Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Zochan написав:Анонімки це типу Восток-Сільпо(нових вже немає), також є в Ощадбанку...
Я, к сожалению (или к счастью) не знаю, как в Востоке и Ощадбанку. Не являюсь клиентами этих банков. Анонимки - это неименные карты, на которых не выбиты ФИО владельца?
Не совсем -- это "предоплаченные" карты, для получения которых не нужны паспорт/код.
lubopytnaya написав:Я, к сожалению (или к счастью) не знаю, как в Востоке и Ощадбанку. Не являюсь клиентами этих банков. Анонимки - это неименные карты, на которых не выбиты ФИО владельца?
Карти Восток продавали на касі Сільпо за 2грн.(без паспорту та коду), активація тільки за допомогою мобільного. Карти такого типу можна використовувати тільки в Україні. Також є ліміти день/місяць/рік.
А сталкивался кто нибудь с отказом банка предприятию выплатить зарплату своим сотрудникам, в связи с неполной оплатой есв? По принятому закону, я могу без всяких штрафов есв за март оплатить позже, налоговая мне это подтвердила. А идея банк заявляет, что у них вроде как есть разъяснение нбу, чтобы зарплатные деньги без полной оплаты налогов не выпускать
Бахматюк знову просить реструктурувати борги своїх збанкрутілих банків
Олег Бахматюк пропонує Національному банку і Фонду гарантування вкладів фізосіб провести реструктуризацію заборгованості своїх банків "ВіЕйБі Банк" і "Фінансова ініціатива", виведених з ринку в 2014-2015 роках. Бахматюк згоден виплатити 8 мільярдів гривень протягом 5 років.
Про це повідомляється в заяві на сайті ULF в четвер.
"Розуміючи обмеженість юридичних механізмів і інструментів, що є в розпорядженні Фонду та Національного банку для ефективного врегулювання заборгованостей, пропоную використовувати кращий міжнародний досвід для розширення цього інструментарію.
...Пропоную НБУ і ФГВФО провести реструктуризацію боргів банків "ВіЕйБі Банк" і "Фінансова ініціатива", яка дала б можливість отримати 8 млрд грн протягом наступних 5 років", - заявляє бізнесмен.
Бахматюк пропонує здійснити перший платіж в сумі 1 млрд грн протягом 2020 року.
"Як власник великого підприємства, яке дає роботу 27 тисячам працівників, генерує близько 1% ВВП країни і сплатило за останні 3 роки близько 7,7 млрд грн податків, можу гарантувати виконання цієї пропозиції і обгрунтувати його відповідними фінансовими розрахунками", - підкреслює банкір він.
За його словами, такий "цивілізований шлях добровільного врегулювання заборгованості" українських банків може бути першим позитивним прикладом, який призведе до ефективного фінансового результату, який, "як показує практика, неможливо досягти іншим способом".
jump написав:Бахматюк знову просить реструктурувати борги своїх збанкрутілих банків
Олег Бахматюк пропонує Національному банку і Фонду гарантування вкладів фізосіб провести реструктуризацію заборгованості своїх банків "ВіЕйБі Банк" і "Фінансова ініціатива", виведених з ринку в 2014-2015 роках. Бахматюк згоден виплатити 8 мільярдів гривень протягом 5 років.
Про це повідомляється в заяві на сайті ULF в четвер.
"Розуміючи обмеженість юридичних механізмів і інструментів, що є в розпорядженні Фонду та Національного банку для ефективного врегулювання заборгованостей, пропоную використовувати кращий міжнародний досвід для розширення цього інструментарію.
...Пропоную НБУ і ФГВФО провести реструктуризацію боргів банків "ВіЕйБі Банк" і "Фінансова ініціатива", яка дала б можливість отримати 8 млрд грн протягом наступних 5 років", - заявляє бізнесмен.
Бахматюк пропонує здійснити перший платіж в сумі 1 млрд грн протягом 2020 року.
"Як власник великого підприємства, яке дає роботу 27 тисячам працівників, генерує близько 1% ВВП країни і сплатило за останні 3 роки близько 7,7 млрд грн податків, можу гарантувати виконання цієї пропозиції і обгрунтувати його відповідними фінансовими розрахунками", - підкреслює банкір він.
За його словами, такий "цивілізований шлях добровільного врегулювання заборгованості" українських банків може бути першим позитивним прикладом, який призведе до ефективного фінансового результату, який, "як показує практика, неможливо досягти іншим способом".
8 млрд це 1 млрд доларів на час коли боргував. Нехай платить 27 млрд грн.
Кто-то в курсе как будет происходить идентификация с 28 апреля, например, если я хочу в терминале Приватбанка, отправить кому-то больше 5000 грн, а телефон для идентификации не финансовый для Привата ? Или в обычной тумбе какой-то на улице такой платёж ?
Просто невозможно будет провести ? Или что-то другое там надумали ?
freeze написав:Кто-то в курсе как будет происходить идентификация с 28 апреля, например, если я хочу в терминале Приватбанка, отправить кому-то больше 5000 грн, а телефон для идентификации не финансовый для Привата ? Или в обычной тумбе какой-то на улице такой платёж ?
Просто невозможно будет провести ? Или что-то другое там надумали ?
Да, купить травы станет сильно сложнее. Наверное, только операторы тумбочек смогут подсказать