Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 40104011401240134014 ... 5791>
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 22:48

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:Панове золотогоршочники, окупація чи репатріація - яка в принципі різниця, головне - це все погано для грошей, бо вони люлять тишу

Недалекоглядна позиція для золотогоршочника. Якщо вже цинічно розмірковувати різниця є. Ви хочете жити за законом чи по понятіям? Якщо по понятіям - то небезпека грошам вашим і навіть самому фізичному існуванні на цьому світі. Якщо за законом - то гроші в безпеці і приватна власність шанується, так само як права і свободи громадянина. Ви хочете бути громадянином чи рабом царя? То який вектор розвитку обираєте?

Ех ... я думав Ви наш, за шампусік з ікоркою, але сьогодні ... а Ви виялвяється за молочні ріки, але завтра :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 22:55

Starikan написав:
  Квесторе_поверніться написав:мораторій на отримання кредитів від МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій.

Скажу честно - если бы я был директором (зачеркнуто) диктатором, я бы

- отказался от кредитов МВФ (они действуют по шаблонам и не понимают нашей специфики). Другие кредиты с целевым назначением, направленные на развитие экономики - велкам.
- запретил продажу валюты физлицам банкам и закрыл "абсолюты".
- потребительский импорт (кроме критического типа лекарств) продавал только за СКВ лицам, имеющим валютный доход или хомякам, накопившим валюту. Никаких айфончиков и мерсов за гривну.

Меры временные, до восстановления ЗВР до разумного уровня.
В конце концов, чрезвычайное положение требует чрезвычайных мер. Не постеснялся же Рузвельт конфисковать золотые монеты и временно вообще закрыть банки.

Добре що Ви не директор, а то був би я директором, то дозволив би вільне користування валютою ... хочеш цінники в єврой малюй, хоч в баксах ... ніякої прив"язки до паперу :mrgreen: Податок з депо відмінив би, знизив би максимальну ставку по депо, але разом з цим гарантування вкладів у тій валюті у якій поклав і збільшив би граничну сумму :mrgreen: тільки внутрішній інвестор спасе нашу економіку :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:03

serg1974 написав:Cler

А эти двое российских спецназовцев, задним числом впоследствии уволенных, Александров и второго забыл фамилию, они откуда в плен попали. Если ваши друзья чего-то не замечают, то это не означает там нет российских солдати офицеров.

Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти.
Тому, з Cler та її друзями все зрозуміло.
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:15

Скупердяй написав:Ех ... я думав Ви наш, за шампусік з ікоркою, але сьогодні ... а Ви виялвяється за молочні ріки, але завтра :mrgreen:

Я думаю про шампусік з ікрою і на сьогодні, і на завтра. А то сьогодні густо, а завтра пусто! Заради майбутнього навіть, можна сьогодні пивком з раками побалуватися. Нічого страшного не станеться. А то якось шампусік з ікрою пити на цвинтарі самому не по кайфу! Тай ще важливо з ким пити. А то з іншим буває під одним кустом сидіти западло! Крім того не забувайте, що той шампусік з ікрою цар може в любий час конфіскувати і на Соловки вас відправити. Мій вибір - стабільне заможне буржуйське життя, а на царський пир зась! Нам козакам царі не потрібні!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:23

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:Ех ... я думав Ви наш, за шампусік з ікоркою, але сьогодні ... а Ви виялвяється за молочні ріки, але завтра :mrgreen:

Я думаю про шампусік з ікрою і на сьогодні, і на завтра. А то сьогодні густо, а завтра пусто! Заради майбутнього навіть, можна сьогодні пивком з раками побалуватися. Нічого страшного не станеться. А то якось шампусік з ікрою пити на цвинтарі самому не по кайфу! Тай ще важливо з ким пити. А то з іншим буває під одним кустом сидіти западло! Крім того не забувайте, що той шампусік з ікрою цар може в любий час конфіскувати і на Соловки вас відправити. Мій вибір - стабільне заможне буржуйське життя, а на царський пир зась! Нам козакам царі не потрібні!

Ну царя у нас уже як 2 роки немає, а чомусь краще життя не настало, навпаки почали законним способом щіпати золотогоршочників ... то податок ввели, то пайки прикрутили, то банкстера в морг відправили, тому при таких законах не те що пифко, навіть квас уже буде за щастя :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:35

Квесторе_поверніться написав:
  l66 написав:Размышления о том, кто стоит за попыткой "Майдана 3"
(Источник как бы не очень, но)
http://strana.ua/news/2008-majdan-3-v-kieve-pytaetsya-organizovat-zakarpatskij-drug-chestnyj.html

Ось і вимоги

И что тут не понятно?
  Квесторе_поверніться написав:Економічні вимоги учасників руху - відкрите тарифоутворення і заборона на підвищення тарифів у сфері ЖКГ

Уже с запасом повысили, можно с гордостью сказать - пока хватит! 8)
  Квесторе_поверніться написав:введення держуправління у банки з російським капіталом

Сколько там наших милых-дорогих ахметовых, пинчуков, фирташей и пр. шушеры должны банкам с российским капиталом и боятся возвращать? :oops:
  Квесторе_поверніться написав:мораторій на отримання кредитів від МВФ, Світового банку та інших фінансових організацій.
http://www.pravda.com.ua/news/2016/02/21/7099800/

Ну так, если не дают, а этим тем более не дадут, - то почему тогда уверенно не отказаться :D
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:39

Скупердяй написав:Ну царя у нас уже як 2 роки немає, а чомусь краще життя не настало, навпаки почали законним способом щіпати золотогоршочників ... то податок ввели, то пайки прикрутили, то банкстера в морг відправили, тому при таких законах не те що пифко, навіть квас уже буде за щастя :mrgreen:

Царя немає, а раби його залишилися. Та й який то був цар? Так собі... холоп якогось самозванця-пуйла! Сподіваюся, що тамтешні раби повстануть і теж дадуть йому коліном під зад! А не дадуть... то нам треба свою хату облаштовувати і сміття чистити. Але на то потрібний час. Хвора людина ж не одразу одужує, а спочатку в неї температура, жар, ломота, нудить.... Треба гірки ліки приймати, щоб одужати! Можливо навіть хірургічне втручання коли хвороба зарущена. Коли гангрена на нозі і ліки вже не діють для врятування кінцівки, то треба по живому різати. Головне ретельно обстежити і встановити правильний діагноз. Країна потребує професійної медицини!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:41

Скупердяй написав: Добре що Ви не директор, а то був би я директором, то дозволив би вільне користування валютою ... хочеш цінники в єврой малюй, хоч в баксах ... ніякої прив"язки до паперу :mrgreen: Податок з депо відмінив би, знизив би максимальну ставку по депо, але разом з цим гарантування вкладів у тій валюті у якій поклав і збільшив би граничну сумму :mrgreen: тільки внутрішній інвестор спасе нашу економіку :mrgreen:

Хто ж нам валюти стільки зможе насипати, щоб забезпечити товарообіг?
Якщо так, то ліпше взагалі повністю перейти на валюту. Але розмір ЗВР не дозволяє.
І не внутрішній інвестор "спасе" 8) , а внутрішній попит врятує нашу економіку.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2016 23:56

Starikan написав:І не внутрішній інвестор "спасе" 8) , а внутрішній попит врятує нашу економіку.

Та що ви всі так добряче в цю пятницю погуляли? Я б вас не призначив головним лікарем. Як стимулювати попит? Тільки зростанням доходів масового споживача. А як той споживач може більше заробляти з архаїчною політико-економічною системою? При чому гальмом на шляху розвитку виробничих сил є політична надбудова. Необхідна максимальна лібералізація відносин в економіці і суспільстві. Тут Балашов має рацію! Наповнити нашу економіку грошима. Тобто для власників тих грошей створити максимально сприятливі умови. І не треба рахувати чужі гроші!Брати мзду з інвесторів, хоч зовнішніх, хоч внутрішніх - то потім! Наразі треба будувати інфраструктуру і каркас будинку. А в нас хата сиплеться, а її латають то з одного боку, то з іншого, ще й матеріали прораб краде і комірне збільшують! Замість того, щоб нову побудувати! Долой жеки! Хочу у котеджі жити, а не хрущовці!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2016 01:05

Starikan написав:

Скажу честно - если бы я был директором (зачеркнуто) диктатором, я бы

- отказался от кредитов МВФ (они действуют по шаблонам и не понимают нашей специфики). Другие кредиты с целевым назначением, направленные на развитие экономики - велкам.
- запретил продажу валюты физлицам банкам и закрыл "абсолюты".
- потребительский импорт (кроме критического типа лекарств) продавал только за СКВ лицам, имеющим валютный доход или хомякам, накопившим валюту. Никаких айфончиков и мерсов за гривну.

Меры временные, до восстановления ЗВР до разумного уровня.
В конце концов, чрезвычайное положение требует чрезвычайных мер. Не постеснялся же Рузвельт конфисковать золотые монеты и временно вообще закрыть банки.

Это точно - Сталина на них на всех нет ! Ещё добавлю - военнослужащим и всяким ментам треть зарплаты ( можно и ползарплаты , в зависимости от должности и звания ) выдавать облигациями внутреннего займа с погашением потом , но с ежегодным розыгрышем ценных призов ( у нас дома лежит парочка таких сорок затёртого года , как память ).
радость

Подякував: 717 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 40104011401240134014 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор