Михайловский.Новый банк,отсутствие старых долгов.
|
|
![]() Ось до речі цікава стаття.
Деякілька витяжок
![]() Влетів так, але не критично бо всі заощадження було диверсіфіковано. Наразі частину активів тримаю тут, решту в Український банках. Частку гривні не збільшував. Збільшую валютну частину, поступово по мірі закінчення депозитів, і залежно від швидкості видачі банками валюти, переводжу активи сюди, вкладаюсь в ПІФи ( переважно акції ). Мої дохід в доларах тому нічого не купував ні по 8 ні по 12. Продавав тільки, про що зараз шкодую, але цей урок піде на користь. Національній валюті ніколи не вірив, зірвався в остані кілька років, відсотки спокусили, ну і характерна україська риса характеру - жадібність. Та гривня що є в українських банках нехай там і буде, долар купувати не буду, буде різноманіття. Не хочу достроково знімати, в основному річні депозити. Хоча і очікую зниженння до зими курсу гривні, всі економічні показники до цього ведуть. Ось витяжки з сайт НБУ, що не звинувачували в подінні провокативних матеріалів. Хто не вірить рахуйте самі. По моїм прикидам, згідно базових законів еконіміки, коли щось десь приросло, в іншому місці має убавитись. Справедливий курс в районі 15. І це якщо конфлікт розсмокчеться.
------------------------------- Щоб не звинувачували мене в подані тільки негативної інфомації. З позитиву бачу, обіцянку президента розвивати 4G та 3G давно пора. Урізання споживання газу, побачим як воно на ділі буде. Ну і те що в суд на РФ подали теж схвалюю. Головне тепер його виграти. Прогнозований валовий збір на рівні 63 млн тонн. Теж добре. Дострокові вибори в парламент у вересні - позитив, як не крути а там в основній масі ПР сидять. Кредити міжнародні теж добре, головне з розумом їх використати. А не так як поперні уряди. Ціна на газ підняли, добре, але мало потрібно ще піднімати виводити Нафтогаз на поріг беззбитковості. Курс гривні відпустили теж вірно, головне не чіплятись за будь які ціну за нього, буде рости нехай росте. Ринок поступово, але ринок має формувати ціну долара. Головне це українців привчити податки платити, та відучити давати хабарі. І все буде добре - колись, мабуть. У нас. ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Что слышно про злополучный налог на депо? Будут всё же всем с 1 августа автоматом 15% вычитать?
Если будут, имеет смысл поискать в июле предложения с выплатой % авансом. Есть что-нить в этом плане интересное в крепких банках?
![]() А кто нибудь знает, подписал Порошенко закон о 15% с депозитов или еще нет?
![]() Re: Байки про банки і не тільки....
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|