Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 799800801802803 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 14:51

Re: Байки про банки і не тільки....

Спис написав:Не вижу поводов для оптимизма. История повторяется циклически. Нас ждут тяжелые годы. И только захомяченная валюта и золото не дадут погибнуть в годы голода. Остальным простят все долги. Т.к государства у которого нужно просить отдать долги уже не будет. А некоторые как правильно было сказано и не доживут.

В России давайте такие советы.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 14:54

Investor_K написав:
  Спис написав:На такие рассуждения и расчет. И кто успеет выйти - тот будет есть в годы послевоенной разрухи. Поражаюсь самоуспокоению некоторых! Страна на грани распада. По факту идет война.И в тоже время говорят о надежности БС. Те кто вынесут - останутся хоть при каких то деньгах. Смельчаки - потеряют все. Методы отъема разнообразные: от ЧП и заморозки до полной конфискации на военные нужды государства. В 1913 тоже никто не думал о том, что через год война. А затем и 1917.

Суля по дате вашей регистрации, вы до этой самой даты были русотуристо в степях Крыма.

Оно и сейчас там сидит, с отрядом дятлов, стучащих на всех форумах!
ФСБшники они же тупые, ловят донецких заробитчан на вокзалах в Мацкве и "делают" из них "террористов правосеков".
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 14:55

Faceless написав:
  Kolop написав:С него уплатят 15% ежемесячно, а потом в конце года обнаружиться что платить не нужно было ?

Возместят или засчитают в счет будущих налоговых платежей.

.....то есть если ежемесячно + перерасчет в конце года = смысл дробить есть, если только вылазишь за 17 минимумов в месяц.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:01

Національний банк України змінив порядок розрахунку офіційного курсу гривні до іноземних валют та курсу банківських металів
http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... t_id=55838

04.04.2014
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:01

Art_m написав:
  Art_m написав:ЗИ. Маючи кілька напрямків успішного бізнесу, нащо засновувати банк, якщо не для додаткового фінансування свого бізнесу на інсайдерських умовах :?: Закінчується це часто рятуванням успішного бізнесу за рахунок вкладників банку. Якщо ж просто вкласти гроші з метою диверсифікації - й для бізнесмена, й для пересічного краще, щоб банк не мав мажоритарних власників, а був успішним власне банківським бізнесом із ефективним менеджментом, також міноритарно зацікавленим у його успішності.

Хочу ще доповнити.
Для мене особисто введення податку на депопроценти - теж "покращення". Але я розумію, що відсутність податку на пасивні доходи - теж один із перекосів нашої економіки, який не стимулює розвиток бізнесу й мав бути раніше чи пізніше скасований. Якщо ми хочемо будувати ефективну ринкову економіку, стимулювати низькими податками потрібно малий і середній бізнес, які мають стати рушійними силами зростання. На жаль, участь пересічних із заощадженнями в цьому зараз можлива практично лише виключно наданням ресурсу для бізнесу через банки. Але повинен розвиватися фондовий ринок, і саме через участь громадян у банківському капіталі (вже готовий до жартів щодо вимушених "акціонерів"), як у найбільш прозорому, регульованому й піднаглядному бізнесі, цей процес, на мою думку, починатиметься.

Щоб банківський бізнес став таким, як Ви написали, необхідні справжні реформи, зокрема, законодавства про права міноритарних акціонерів, виплату та оподаткування дивідендів тощо. Інакше Ваші грошенята гризтиме інфляція з девальвацію наввипередки. А банкіри-господарі, інсайдери-акціонери, топ-менеджери (типу Тимонькіна) щиро глузуватимуть з таких "партнерів" :wink:
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:14

mike41 написав:Щоб банківський бізнес став таким, як Ви написали, необхідні справжні реформи, зокрема, законодавства про права міноритарних акціонерів, виплату та оподаткування дивідендів тощо. Інакше Ваші грошенята гризтиме інфляція з девальвацію наввипередки. А банкіри-господарі, інсайдери-акціонери, топ-менеджери (типу Тимонькіна) щиро глузуватимуть з таких "партнерів" :wink:

Та я розумію, позитивне мислення не обов'язково поєднується з наївністю :wink:
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:15

Faceless написав:
  Kolop написав:С него уплатят 15% ежемесячно, а потом в конце года обнаружиться что платить не нужно было ?

Возместят или засчитают в счет будущих налоговых платежей.

насколько я знаю, для физиков только возмещение
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:44

Ukrainian написав:
  Ukrainian написав:Я думаю якщо в розмірі фонду гарантування в залізні банки закинути в вічно зелених то можна податок обійти. Головне щоб родичів без депозитів вистачило :wink:

Укрсиб, Агріколь, Прокредит, ОТП, Унікредит(якщо не продадуть),Універсал, ПУМБ, Кредобанк, Райфайзен банк Аваль.
Залізна девятка :wink:
[/quote]
Список, неплохой. Вот только ПУМБ - исключить без промедления.
Огорчительно другое. Идея, высказанная тут многими: поменьше получать процентов, чтобы поменьше платить налога, может говорить о неполадках в иных головушках :( .
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 15:55

Art_m написав:
  mike41 написав:Щоб банківський бізнес став таким, як Ви написали, необхідні справжні реформи, зокрема, законодавства про права міноритарних акціонерів, виплату та оподаткування дивідендів тощо. Інакше Ваші грошенята гризтиме інфляція з девальвацію наввипередки. А банкіри-господарі, інсайдери-акціонери, топ-менеджери (типу Тимонькіна) щиро глузуватимуть з таких "партнерів" :wink:

Та я розумію, позитивне мислення не обов'язково поєднується з наївністю :wink:

Випередив мене mike41. Саме хотів написати, що я з Вашим підходом згоден, щоб тон задавали міноритарні акціонери, але для цього потрібно, щоб у нас були закони як у Європі,а головне щоб вони виконувались та був розвинутий фондовий ринок. На жаль цього ще немає і близько. А реалії бізнесу в Україні такі: якщо ти не контролюєш 60% + 1голос на зборах акціонерів з тобою ніхто не рахуватиметься і банк розкраде той же менеджмент граючи на протиріччях серед акціонерів, якщо жоден з них не матиме заповітних 60% + 1 голос.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2014 16:08

Спис написав:
  godl написав: Как для себя решил, что 15+ процентов - это не повод отказаться от остальных 80. К тому же, если эта "недонецкая" команда удержится еще пару лет, то может статься, что 24%*(0.80) будут казаться райскими против просто 12% на гривну (модель России).

На такие рассуждения и расчет. И кто успеет выйти - тот будет есть в годы послевоенной разрухи. Поражаюсь самоуспокоению некоторых! Страна на грани распада. По факту идет война.И в тоже время говорят о надежности БС. Те кто вынесут - останутся хоть при каких то деньгах. Смельчаки - потеряют все. Методы отъема разнообразные: от ЧП и заморозки до полной конфискации на военные нужды государства. В 1913 тоже никто не думал о том, что через год война. А затем и 1917.

Шеф, все пропало (С)
Вы, батенька, веткой ошиблись, ветки для блондинок находятся не здесь :D
kkg

Подякував: 63 раз.
Подякували: 118 раз.

Профіль

#<1 ... 799800801802803 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему