rembo написав:Аякже, брати у путіна під 5% як зробив овощ - краще ніж під 3%
МВФ дає тіко якщо виконувати їх вказівки (пенсійний вік, тарифи, скорочення бюджетників (освіта, медецина)) ... тому якби краще 5%
оці "вказівки" і є реформи. Чиста математика і здоровий глузд. Якщо на одного працюючого 2 пенсіонера, то прийдеться піднімати пенсійний вік, або друкувати гривню. Крім того, нашому поколінню не буде ніякої пенсії, крім власних заощаджень. Мене пенсія не цікавить, тарфи не важко платити, бюджетники не цікавлять, тому краще всетаки 3%
а не простіше просто відмінити пенсію ВИ гутарите маячню, в нашій державі несправедлива пенсійна система, одні в 36 років поставали пенсами (МВД, СБУ та інші силові струкури), одні мають занадто високі пенсії (судді, нардепи, та інші колишні чиновники) ... тому якби треба сначала там навести порядок, і зробити єдину систему пенсійного віку і формування пенсії
Завжди згадується абсолютна цифра курсу і забувається вказувати за який час цей курс змінився. В 2016 гривня була прибутковішою ніж долар. Подивіться який курс був на початку року[/quote] 2016-й год уже закончился?
0720 написав:он госкомпания, а не орган юридическое лицо публичного права, — то есть созданное и управляемое государством но не субъект власти, хоть и действует во исполнение закона
а органы власти и органы управления — это субъекты власти
Ну правильно, ФГВФЛ государством не управляет. Но по закону на него возложено две очень важные функции, вывод банка с рынка, и выплата гарантированного возмещения вкладчику.
0720 написав:он госкомпания, а не орган юридическое лицо публичного права, — то есть созданное и управляемое государством но не субъект власти, хоть и действует во исполнение закона
а органы власти и органы управления — это субъекты власти
Ну правильно, ФГВФЛ государством не управляет. Но по закону на него возложено две очень важные функции, вывод банка с рынка, и выплата гарантированного возмещения вкладчику.
Ukrainian написав: Буду мабуть забирати депозити з України бо родичам не дадуть субсидій через мій депозитний дохід
Вирішили добити БС. Спочатку налоХом на депозити, тепер субсидію забирають. Геноцид гарних і розумних. Ну нехай на Шарікоффих спираються....)) Взять фсьо і подєліть мона, але як все проп'ють то де на наступну чарку візьмуть? А ділити вже нема чого буде... Заганяють гарних і розумних у глибоке підпілля...)) Адйоти...))) Гроші працювали на економіку і чиєсь жадібне око смущали... То жадина заплатить двічи...)) Краще б монетки з тіні виловлювали, а не щипали золотогоршочників...(( Я розумію, що то легше, пощипати те, що прозоре й наповерхні, але й в нас є свій гонор. Не мона сословіє ображати... чрєвато!
Золотогоршочник - краса нації, еліта, справжній хазяїн! Не пропив, не прогуляв, а зберіг і примножив! Тепер має право на пошану і вічне кайфування! Слава золотогоршочникам! Ворогів золотогоршочників на гіляку!