|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 21 лют, 2016 22:55
Starikan написав: Квесторе_поверніться написав:мораторій на отримання кредитів від МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій.
Скажу честно - если бы я был директором (зачеркнуто) диктатором, я бы - отказался от кредитов МВФ (они действуют по шаблонам и не понимают нашей специфики). Другие кредиты с целевым назначением, направленные на развитие экономики - велкам. - запретил продажу валюты физлицам банкам и закрыл "абсолюты". - потребительский импорт (кроме критического типа лекарств) продавал только за СКВ лицам, имеющим валютный доход или хомякам, накопившим валюту. Никаких айфончиков и мерсов за гривну. Меры временные, до восстановления ЗВР до разумного уровня. В конце концов, чрезвычайное положение требует чрезвычайных мер. Не постеснялся же Рузвельт конфисковать золотые монеты и временно вообще закрыть банки.
Добре що Ви не директор, а то був би я директором, то дозволив би вільне користування валютою ... хочеш цінники в єврой малюй, хоч в баксах ... ніякої прив"язки до паперу  Податок з депо відмінив би, знизив би максимальну ставку по депо, але разом з цим гарантування вкладів у тій валюті у якій поклав і збільшив би граничну сумму  тільки внутрішній інвестор спасе нашу економіку 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:03
serg1974 написав:Cler А эти двое российских спецназовцев, задним числом впоследствии уволенных, Александров и второго забыл фамилию, они откуда в плен попали. Если ваши друзья чего-то не замечают, то это не означает там нет российских солдати офицеров.
Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти. Тому, з Cler та її друзями все зрозуміло.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:15
Скупердяй написав:Ех ... я думав Ви наш, за шампусік з ікоркою, але сьогодні ... а Ви виялвяється за молочні ріки, але завтра 
Я думаю про шампусік з ікрою і на сьогодні, і на завтра. А то сьогодні густо, а завтра пусто! Заради майбутнього навіть, можна сьогодні пивком з раками побалуватися. Нічого страшного не станеться. А то якось шампусік з ікрою пити на цвинтарі самому не по кайфу! Тай ще важливо з ким пити. А то з іншим буває під одним кустом сидіти западло! Крім того не забувайте, що той шампусік з ікрою цар може в любий час конфіскувати і на Соловки вас відправити. Мій вибір - стабільне заможне буржуйське життя, а на царський пир зась! Нам козакам царі не потрібні!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:23
Козак-характерник написав: Скупердяй написав:Ех ... я думав Ви наш, за шампусік з ікоркою, але сьогодні ... а Ви виялвяється за молочні ріки, але завтра 
Я думаю про шампусік з ікрою і на сьогодні, і на завтра. А то сьогодні густо, а завтра пусто! Заради майбутнього навіть, можна сьогодні пивком з раками побалуватися. Нічого страшного не станеться. А то якось шампусік з ікрою пити на цвинтарі самому не по кайфу! Тай ще важливо з ким пити. А то з іншим буває під одним кустом сидіти западло! Крім того не забувайте, що той шампусік з ікрою цар може в любий час конфіскувати і на Соловки вас відправити. Мій вибір - стабільне заможне буржуйське життя, а на царський пир зась! Нам козакам царі не потрібні!
Ну царя у нас уже як 2 роки немає, а чомусь краще життя не настало, навпаки почали законним способом щіпати золотогоршочників ... то податок ввели, то пайки прикрутили, то банкстера в морг відправили, тому при таких законах не те що пифко, навіть квас уже буде за щастя 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:35
Квесторе_поверніться написав:Ось і вимоги
И что тут не понятно? Квесторе_поверніться написав:Економічні вимоги учасників руху - відкрите тарифоутворення і заборона на підвищення тарифів у сфері ЖКГ
Уже с запасом повысили, можно с гордостью сказать - пока хватит! Квесторе_поверніться написав:введення держуправління у банки з російським капіталом
Сколько там наших милых-дорогих ахметовых, пинчуков, фирташей и пр. шушеры должны банкам с российским капиталом и боятся возвращать? Ну так, если не дают, а этим тем более не дадут, - то почему тогда уверенно не отказаться 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:39
Скупердяй написав:Ну царя у нас уже як 2 роки немає, а чомусь краще життя не настало, навпаки почали законним способом щіпати золотогоршочників ... то податок ввели, то пайки прикрутили, то банкстера в морг відправили, тому при таких законах не те що пифко, навіть квас уже буде за щастя 
Царя немає, а раби його залишилися. Та й який то був цар? Так собі... холоп якогось самозванця-пуйла! Сподіваюся, що тамтешні раби повстануть і теж дадуть йому коліном під зад! А не дадуть... то нам треба свою хату облаштовувати і сміття чистити. Але на то потрібний час. Хвора людина ж не одразу одужує, а спочатку в неї температура, жар, ломота, нудить.... Треба гірки ліки приймати, щоб одужати! Можливо навіть хірургічне втручання коли хвороба зарущена. Коли гангрена на нозі і ліки вже не діють для врятування кінцівки, то треба по живому різати. Головне ретельно обстежити і встановити правильний діагноз. Країна потребує професійної медицини!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:41
Скупердяй написав: Добре що Ви не директор, а то був би я директором, то дозволив би вільне користування валютою ... хочеш цінники в єврой малюй, хоч в баксах ... ніякої прив"язки до паперу  Податок з депо відмінив би, знизив би максимальну ставку по депо, але разом з цим гарантування вкладів у тій валюті у якій поклав і збільшив би граничну сумму  тільки внутрішній інвестор спасе нашу економіку 
Хто ж нам валюти стільки зможе насипати, щоб забезпечити товарообіг? Якщо так, то ліпше взагалі повністю перейти на валюту. Але розмір ЗВР не дозволяє. І не внутрішній інвестор "спасе"  , а внутрішній попит врятує нашу економіку.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 лют, 2016 23:56
Starikan написав:І не внутрішній інвестор "спасе"  , а внутрішній попит врятує нашу економіку.
Та що ви всі так добряче в цю пятницю погуляли? Я б вас не призначив головним лікарем. Як стимулювати попит? Тільки зростанням доходів масового споживача. А як той споживач може більше заробляти з архаїчною політико-економічною системою? При чому гальмом на шляху розвитку виробничих сил є політична надбудова. Необхідна максимальна лібералізація відносин в економіці і суспільстві. Тут Балашов має рацію! Наповнити нашу економіку грошима. Тобто для власників тих грошей створити максимально сприятливі умови. І не треба рахувати чужі гроші!Брати мзду з інвесторів, хоч зовнішніх, хоч внутрішніх - то потім! Наразі треба будувати інфраструктуру і каркас будинку. А в нас хата сиплеться, а її латають то з одного боку, то з іншого, ще й матеріали прораб краде і комірне збільшують! Замість того, щоб нову побудувати! Долой жеки! Хочу у котеджі жити, а не хрущовці!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лют, 2016 01:05
Starikan написав: Квесторе_поверніться написав:мораторій на отримання кредитів від МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій.
Скажу честно - если бы я был директором (зачеркнуто) диктатором, я бы - отказался от кредитов МВФ (они действуют по шаблонам и не понимают нашей специфики). Другие кредиты с целевым назначением, направленные на развитие экономики - велкам. - запретил продажу валюты физлицам банкам и закрыл "абсолюты". - потребительский импорт (кроме критического типа лекарств) продавал только за СКВ лицам, имеющим валютный доход или хомякам, накопившим валюту. Никаких айфончиков и мерсов за гривну. Меры временные, до восстановления ЗВР до разумного уровня. В конце концов, чрезвычайное положение требует чрезвычайных мер. Не постеснялся же Рузвельт конфисковать золотые монеты и временно вообще закрыть банки.
Это точно - Сталина на них на всех нет ! Ещё добавлю - военнослужащим и всяким ментам треть зарплаты ( можно и ползарплаты , в зависимости от должности и звания ) выдавать облигациями внутреннего займа с погашением потом , но с ежегодным розыгрышем ценных призов ( у нас дома лежит парочка таких сорок затёртого года , как память ).
-
радость
-
-
- Подякував: 717 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
|