Обнаружил в одном из кредитных бюро долг -4999. Скорее всего это Траст. Но я за 3-4 дня до ВА погасил задолженность по кр.карте. сепом с аллы. По счету прошло. Смс получил.
IMPRINTER написав:господа, покажите ссылку на инструкцияю Фонда грабування, где написано, что деньги зашедшие во время ВА они должны вернуть отправителю либо выдать налом в кассе ? спс а то тут слишком много макулатуры
http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/445 ... an399#n399 Стаття 36. Наслідки запровадження тимчасової адміністрації ................... 6. Обмеження, встановлене пунктом 1 частини п’ятої цієї статті, не поширюється на зобов’язання банку щодо: .................................... 5) виконання операцій з виплати переказу коштів фізичних та юридичних осіб, що надійшли на їхні рахунки з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку
BigMan написав:Обнаружил в одном из кредитных бюро долг -4999. Скорее всего это Траст. Но я за 3-4 дня до ВА погасил задолженность по кр.карте. сепом с аллы. По счету прошло. Смс получил.
У кого было подобное? Как безнапряжно разрушить?
Писати лист до ліквідатора слід...підтвердити платьожик платіжним дорученням ...попросити виписку по рахунку.
BigMan написав:Обнаружил в одном из кредитных бюро долг -4999. Скорее всего это Траст. Но я за 3-4 дня до ВА погасил задолженность по кр.карте. сепом с аллы. По счету прошло. Смс получил.
У кого было подобное? Как безнапряжно разрушить?
Писати лист до ліквідатора слід...підтвердити платьожик платіжним дорученням ...попросити виписку по рахунку.
По трасту в усіх клієнтів по усіх бкі висять договори і борги. Ліквідатор болт ложив прибирати за собою авгієві стайні. При житті там був бардак, а після смерті ще гірший... Після себе тільки міша (там зрозуміло -кагор) і .івно-траст не прибрали.
Якщо ви погасили борг, то Михайлівський про уе відзвітував в БКІ.
В мене було 2 кредитки в міші. Одна на день ТА була погашена. Іншу продали кагору. В бкі висять обидві досі. Ні юпі ні волк погашену кредитку не закрив в бкі.