Faceless написав:Якщо поповнення було нехай на 100 000 грн, і проводилася капіталізація щомісячно в день виплати відсотків, то через рік на виході буде 129921,86 і ефективна ставка 34%.
Не будет такого на выходе! Ни по телу, ни по эффективной! Макс сумма "бонуса" 1000 Грн! Хоть на миллион пополняй...
FacelessЯкщо поповнення було нехай на 100 000 грн, і проводилася капіталізація щомісячно в день виплати відсотків, то через рік на виході буде 129921,86 і ефективна ставка 34%.
Дякую! Але в мене вийшло ефективна ставка біля 31%. Але всерівно, з такою ставкою і податку можна не боятися і девалу... Але за умовами тої акції більше як на 20000 грн поповнювати не вигідно, бо бонус повинен бути не більше 1000 гр (0,05*20000=1000)
Востаннє редагувалось KIM30 в П'ят 18 кві, 2014 19:15, всього редагувалось 1 раз.
KIM30 написав:Козак-характерник Гриценко вам не підійде. Якщо він стане президентом, то готуйтеся йти до війська. мало того, ще й озброєння і амініцію прийдеться за власний кошт купувати. І бігом придушувати терористів, а потім скаже ще й Крим відвойовувати. Воно вам треба? )))
А Ляшко ?
Оце людина!Як піонер - завжди готовий!Хоч в гейропу хоч в лігво до федерастів(ой,щось із кнопками )
Прежде, чем вешать мне ярлыки, сами внимательно изучайте документ и не ошибайтесь. А пунктик 4.6. Процентний доход по Вкладу за мінусом процентного доходу, що був сплачений Учаснику Акції при здійсненні ним Поповнення, виплачується Учаснику Акції у строки та на умовах, що визначені у депозитному договорі. попробуйте изложить понятным.
Faceless тогда пусть тридцатый Ким определится в какой акции он хочет поучаствовать)))) Изначально у пациента в анамнезе речь все же шла о "пополни и получи 5%", а не о "зачисли новый безналом и получи 5%". Это, правда, математический коллапс тридцатого Кима не отменяет...
Вопрос на засыпку про акцию по "Схеме #2": как зачислить безналом в ФиК деньги на новый и еще пустой депозит? Раньше это было невозможно, т.к. Номер депозитному счету программа присваивает синхронно с зачислением денег!?! Шото тут не так...
KIM30 написав:Faceless, І ще звертаюся як до модератора... У мене на працює кнопка "Цитата". В чому може бути проблема?
Я так розумію у багатьох не коректно працює кнопка "Цитата". Може Вам трохи допоможе моя особиста переписка із одним із форумчан, який задав мені таке питання:
"Дивлюсь вже у Вас запрацювала Цитата. Підкажіть будь ласка, що зробили? Дякую.
Ні, вона не запрацювала - просто я помітив, що коли я читаю останню сторінку і хочу дати відповідь натискаючи "цитата" нічого не виходить. Але коли я виходжу з цієї сторінки на іншу, а потім знов повертаюсь на ту де перед цим непрацювала "цитата", то вона може спрацювати. Ще одне спостереження - якщо на сторінці там де вказується адреса сторінки в правому кутку не перестає висвічуватись, наприклад "Элементы 177/178" або щось подібне - значить на цій сторінці не працюватиме "цитата", тоді я виходжу з цієї сторінки і знаходжу сторінку де вона відкрита повністю (наприклад сторінка 1 форуму - яка в більшості відкривається повністю, коли "Элементы 177/178" зникають і вже тоді можу просто скопіювати цитату із потрібної сторінки і перенести на 1 сторінку і вставити в чиюсь "цитату", але прибравши текст попереднього формчанина і його нік - правда потім така цитата негарно виглядає (але хоч так деколи виходжу з положення - звичайно незручно, але як це виправити не знаю)."
ув. Модератор, не увиливайте! Там тоже Макс сумма "бонуса" ограничена 1000 гривнами!
Замуровали, демоны (с)
Кармелюк написав:Я так розумію у багатьох не коректно працює кнопка "Цитата". Може Вам трохи допоможе моя особиста переписка із одним із форумчан, який задав мені таке питання:
"Дивлюсь вже у Вас запрацювала Цитата. Підкажіть будь ласка, що зробили? Дякую.
Ні, вона не запрацювала - просто я помітив, що коли я читаю останню сторінку і хочу дати відповідь натискаючи "цитата" нічого не виходить. Але коли я виходжу з цієї сторінки на іншу, а потім знов повертаюсь на ту де перед цим непрацювала "цитата", то вона може спрацювати. Ще одне спостереження - якщо на сторінці там де вказується адреса сторінки в правому кутку не перестає висвічуватись, наприклад "Элементы 177/178" або щось подібне - значить на цій сторінці не працюватиме "цитата", тоді я виходжу з цієї сторінки і знаходжу сторінку де вона відкрита повністю (наприклад сторінка 1 форуму - яка в більшості відкривається повністю, коли "Элементы 177/178" зникають і вже тоді можу просто скопіювати цитату із потрібної сторінки і перенести на 1 сторінку і вставити в чиюсь "цитату", але прибравши текст попереднього формчанина і його нік - правда потім така цитата негарно виглядає (але хоч так деколи виходжу з положення - звичайно незручно, але як це виправити не знаю)."
Ох, оффтоп, але не можу не відповісти. Якщо ви бачите щось на кшталт "Элементы 177/178", це означає, що сторінка ще до кінця не завантажилася. Скоріше за все, якраз не довантажилися якісь JS скрипти, що відповідають за інтерфейс, і відповідно й цитати. Причиною може слугувати купа речей: - некоректна робота блокувальника реклами - некоректна робота самих рекламних роликів, якщо вони не блоковані - некоректна обробка сторінки браузером - нестабільне інтернет-з"єднання та ін. Принаймні, у мене на Хромі з свіжими оновленнями та AdBlock ніяких проблем
KIM30 написав:FacelessЯкщо поповнення було нехай на 100 000 грн, і проводилася капіталізація щомісячно в день виплати відсотків, то через рік на виході буде 129921,86 і ефективна ставка 34%.
Дякую! Але в мене вийшло ефективна ставка біля 31%. Але всерівно, з такою ставкою і податку можна не боятися і девалу... Але за умовами тої акції більше як на 20000 грн поповнювати не вигідно, бо бонус повинен бути не більше 1000 гр (0,05*20000=1000)
Ну або інший варіянт, що я вже описував. На початку березня було відкрито три акційні березневі депозити - на 3, на 6 місяців і на рік, під 21.5%, 21.75% та 22% відповідно, у яких в останній місяць ставку підвищено на 8% у кожного. Наприкінці квітня - початку травня відкриваються ще "Нові гроші" під 25%. Сума від 30 тис (щоб відсотки за місяць були більшими 500 грн, бо це мінімальна сума поповнення), проводиться капіталізація. Відповідно, гроші лежать 1, 2 місяць - 21,5% 3 місяць - 29,5% 4, 5 місяць - під 25% 6 місяць - 29,75% 7-11 місяць - під 22% 12 місяць - під 30% Ефективна ставка виходить понад 28%.
Можливі варіації, залежно від наявних пропозицій для 7-11 місяців. Звичайно, це розглят конкретно пропозицій ФіК, та з припущенням що стовпи не поріжуть