Мені в платинум банк (в 2009-2013 роках; в них був власник нормальний та безкоштовне зарахування) регулярно приходили валютні перекази від родичів ; валюта знімалася і розносилася по депо в інших банках. Як мені зараз отримати виписку з платини ?
Ukrainian написав:Мені в платинум банк (в 2009-2013 роках; в них був власник нормальний та безкоштовне зарахування) регулярно приходили валютні перекази від родичів ; валюта знімалася і розносилася по депо в інших банках. Як мені зараз отримати виписку з платини ?
1. У 2013му власник уже був ненормальним 2. Виписка вам не поможе
Ukrainian написав:Мені в платинум банк (в 2009-2013 роках; в них був власник нормальний та безкоштовне зарахування) регулярно приходили валютні перекази від родичів ; валюта знімалася і розносилася по депо в інших банках. Як мені зараз отримати виписку з платини ?
1. Я там більше фонду ніколи не тримав. 2. Чому не поможе ? Список Аваля доказових документів містять якраз - виписку з валютними переказами.
1. Я там більше фонду ніколи не тримав. 2. Чому не поможе ? Список Аваля доказових документів містять якраз - виписку з валютними переказами.
Виписку з валютними переказами, які зайшли в сам Аваль. З іншого банку не приймуть
Ukrainian написав:Мені в платинум банк регулярно приходили валютні перекази від родичів ; валюта знімалася і розносилася по депо в інших банках. Як мені зараз отримати виписку з платини ?
А вы платили с этих переводов подоходный налог? Наверняка нет. Так можете сразу копию занести в налоговую, вам там всё посчитают и сверят с вашими декларациями. Радуйтесь, что срок исковой давности там прошел, но опять раскидывать бумажки с печатями, которые доказывают ваше уклонение от налогов - это будет достойно антипремии Дарвина.
IMPRINTER написав:п окрайней мере среди членов семьи у которых есть миллион на всех можно сделать так что миллион есть у каждого как минимум ...
Я читал несколько законопроектов по нулевому декларированию, в том числе и от правящей коалиции, были такие и год, и два назад. Так что я вам скажу, наших сегодняшних правителей, конечно, нельзя назвать особо продвинутыми и умными, но всё же они однозначно не полные и диоты. Никому не нужны 10 миллионов пенсионеров, катящихся на инвалидных колясках, чтобы положить в банк и задекларировать свои гробовые 2-50-100 тысяч гривен. В одном, помню, проекте, надо было декларировать наличность свыше миллиона гривен, в другом около 500 тысяч. Те, кто не захотел подавать нулевую декларацию, тот автоматически считался обладателем наличности в 500 тысяч или миллион.
Ukrainian написав:Мені в платинум банк регулярно приходили валютні перекази від родичів ; валюта знімалася і розносилася по депо в інших банках. Як мені зараз отримати виписку з платини ?
А вы платили с этих переводов подоходный налог? Наверняка нет. Так можете сразу копию занести в налоговую, вам там всё посчитают и сверят с вашими декларациями. Радуйтесь, что срок исковой давности там прошел, но опять раскидывать бумажки с печатями, которые доказывают ваше уклонение от налогов - это будет достойно антипремии Дарвина.
Не существует срока исковой давности по неуплаченным налогам
"У всьому світі фінмоніторинг бореться з брудними грошима, а не з ухиленням від сплати податків. У нас же, не розуміючи цього, намагаються боротися з усім і по максимуму, занижуючи критерії і отримуючи у відповідь стільки "сміття" і такий потік, що виловити дійсно ризикові операції стає неможливим. Чи багато ви чули історій про те, як завдяки фінмоніторингу знайшли торговців зброєю, наркотиками та інших?", — констатує керівник одного з українських банків.
Не существует срока исковой давности по неуплаченным налогам
Есть иное мнение
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
Л И С Т
10.02.2011 N 203/11/13-11
Головам апеляційних адміністративних судів України
1 січня 2011 року набрав чинності Податковий кодекс України ( 2755-17 ) (пункт 1 розділу XIX "Прикінцеві положення" зазначеного Кодексу).
З метою однакового застосування адміністративними судами окремих приписів Податкового кодексу України ( 2755-17 ) та Кодексу адміністративного судочинства України ( 2747-15 ) Вищий адміністративний суд України звертає увагу на таке.
Статтею 102 Податкового кодексу України ( 2755-17 ) врегульовано питання застосування строків давності визначення податкових зобов'язань, які становлять 1095 днів.
Frei написав:"У всьому світі фінмоніторинг бореться з брудними грошима, а не з ухиленням від сплати податків. У нас же, не розуміючи цього, намагаються боротися з усім і по максимуму, занижуючи критерії і отримуючи у відповідь стільки "сміття" і такий потік, що виловити дійсно ризикові операції стає неможливим. Чи багато ви чули історій про те, як завдяки фінмоніторингу знайшли торговців зброєю, наркотиками та інших?", — констатує керівник одного з українських банків.
Муд.к этот "керівник одного з українських банків". "Ухилення від сплати податків" есть предикатное (т.е. предшествующее отмыванию и легализации) преступлению. И также должно выявляться, в т.ч и банками "керівником" которого он и является.