При среднегодовой цене на нефть на уровне $60 за баррель ВВП снизится на 4,5-4,7% в 2015 году и еще на 0,9-1,1% в 2016 году. Такой сценарий приводится в докладе Банка России о денежно-кредитной политике.
Чи є тут спеціалісти по Райфайзену Авалю ? Хтось зможе підказати по якому курсу (де його можна побачити) іде конвертація з гривні в євро з їхньої гривневої карточки закордоном . У відділенні відповісти не змогли .
AximuS написав:У кого есть опыт открытия счетов в польских банках? Какие подводные камни есть для украинцев?
Не знаю точно по Польше, но в других европейских странах для открытия счёта необходимо разрешение на длительное пребывание (более 90 дней) - ВМЖ, ПМЖ, рабочая виза и т.д.
знаю про этот момент, но шальная мысль посетила - а вдруг в Польше по туристической визе можно открыть?
Цікавився цим питанням. На іншому ресурсі людина стверджує, що має відкритий рахунок у польському банку, карткою розраховується в Україні. Яка віза не уточнювалась. При наступному відвідуванні хочу спробувати відкрити рахунок.
AximuS написав:У кого есть опыт открытия счетов в польских банках? Какие подводные камни есть для украинцев?
Не знаю точно по Польше, но в других европейских странах для открытия счёта необходимо разрешение на длительное пребывание (более 90 дней) - ВМЖ, ПМЖ, рабочая виза и т.д.
знаю про этот момент, но шальная мысль посетила - а вдруг в Польше по туристической визе можно открыть?
Цікавився цим питанням. На іншому ресурсі людина стверджує, що має відкритий рахунок у польському банку, карткою розраховується в Україні. Яка віза не уточнювалась. При наступному відвідуванні хочу спробувати відкрити рахунок.[/quote]
Ще з початку 2000-х мав дол. депозити в словацькому банку . Залишки забрав в 2009 році в звязку з відємним доходом (плата за обслуговування більше нарахованих відсотків ). Мав службові піврічні візи . Ніхто ніяких вимог не ставив . Єдине (мене весь час попереджували в банку ) - про ліміт сум, які не попадають під їхній фінмониторинг .Цей ліміт поступово зменшувався .
Может кого заинтересует ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» Нова відсоткова ставка по депозитам «Строковий» та «Накопичувальний» в доларах США Повідомляємо Вам, що з 15.12.2014 змінюються відсоткові ставки в доларах США по депозитам «Строковий» (4,5%) та «Накопичувальний» (4%) строком розміщення 6 місяців.https://credit-agricole.ua/press/news/?news_id=627
nazaralli написав:Південний Захід кілька місяців тому знімав євро з картки Авалю по курсу близькому до міжбанку.
Кілька місяців тому - це вже "давно і неправда" . Працівниця в банку казала, що для конвертації використовують не курс продажу Райфайзен, а якийсь середньозважений між всіма курсами (включаючи комерційний).Де його дивитися - невідомо ...