це звичка прибіднятись в банкотемах ще, хвала Аллаху цього мінімум, а от в новинах постійно дно шукають, я тут не перший рочок, а ще читав без реєстрацій - плач ярославни незалежний від влади, курсу і т.д.
Ну в порівнянні з "злочинною владою" я став жити гірше і я цього не приховую ... Навіть серед банстерів зараз тухло і пісно ... напокращували рехворматори
Давайте теперь вспоминать папередников с мин комуналкой и банками без налоха дающими под 25%.
Oleg_Sa написав:Давайте теперь вспоминать папередников с мин комуналкой и банками без налоха дающими под 25%.
Все пізнається в порівнянні, тоді було краще - тепер гірше. Можливо при слідуючих буде ще гірше, і я буду перший гутарити про те що Шоколадного треба канонізувати. Але якби там не було Арбуз і Соркін - краще Кубіка і Лєрки
chipmunk написав:Валютні депо під 5% і налохами в 2013-2016 принесли більший дохід, ніж 25% гривні, хіба що хтось типу квестора встиг перекинутися
У ці роки відсотки з валюти були більшими. Наприклад, "ПроЗапас" Укргазбанку давав складний 10,5% (правда, із 0,75% комісії за повернення). Що ж до квестора, то очевидно, хто править бал нині на його гілці. Упевнений, що більшість критиканів ніколи й не підходила до українського банку, а у своїй орді, можливо, за дорученням бабусі колись сплатила у Сбербанке за лампочку Ілліча.
0720 написав:ті хто поклав в 2013 навіть не 20 тис доларів з перевищенням гарантій, а скажімо 5 тис доларів -- отримав від фонду 60 тис грн за курсом 12
"Ті хто поклав в 2013" как минимум не читали эту ветку а также не знали экономику страны. Это в каких таких банках отдавали по 12? Превираем? Начинали с 15.30 в ВАБе с откупом по 18. А некоторые как в Дельте вообще по 26.85 получали, а откупали по 25.
0720 написав:Якби цих злочинних дій вчинено не було, вкладники мали б набагато більше шансів отримати свої вклади через суди, і навіть в позасудовому порядку.
Ага, через суды, может пару сутяжников на всю страну чего и высудили бы, а остальные бы играли на балалайке без струн, как это было в Захидкомбанке.
0720 написав:кошти просто покинули банки, ніхто в своєму умі не буде в таких обставинах їх там тримати, просто немає сенсу.
0720 написав:ті хто поклав в 2013 навіть не 20 тис доларів з перевищенням гарантій, а скажімо 5 тис доларів -- отримав від фонду 60 тис грн за курсом 12
"Ті хто поклав в 2013" как минимум не читали эту ветку а также не знали экономику страны. Это в каких таких банках отдавали по 12? Превираем? Начинали с 15.30 в ВАБе с откупом по 18. А некоторые как в Дельте вообще по 26.85 получали, а откупали по 25.
0720 написав:Якби цих злочинних дій вчинено не було, вкладники мали б набагато більше шансів отримати свої вклади через суди, і навіть в позасудовому порядку.
Ага, через суды, может пару сутяжников на всю страну чего и высудили бы, а остальные бы играли на балалайке без струн, как это было в Захидкомбанке.
0720 написав:кошти просто покинули банки, ніхто в своєму умі не буде в таких обставинах їх там тримати, просто немає сенсу.
Коштів в банках нет, ті хто їх там тримає "не в своєму умі", смысла их там держать нет.......
по 13, по 12 и даже по 11 выплачивали во многих банках -- Актив-банк, Ситикоммерц, Террабанк и многих других жертвах жадности НБУ-ФГВ в 2014 году
грабеж банков НБУ и ФГВ начали не в 2015 году, а в 2014, если вы забыли
через суды высудили бы те, кому их деньги действительно нужны, причем в 2014-2015 (до 1 сентября 2015) даже судебный сбор не требовалось платить
а после того как банки попали под грабителей НБУ-ФГВ, уже судиться бесполезно, всё что не украдено банкирами, то дограблено Фондом (и даже НБУ участвует во "внеочередных удовлетворениях кредиторских требований в нулевой очереди)