там буде за підсумками року, дійсно, не ясно, сам по собі карантин це вже криза. Але побачимо
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 12:59

Банки будуть змушені провести оптимізацію штатів

Масових скорочень не буде, але зайві кадри будуть звільнені.

«Буде оптимізація однозначно, але частина людей залишиться і прийде в офіси працювати, а інша частина буде працювати дистанційно», – розповів глава Ради Незалежної асоціації банків України Роман Шпек під час круглого столу на тему «Банківська система в умовах карантину: міжнародний досвід», організованого онлайн «Фінансовим клубом».

За його словами, українські банкіри зараз вивчають досвід своїх зарубіжних колег і думають над оптимізацією витрат: продуктів, процесів тощо.
«Зараз банки вивчають досвід вітчизняний і міжнародний, як правильно дистанційно організовувати роботу не тільки з точки зору доступу до інформації, а й оцінки цієї роботи. Частина людей залишиться працювати дистанційно, хтось залишиться працювати part time job, але це не означає, що будуть масові звільнення», – заспокоїв Роман Шпек.

Голова правління Піреус Банку Сергій Наумов говорить, що є процеси, якими можна керувати віддалено. «Є співробітники, які в принципі можуть перебувати вдома. І цим підвищити лояльність співробітників до роботодавця», – зазначив банкір.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2020 13:34

Даёшь 600млрд $ золото валютных резервов в Украине? и ещё национальной фонд 150млрд$?

И тогда можно ставку 5%.

И фонда в РФ растет под 100% годовых . В у нас фонды нету нормальной. Ставка 8%, то полностью бестолковая. Для ипотеки сделали, то вкладчики будут выходить из сбережения в другие страны . Опотека для одного человека , пол именем Вова Зе.
proftpd66
1

Заблокований
Подякував: 370 раз.
Подякували: 240 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2020 00:29

Игорь Алексеевич написав:я им сказал, давайте хотя бы 2 лимона - я возьму и 100 пудов через мес. вас пошлю на небо за звёздочкой. они зависли.)) :P
ну сумма в 2 лимона конечно по нынешним меркам не очень ,но в целом мне Ваш бизнес план даже очень и очень понравился :lol: Почему они не согласились. :?:
Дядя Дима

Подякував: 305 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 860861862863864 ... 1908>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему